PT treningsreise

Ny PT-Trip til Gran Canaria

Suksessen fortsetter! #PTtrip arrangerer en ny treningsreise til Gran Canaria – et perfekt sted for trening, sol og avslapning. Konseptet bygger på å gi deg så mange verktøy som mulig for å gi deg mer kunnskap om din egen kropp, trening og kosthold. Hele ukens program er lagt opp slik at treningen blir tilpasset hver enkelt deltagers behov, uansett treningsbakgrunn. For at dine personlig trenere skal kunne følge deg og dine behov i løpet av uken er det kun plass til 15 deltakere på denne turen. Uken starter og avslutter med individuelle samtaler for at du skal få så mye som mulig ut av turen.Når: 29. november - 6. desember 2017
Hvor: Sunprime Atlantic View, Gran Canaria.
Pris: 12.995,-


Inkludert i prisen:
• Flyreise t/r (fra Oslo) og mat om bord.
• Transport til og fra hotellet.
• Overnatting 7 netter.
• Frokost og middag hver dag.
• PT-timer i gruppe.
• Personlig samtale og oppfølging.
• Foredrag.

Valgfrie tillegg: Tillegg for å bo alene (3.630,-), avbestillingsforsikring (195,-), reiseforsikring (495,-), helpensjon (630,-), All Inclusive (1.055,-), spapakker (fra 395,-)


OBS! Treningsreisen er nå stengt.
Meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev, for å få informasjon om kommende treningsreiser Vings Nyhetsbrev


Hvem passer turen for?

Treningsreisen passer for alle, uansett alder, mål og treningsgrunnlag. Treningen utformes nemlig etter hver enkelt deltakers bakgrunn og forutsetninger. Det blir gjennomført en innledende personlig samtale, og deretter blir du plassert i treningsgrupper med variert trening basert på nivå. Den tilpassede treningen utføres i små grupper og blir mer inngående for hver enkelt deltaker for å skape større forståelse for hver øvelse og kroppen generelt. De personlige trenerne har lang erfaring og gjør det mulig å tilrettelegge opplegget for spesielle behov og/eller begrensninger.

Romfordeling

Som ekstraservice for at reisen skal bli både rimeligere og mer sosial, kan vi plassere deltakere på rom sammen to og to. Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet. Ønsker du å bo alene er det selvsagt også fullt mulig.

Pelle og Oskar
Dine trenere Pelle og Oskar

Treningsopplegg


Hver dag starter med en felles treningstime. Treningsopplegget er tilpasset slik at kroppen skal klare å prestere maksimalt ved hver treningsøkt.

Vi vil jobbe med styrketrening i form av bootcamp/sirkeltrening, corestabilitet, intervalltrening, fleksibilitetstrening, kettlebell og teknikk i basisøvelser. Fokus er på kvalitet og at alle når sitt fulle potensial i alle aktivitetene.

Program:

  • 6 morgenøkter i liten gruppe med to personlige trenere
  • 12 mer dyptgående kurs i små grupper på ettermiddagen
  • 2 foredrag/workshops for å få en større forståelse av opplegget og planlegging av treningen og kostholdet ditt
  • Variert trening skreddersydd for deg i et inspirerende konsept
  • Innledende personlig samtale for best mulig tilpasning av treningsopplegg og oppfølgingssamtaler i slutten av uken

Dine trenerePelle har jobbet som personlig trener siden 2007, og har jobbet på Elixia Colosseum siden 2009. Han er utdannet folkehelseviter med mastergrad i folkehelse og har også studert idrettspsykologi og pedagogikk. Pelle er også foreleser i ergonomi, kosthold, helse og trening.

Oskar har jobbet som personlig trener på Elixia Colosseum siden høsten 2012. Han har spilt ishockey i 17 år og har bygget opp en stor del av erfaringen med variert trening herfra. Han studerte lederskap i ett år og tok PT-eksamen på Axelssons Gymnastiska Institut i 2012.

Begge jobber med en bred kundegruppe som strekker seg fra 14 til 86 år, noe som skaper god forståelse for de ulike kravene til hver enkelt person og gir nødvendig kunnskap til å finne tilpassede øvelser for hele gruppen. Det brede grunnlaget og den lange erfaringen gjør at de oppleves som trygge i jobben og i møte med nye mennesker.


Dine trenere Pelle og Oskar
Pelle


Dine trenere Pelle og Oskar
Oskar

Kommentarer fra tidligere tur:Hei.
Treningsuka på Mallorca med Pelle og Oskar var helt enorm. Et helt fantastisk opplegg og supert hotell. Trenerne var fabelaktige, motiverende, inkluderende og ikke minst utrolig dyktige. Slikt engasjement skal man lete lenge etter.

Les mer Skjul

Håper det blir flere slike turer.
Jeg er super fornøyd.
Mvh Lene Koland Hansen


Ville gjerne gi en feedback på turen jeg reiste på med Ving, Pelle og Oskar. Visste ikke helt hva jeg skulle forvente, men det vi møtte, oversteg de forventninger både jeg og min venninne måtte ha.

Les mer Skjul

Jeg er selv 40 år, har trent mye tidligere i livet, men mer eller mindre vært inaktiv i 2,5 år siden jeg fikk et barn.
Mixen av deltakere var perfekt med antall mennesker, både menn og damer, aldersspenn fra 22-52, og ulike stadier i fysisk form. Vi snakket under turen at alle fikk utbytte av turen, uavhengig av hvor vi var treningsmessig.
Pelle og Oskar er både kunnskapsrike og veldig gode med folk, og utfyller samtidig hverandre veldig godt. De delte gruppene mellom seg på hovedansvar, og vi kjørte felles timer hver morgen og tre ulike økter på kveldene som gjorde at vi fikk mer tett og personlig oppfølging. Jeg har selv kjørt kurs i mange år og vet hvor tøfft det må være å være med så mange deltagere med så mange ulike behov og forventninger i en hel uke - men de mestret det med glans!
Jeg har faktisk gått fra å være en sofagris til å bli rastløs når jeg ikke får trent, så noe har de gjort riktig. Opplegget må ha vært veldig gjennomtenkt fordi jeg ble støl, men ikke slik at det gikk utover neste dags trening - og ingen slitasje eller verk.
Hotellet vi bodde på var også helt topp! Deilig med kombinasjon stille by og spa når du er på sånn en tur!
Bare spør om det er noe annet som er aktuelt å vite.
Mvh Heidi Forberg


Det var en utrolig flott tur, anbefaler alle å reise på treningsleir med Ving og med Pelle & Oskar! De var veldig motiverende, dyktige, inkluderende. Programmet var variert. Det var tunge økter med fokus på treninger og eget mestringsnivå.

Les mer Skjul

Morgenøkter og ettermiddagsøkter gjorde det mulig å ha litt feriefølelse midt på dagen.Hotellet var bra, det var enkelt å føle seg vel i treningstøy - fordi det var mange andre som også trente der. Nå er jeg godt i gang med min nye litt mer "aktive" tilværelse her hjemme.
Håper dere setter i gang en ny treningsreise med P & O, da ønsker jeg å bli med!!!!
Mvh Adelheid Frost Mykland


Fantastisk tur! To utrolig dyktige pt'er, ikke bare treningsmessig, men også flink sosialt og å se både alle og den enkelte person. Anbefales på det sterkeste! Var min første pt-tur, men ikke den siste. Jeg skal allerede i år dra på samme tur! Meld deg på i dag!

Hilsen Morten, 37 år