Sport Camp

Pia & Sølves

Treningsreise 2023

Når: 20. - 27. oktober 2023
Hvor: Sunwing Sandy Bay Beach, Kypros
Pris: fra 15 999,–
Avreise fra: Oslo

Bli med Pia & Sølve på tidenes treningsreise til Kypros!

Dette er en uke fylt med trening, god mat, god stemning og fine folk som bygger deg opp, gir inspirasjon og ikke minst motivasjon inn i din egen trening og hverdag. Målet er å gi deg det beste fra alle verdener innen trening, med mulighet for å gjøre det kjente og kjære, i tillegg til å prøve noe nytt. Treningsreisen passer for alle nivåer, vi tilpasser og justerer hver økt slik at du får akkurat den treningsuken du trenger.

Når høstværet starter for fullt i Norge, vil vi invitere deg med på treningsreise til solfylte Kypros. I løpet av uken får du mulighet til å teste ut mange forskjellige treningsformer, og kanskje du får deg en ny favoritt eller to! Pia og Sølve har også med seg yogainstruktør Maria, som vil holde morgenyoga ved vannkanten.
Treningstimene gjennomføres på morgen/formiddag og ettermidag, slik at det er god tid til å slappe av midt på dagen enten ved bassenget eller på stranden. På denne tiden av året er Middelhavet ekstra godt og varmt etter en lang sommer. Dagene avsluttes med felles middag i hotellets buffet. Reiser du alene går det helt fint, erfaringsmessig knytter man nye vennskap i løpet av en slik uke. Slagordet på våre treningsreiser er: Reis alene - forlat en gjeng!
Håper vi ser akkurat DEG på denne reisen!

 • Norges dyktigste treningsprofiler
 • Opptil 5 forskjellige treningstimer hver dag
 • Frokost og middag (inkl. drikke) er inkludert

Stor treningsglede!

Morgenyoga på bryggen

Gode treningsfasiliteter på hotellet

Treningsprogram

Daglig kan du velge mellom 4 – 6 økter med stor variasjon. Her ser du eksempler på timer som tilbys. Detaljert program blir tilsendt nærmere avreise.

Slik kan en dag på Pia & Sølves treningsreise se ut:

07:00 Yoga Morning Flow med Maria Tollefsen
09:00 X-FIT med Pia Seeberg
10:00 Dance Fitness med Sølve Sundrehagen
16:00 Foredrag «Mental Styrketrening i praksis» med Pia Seeberg
17:00 Run, Lift & Sweat med Sølve Sundrehagen
18:00 Sterk med Kettlebells med Pia Seeberg

Høydepunkter i løpet av uken:

Kjernesterk
Fun Run
Dance Your Ass Off
Step
Morgenyoga
Yin Yoga
Soma Move
Boot Camp
AMRAP
Tabata HIIT
Høypuls
Functional Fitness
Dance Aerobic
Latino Moves

Detaljert program blir sendt ca. 14 dager før avreise.

Instruktørene

Pia Seeberg

Pia Seeberg jobber fulltid som fysisk og mental trener, innholdsskaper og foredragsholder. Hun er utdannet personlig trener, sertifisert mental trener og har en bachelorgrad i medieutvikling og journalistikk. Hennes tilnærming til trening er helhetlig med det beste fra både fysiske og psykiske teknikker for å bli sterkere, føle seg i form og bli så gjennomtrent som du selv ønsker å være. Pias motto; «Kan jeg, kan du!» gjenspeiler hennes rause og inkluderende personlighet hvor hun deler av hele seg for at du skal få ut det beste i deg.

Instagram: @piaseeberg

Sølve Sundrehagen

Sølve arbeider fulltid som online coach, kursholder og trener. Han er sertifisert personlig trener, har etterutdannet seg innen fysisk aktivitet og folkehelsearbeid, og har over tyve ulike trenerutdannelser i boks. Med glimt-i-øyet coaching og folkelig tilnærming til trening og fysisk aktivitet hjelper han kvinner og menn til å oppnå helsedrømmene sine, og bli sterke i en kropp de er stolte av. Sølves motto er: Det trenger ikke være kjipt å bli sterk og leve sunt», og akkurat det vil du få oppleve om deltar på trening med Sølve.
www.solvesundrehagen.no

Instruktør Maria Julie Tollefsen

Maria Julie Tollefsen

Maria er en anerkjent og meget dyktig yogainstruktør som har inspirert Ving sine deltakere på treningsreiser i en årrekke. Hun driver sitt eget firma Yoga Nord, og arbeider til daglig som personlig yogalærer og gruppetrener hos The Room i Skien, i tillegg til å levere treninger til bedrifter og eventer. Maria skiller seg ut med sin herlige nordnorske ujålete personlighet, og har en unik evne til å senke skuldre, hente frem indre ro og alle de gode følelsene gjennom sin yogapraksis. Utdannet med 200 YRT i Vinyasa + Ayurveda Teacher training er du i de beste hender på Marias timer.

Instagram: @yoga_nord

Hva er inkludert?

 • Flyreise t/r inkl. mat på flyet
 • Innsjekket bagasje
 • Transport mellom flyplass og hotell t/r
 • Overnatting 7 netter i delt rom
 • Frokost og middag hver dag (halvpensjon inkl. drikke)
 • Fyldig og variert treningsprogram hver dag
 • Profilerte og dyktige instruktører

Valgfrie tillegg:

 • Tillegg for å bo alene (fra 2 900,–)
 • Endrings- og avbestillingsbeskyttelse (349,–)
 • Reiseforsikring med GOUDA (464,–)
 • All Inclusive (2 585,–)

Det er mulig å bo på nabohotellet Ocean Beach Club, ta kontakt for priser.

Mer informasjon

Hvem passer turen for?

Mye trening og litt avslapning, eller mye avslapning og litt trening? Du velger selv hvor mye du vil delta. Trenerteamet er dyktige instruktører med lang erfaring som lover at du vil bli utfordret uansett hvilke forutsetninger du kommer med. Bli med på en uke med masse humor, glede og inspirasjon!

Romfordeling:

For at reisen skal være både rimelig og sosial plasserer vi deltakere på rom sammen to og to. Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet. Ønsker du å bo alene er det selvsagt også fullt mulig.

Flytider:

Oslo Lufthavn Gardermoen/Sunclass Airlines
Avreise Oslo fredag 20.oktober kl. 07.10, ankomst Kypros kl. 12.40
Hjemreise 27.oktober kl. 22.25, ankomst i Oslo 28.oktober kl. 02.15

Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.

Om hotellet

Basseng med store solsenger
Sunwing Family Resorts

Sunwing Sandy Bay Beach, Kypros

Sunwing Sandy Bay Beach er vårt mest populære familiehotell på solsikre Kypros. Her kan du velge mellom 6 basseng. Lengter du etter å bade i sjøen er det ikke mer enn 100 meter til den nærmeste stranden – som også er perfekt for snorkling. Krystallklart vann, hvite strender og sol året rundt. Velkommen til Kypros!

Spørsmål og ytterligere informasjon

For spørsmål om trening og program på turen kontakt jorn_solve@hotmail.com

For spørsmål om fly eller hotell - trening@ving.no

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.