Sport Camp

Bli med Pia og Silje på treningstur til Rhodos!

Når: 5.-12. mai 2024
Hvor: Rhodos, Sunwing Kallithea Beach
Pris: fra 14 395,-
Avreise fra: Oslo, Bergen og Stavanger
Påmeldingsfrist: 05.februar 2024
Utsolgt for enkeltrom. Det er ledige plasser om dere er to som reiser sammen, eller du kan velge å dele med en annen deltager.

Pia og Silje er to kjente treningsprofiler i Norge, og deres viktigste mål er å spre treningsglede og kunnskap til norske jenter. Med oss har vi Tonje Lien Wold, medtrener, lykktroll og løper, for å nevne noe. Målet med treningsreisen er at du skal komme hjem med en rekke fine opplevelser i bagasjen, men også kunnskap du kan bruke når du er tilbake på norsk jord.

• Flere treningsøkter hver dag, bli med på det du har lyst til.
• Motiverende foredrag om kosthold og mental trening.
• Yogaøkter med "det lille ekstra".
• Fint vær, sol og strand, perfekte forhold for restitusjon mellom slagene.
• Samhold med likesinnede treningsjenter i alle aldere - her blir det mye gode prater og vennskap.

NYHET! I år får vi alle joine en økt på det lokale CrossFit-senteret Black Box, med en lokal og sertifisert CrossFit-instruktør. Vi, altså Pia og Silje, samt Tonje, vår bonusinstruktør og fotogafstjerne, joiner øktene og blir med på en svettefest. Vi gjennomfører som et team!

I løpet av denne treningsuken på Rhodos venter svettefester, bootcamps og løpetreninger, teamøkter, mental trening og yoga, samt høypuls og andre (enkle) kondisjonsøkter til musikk. Mange velger å reise på tur alene, så ikke nøl med å melde deg på selv om du kjører solo - vi er flere i samme båt og alle ønsker det samme ut av uken.
Dette er turen for treningsmotiverte jenter i alle aldre og vi garanterer en givende uke for både kropp og sjel. Målet vårt med reisen er å gi deg en god miks av både yin og yang, mykt og sterkt, trygt og utfordrende om hverandre, samt sikre at du kommer hjem med nyttige verktøy som du kan bruke i din egen sprekis-hverdag.

Turen i 2023 ble fort utsolgt - her er det første kvinne til mølla som gjelder!

Inkludert i reisens pris:

 • Flyreise t/r inkl. 25 kg innsjekket bagasje
 • Mat ombord på flyet
 • Transport til og fra hotellet
 • Overnatting i delt rom 7 netter
 • Frokost
 • Treningsopplegg med profesjonelle instruktører
 • Mange forskjellige treningstimer å velge på hver dag, i tillegg til en økt på det lokale crossfit senteret
  Black Box

Valgfrie tilegg priser pr. person:

 • Tillegg for å bo alene fra 1 400,– Utsolgt
 • Halvpensjon inkl. drikke til måltid 1 705,-
 • All Inclusive 4 555,-
 • Sunwing Inclusive – 7 frokost, 5 buffet lunsj, 5 buffet middag 2 675,-
 • Endrings-og avbestillingsforsikring 399,-
 • Reiseforsikring 464,–

Program

Eksempel på program

08.00: En forfriskende morgentur og/eller en yogaøkt med mål om å gjøre deg klar for dagen.
10.00: Felles frokost.
12.00: Treningsøkt der vi varierer mellom styrketrening, bootcamps og ulike sirkler, CrossFit-inspirerte økter, intervaller og langkjøringer.
14.00-17.00: Tid til å gjøre du hva du vil, for eksempel å ligge langflat på solsenga med jevnlige dupp i havet.
17.00: Foredrag og/eller treningsøkt.
18.00: Frivillig kveldsøkt.
20.00: Middag og mingling.

Merk deg at alt er frivillig, så det er helt opp til deg selv hva du ønsker å være med på. Alle er på sin egen ferie, og du vet best hva du og kroppen din har lyst til.

Detaljert program kommer på mail ca to uker før avreise. Har du spørsmål rundt treningsprogrammet som du ønsker svar på før du melder deg på turen, kan du du sende en mail til Pia direkte. Se informasjon lenger ned.

INSTRUKTØRENE

Pia Seeberg

Pia Seeberg er utdannet fysisk og mental trener, og brenner for å lære bort verktøyene du trenger for å "bli din egen PT". Pia er selv utdannet innen fysisk og mental trening, med lang fartstid som både PT, instruktør og innholdsskaper i sosiale medier. I dag er hun gruppetreningsinstruktør, foredragsholder og alt-mulig-potet innen treningsbransjen, med fokus på å følge opp kunder via sine digitale produkter TRENT og STERKERE. Les mer på Piaseeberg.no. Pia trener deg i blant annet bootcamps, sirkeltrening, løpeøkter, SOMA MOVE, morgenturer og kjernetrening, i tillegg til inspirerende foredrag om mental trening, fysisk trening, stress, press og kosthold.

Instagram: @piaseeberg

Silje Thorstensen

Silje har vært i treningsbransjen siden 2004. Silje underviser i alt fra koreografi til musikk, styrke, spinning og ulike retninger innenfor yoga. Silje er sertifisert yogalærer i Vinyasa, Yin og Nidra. Nå studerer hun anvendt psykologi som også kommer godt med i arbeidet med helse, trening og yoga. Silje er medeier på Myrens sportssenter i Oslo, Myrens.no, der hun blant annet holder gruppetimer og yoga på ukentlig basis. I 2016 var hun med å starte opp podcasten Treningspodden i samarbeid med treningsuniverset Shape Up Norge. Podcasten leverer nye episoder hver uke med spennende tematikk, innenfor trening og helse sammen med treningsprofil Pia Seeberg.
Instagram: @siljethorstensen

Mer om turen

Hvem passer turen for?

Turen er spesialtilpasset jenter, og passer for motiverte jenter i alle aldre. Du er glad i å bevege kroppen din, og setter pris på å lære mer om hvordan du kan bli i bedre form, spise bedre og ha det bedre. Du trenger ikke ha mye erfaring med trening, da opplegget tilpasses til alle nivåer.

Reise alene?

For at reisen skal bli både rimeligere og mer sosial, kan vi plassere deltakere på rom sammen to og to. Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet. Ønsker du å bo alene er det selvsagt også fullt mulig.

Flytider

Fra Oslo lufthavn Gardermoen med Sunclass Airlines
Avreise fra Oslo søndag 5.mai kl. 07.00, ankomst Rhodos kl. 12.00
Ankomst Oslo søndag 12.mai kl. 16.35, avreise fra Rhodos kl. 13.30

Fra Stavanger Lufthavn Sola med Sunclass Airlines
Avreise fra Stavanger søndag 5.mai kl. 06.20, ankomst Rhodos kl. 11.20
Ankomst Stavanger mandag 13.mai kl. 04.10, avreise fra Rhodos kl. 00.05

Fra Bergen Lufthavn Flesland med Sunclass Airlines
Avreise fra Bergen søndag 5.mai kl. 17.30, ankomst Rhodos kl. 22.45
Ankomst Bergen søndag 12.mai kl. 16.00, avreise fra Rhodos kl. 11.4

NB! Deltagere fra Bergen mister første økt ankomstdag på grunn av sen ankomst
Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.

Om hotellet

Sunwing Kallithea Beach
Sunwing

Sunwing Kallithea Beach

Sunwing Kallithea Beach ligger ved havet i rolige omgivelser. Stranden ligger rett nedenfor hotellet, og treningsfasilitetene er bra både inne og ute. Hotellet har eget spa. Du finner et stort utvalg av restauranter, butikker og andre fornøyelser i Rhodos by, som ligger ca. fire kilometer fra hotellet.

Spørsmål og ytterligere informasjon

Har du spørsmål om turen, send gjerne mail til Pia.
seebergpia@gmail.com

Spørsmål om hotell og flyreise:
trening@ving.no

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.