Sport Active
Få ledige plasser!

Bli med Pia og Silje på treningstur til Rhodos!

Når: 7.–14. mai 2023
Hvor: Rhodos, Sunwing Kallithea Beach
Pris: fra 14 359,–
Avreise fra: Oslo
FULLBOOKET!

I løpet av denne treningsuken på Rhodos venter svettefester, bootcamps og løpetreninger, teamøkter, mental trening og yoga, samt høypuls og andre (enkle) kondisjonsøkter til musikk. Vanligvis er det Pia og Maren Erdvik som kjører treningsreise sammen hvert år, men nå er Maren gravid - derfor stepper Silje Thorstensen inn som vikar. Silje er Pias makker i podcasten Treningspodden og er i tillegg en kjent profil i treningsnorge - les mer om henne lengre ned på siden. Mange velger å reise på tur alene, så ikke nøl med å melde deg på selv om du kjører solo - vi er flere i samme båt og alle ønsker det samme ut av uken.
Dette er turen for treningsmotiverte jenter i alle aldre og vi garanterer en givende uke for både kropp og sjel.

 • Populære og profesjonelle instruktører
 • Flere treningsøkter hver dag
 • Motiverende foredrag

Program

Eksempel på program

08.00: En forfriskende morgentur og/eller en yogaøkt med mål om å gjøre deg klar for dagen.
10.00: Felles frokost.
12.00: Treningsøkt der vi varierer mellom styrketrening, bootcamps og ulike sirkler, CrossFit-inspirerte økter, intervaller og langkjøringer.
14.00-17.00: Tid til å gjøre du hva du vil, for eksempel å ligge langflat på solsenga med jevnlige dupp i havet.
17.00: Foredrag og/eller treningsøkt.
18.00: Frivillig kveldsøkt.
20.00: Middag og mingling.

Merk deg at alt er frivillig, så det er helt opp til deg selv hva du ønsker å være med på. Alle er på sin egen ferie, og du vet best hva du og kroppen din har lyst til.

Detaljert program kommer på mail ca to uker før avreise. Har du spørsmål rundt treningsprogrammet som du ønsker svar på før du melder deg på turen, kan du du sende en mail til Pia direkte. Se informasjon lenger ned.

Hva er inkludert?

 • Flyreise t/r
 • Mat ombord på flyet
 • Transport til og fra hotellet
 • Overnatting i delt rom 7 netter
 • Frokost
 • Velkomstmiddag
 • Treningsopplegg med tre profesjonelle instruktører

Valgfrie tilegg:

 • Tillegg for å bo alene (fra 1 400,–)
 • Reiseforsikring (464,–)
 • Halvpensjon inkl. drikke til måltid (1 370,–)
 • All Inclusive (3 650,–)
 • Sunwing Inclusive – 7 frokost, 5 buffet lunsj, 5 buffet middag (2 355,–)
 • Endrings-og avbestillingsforsikring (349,–)

INSTRUKTØRENE

Pia Seeberg

Pia Seeberg er utdannet fysisk og mental trener, brenner for at alle hun møter skal få verktøyene de trenger til å bli sin egen PT. Pia jobber som PT og mental trener, instruktør, foredragsholder og alt-mulig-potet innen treningsbransjen. Hovedstolpene er alltid; fysisk og mental trening. Pia trene deg i blant annet bootcamps, sirkeltrening, løpeøkter, SOMA MOVE, morgenturer og kjernetrening, i tillegg til inspirerende foredrag om mental trening, fysisk trening, stress, press og kosthold.

Instagram: @piaseeberg

Silje Thorstensen

Silje har vært i treningsbransjen siden 2004. Silje underviser i alt fra koreografi til musikk, styrke, spinning og ulike retninger innenfor yoga. Silje er sertifisert yogalærer i Vinyasa, Yin og Nidra. Nå studerer hun anvendt psykologi som også kommer godt med i arbeidet med helse, trening og yoga. Silje er medeier på Myrens sportssenter i Oslo, Myrens.no, der hun blant annet holder gruppetimer og yoga på ukentlig basis. I 2016 var hun med å starte opp podcasten Treningspodden i samarbeid med treningsuniverset Shape Up Norge. Podcasten leverer nye episoder hver uke med spennende tematikk, innenfor trening og helse sammen med treningsprofil Pia Seeberg.
Instagram: @siljethorstensen

Mer om turen

Pia og Silje er to kjente treningsprofiler i Norge, og deres viktigste mål er å spre treningsglede og kunnskap til norske jenter. Målet med treningsreisen er at du skal komme hjem med en rekke fine opplevelser i bagasjen, men også kunnskap du kan bruke når du er tilbake på norsk jord.

• Populære og profesjonelle instruktører
• Flere treningsøkter hver dag
• Motiverende foredrag
• Yogaøkter med det lille ekstra
• Fint vær, sol og strand, perfekte forhold for restitusjon mellom slagene
• Samhold med likesinnede treningsjenter i alle aldere

Hvem passer turen for?

Turen er spesialtilpasset jenter, og passer for motiverte jenter i alle aldre. Du er glad i å bevege kroppen din, og setter pris på å lære mer om hvordan du kan bli i bedre form, spise bedre og ha det bedre. Du trenger ikke ha mye erfaring med trening, da opplegget tilpasses til alle nivåer.

Reise alene?

For at reisen skal bli både rimeligere og mer sosial, kan vi plassere deltakere på rom sammen to og to. Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet. Ønsker du å bo alene er det selvsagt også fullt mulig.

Flytider

Fra Oslo lufthavn Gardermoen med Sunclass Airlines
Avreise fra Oslo søndag 7.mai kl. 07.00, ankomst Rhodos kl. 12.00
Ankomst Oslo søndag 14.mai kl. 16.35, avreise fra Rhodos kl. 13.30

Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.

Om hotellet

Sunwing Kallithea Beach
Sunwing Family Resorts

Sunwing Kallithea Beach

Sunwing Kallithea Beach ligger ved havet i rolige omgivelser. Stranden ligger rett nedenfor hotellet, og treningsfasilitetene er bra både inne og ute. Hotellet har eget spa. Du finner et stort utvalg av restauranter, butikker og andre fornøyelser i Rhodos by, som ligger ca. fire kilometer fra hotellet.

Spørsmål og ytterligere informasjon

Har du spørsmål om turen, send gjerne mail til Pia.
seebergpia@gmail.com

Spørsmål om hotell og flyreise:
trening@ving.no

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.