Treningsreise med

Pia og Maren

Treningstur med Pia Seeberg og Maren Erdvik til Rhodos

Når: 8.–15. mai 2022
Hvor: Rhodos, Sunwing Kallithea Beach
Pris: fra 11 310,–
Avreise fra: Oslo

I løpet av denne treningsuken på Rhodos venter svettefester, bootcamps og løpetreninger, teamøkter, mental trening og workshops i grunnleggende styrketrening. Dette er turen for treningsmotiverte jenter i alle aldre!

 • Populære og profesjonelle instruktører
 • Flere treningsøkter hver dag
 • Motiverende foredrag

Sunwing Kallithea Beach, Rhodos

Program

Eksempel på program

08.00: En forfriskende morgentur og dynamisk stretching på stranda.
10.00: Felles frokost
12.00: Treningsøkt der vi varierer mellom styrketrening, bootcamps og ulike sirkler, CrossFit-inspirerte økter, intervaller og langkjøringer.
14.00-17.00: Tid til å gjøre du hva du vil, for eksempel å ligge langflat på solsenga med jevnlige dupp i havet.
17.00: Foredrag
18.00: Frivillig kveldsøkt
20.00: Middag og mingling

Merk deg at alt er frivillig, så det er helt opp til deg selv hva du ønsker å være med på. Alle er på sin egen ferie, og du vet best hva du og kroppen din har lyst til.

Detaljert program kommer på mail ca to uker før avreise.

Hva er inkludert?

 • Flyreise t/r
 • Mat ombord på flyet
 • Transport til og fra hotellet
 • Overnatting i delt rom 7 netter
 • Frokost
 • Velkomstmiddag
 • Klimakompensasjon
 • Treningsopplegg med to profesjonelle instruktører

Valgfrie tilegg:

 • Tillegg for å bo alene (fra 2 000,–)
 • Reiseforsikring (464,–)
 • Halvpensjon inkl. drikke til måltid (1 335,–)
 • All Inclusive (3 470,–)
 • Endrings-og avbestillingsforsikring (329,-)

INSTRUKTØRENE

Pia Seeberg

Pia Seeberg er utdannet fysisk og mental trener, brenner for at alle hun møter skal få verktøyene de trenger til å bli sin egen PT. Pia jobber som PT og mental trener, instruktør, foredragsholder og alt-mulig-potet innen treningsbransjen. Hovedstolpene er alltid; fysisk og mental trening. Pia trene deg i blant annet bootcamps, sirkeltrening, løpeøkter, SOMA MOVE, morgenturer og kjernetrening, i tillegg til inspirerende foredrag om mental trening, fysisk trening, stress, press og kosthold.

Instagram: @piaseeberg

[Pia Seeberg](https://www.piaseeberg.no/)+ er utdannet fysisk og mental trener, brenner for at alle hun møter skal få verktøyene de trenger til å bli sin egen PT. Pia jobber som PT og mental trener, instruktør, foredragsholder og alt-mulig-potet innen treningsbransjen. Hovedstolpene er alltid; fysisk og mental trening. Pia trene deg i blant annet bootcamps, sirkeltrening, løpeøkter, SOMA MOVE, morgenturer og kjernetrening, i tillegg til inspirerende foredrag om mental trening, fysisk trening, stress, press og kosthold. **Instagram:** [@piaseeberg](https://www.instagram.com/piaseeberg/)+

Maren Erdvik

Maren er utdannet personlig trener, ernæringsveileder og sykepleier. Hun ble utdannet personlig trener i 2012 og har siden det jobbet både fulltid og deltid som PT. Hun har også kurs i flere ulike gruppetreningskonsepter. Maren skriver en av Norges største treningsblogger på marenerdvik.blogg.no, og bruker mye av tiden sin på dette. Hun jobber også som PT på Solsiden PT-senter i Kristiansand. Maren er opptatt av gleden og energien man får av trening og det skinner gjennom i alt hun gjør.

Maren er utdannet personlig trener, ernæringsveileder og sykepleier. Hun ble utdannet personlig trener i 2012 og har siden det jobbet både fulltid og deltid som PT. Hun har også kurs i flere ulike gruppetreningskonsepter. Maren skriver en av Norges største treningsblogger på [marenerdvik.blogg.no](https://marenerdvik.blogg.no/)+, og bruker mye av tiden sin på dette. Hun jobber også som PT på Solsiden PT-senter i Kristiansand. Maren er opptatt av gleden og energien man får av trening og det skinner gjennom i alt hun gjør.

Mer om turen

Maren Erdvik og Pia Seeberg er to av de mest kjente treningsprofilene i Norge, og deres viktigste mål er å spre treningsglede og kunnskap til norske jenter. Målet med treningsreisen er at du skal komme hjem med en rekke fine opplevelser i bagasjen, men også kunnskap du kan bruke når du er tilbake på norsk jord.

Hvem passer turen for?

Turen er spesialtilpasset jenter, og passer for motiverte jenter i alle aldre. Du er glad i å bevege kroppen din, og setter pris på å lære mer om hvordan du kan bli i bedre form, spise bedre og ha det bedre. Du trenger ikke ha mye erfaring med trening, da opplegget tilpasses til alle nivåer.

Reise alene?

For at reisen skal bli både rimeligere og mer sosial, kan vi plassere deltakere på rom sammen to og to. Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet. Ønsker du å bo alene er det selvsagt også fullt mulig.

Flytider

Fra Oslo lufthavn Gardermoen med Sunclass Airlines
Avreise fra Oslo søndag 8.mai kl. 07.00, ankomst Rhodos kl. 12.00
Ankomst Oslo søndag 15.mai kl. 16.40, avreise fra Rhodos kl. 13.30

Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.

Om hotellet

Sunwing Kallithea Beach
Sunwing Family Resorts

Sunwing Kallithea Beach

Sunwing Kallithea Beach ligger ved havet i rolige omgivelser. Stranden ligger rett nedenfor hotellet, og treningsfasilitetene er bra både inne og ute. Hotellet har eget spa. Du finner et stort utvalg av restauranter, butikker og andre fornøyelser i Rhodos by, som ligger ca. fire kilometer fra hotellet.

Sunwing Kallithea Beach ligger ved havet i rolige omgivelser. Stranden ligger rett nedenfor hotellet, og treningsfasilitetene er bra både inne og ute. Hotellet har eget spa. Du finner et stort utvalg av restauranter, butikker og andre fornøyelser i Rhodos by, som ligger ca. fire kilometer fra hotellet.

Spørsmål og ytterligere informasjon

Har du spørsmål om turen, send gjerne mail til Pia eller Maren.
Pia@blidinegenpt.no
marenerdvik@hotmail.com

Spørsmål om hotell og flyreise:
trening@ving.no

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.