Tren padel på Mallorca i oktober

Reis med Ving til Mallorca og spill padel.

Møt Anneli og Christian på Padelevent Mallorca! Sammen med trenerne på Pins Padel Club skal de sørge for at du får herlige dager i solen – og videreutvikler padelevnene dine. Denne reisen passer for alle, uansett nivå.
Spillernivå angis ved påmelding.

Når: 2.–9. oktober 2021
Hvor: Sunprime Waterfront i Playa del Palma.
Pris: Fra 11 895,– (voksen i delt dobbeltrom, inkl. frokost)
Reis fra: Oslo lufthavn

💛 Bo midt i Palma / eller Playa del Palma
💛 Trening/spill på alle nivåer
💛 ca. 10 timer trening/spill (hvorav 5 timer med engelsktalende trener i gruppe)


Ved påmelding før 25. april byr Padelevent på en fottur.
 
Meld deg på
Reisen arrangeres og håndteres av vårt svenske søsterselskap Ving Sverige.

Inkludert i prisen:

  • Klimakompensert flyreise
  • Delt dobbeltrom (med frokost)
  • Mat ombord på flyet
  • Transport
  • Baggasje
  • Padeltrening

Mulige tilvalg

  • Fellesmiddager kan arrangeres om ønskelig.
  • Rundtur med Segway – en fin måte å se og oppleve mer av Palma by.
  • Fottur i Tramuntana-fjellene (750,-)

Mer informasjon om reisen

Kom til den herlige og populære middelhavsbyen Palma på Mallorca og tren padel på fine utendørsbaner i solfylt og deilig vær. Her får du anledning til å utvikle padelevnene sammen med dyktige og erfarne trenere på en av øyas mest populære padelklubber – Pins Padel Club. Reisen passer for deltakere på alle nivåer, fra nybegynnere til mer erfarne spillere.

Reisen arrangeres i samarbeid med de svenske arrangørene Anneli og Christian Thomander. De driver Padelevent Mallorca og kommer til å være tilgjegelige for tips, råd og service gjennom hele oppholdet.

Palma har et stort restauranttilbud for enhver smak, og hvis du vil kan du gå ut og spise et nytt sted sammen med de andre deltakerne hver kveld.

Reiselederne

Anneli og Christian Thomander

Anneli og Christian startet Padelevent Mallorca i 2017. Ideen fikk de gjennom sin egen interesse for padel og takket være all tiden de har tilbrakt på Mallorca – en øy perfekt for utendørstrening året rundt. Nå vil de gjerne at flere skal få prøve seg på padel og oppdage den morsomme sporten. I Spania har padel vært populært i mange år, og nå øker populariteten ellers i Europa også, inkludert i Norge.

Mer informasjon

Sunprime hotels

Sunwing Waterfront, Mallorca

Velkommen til Sunprime Waterfront – et utmerket valg hvis du vil bo ved stranden med kort vei til Palma by. På Sunprime Hotels er alle forutsetninger til stede for å få en ferie helt på dine premisser.

Sunclass Airlines fly

Flytider

Flytider vil bli annonsert nærmere avreise.

Har du spørsmål?

Spørsmål om fly og hotell
Tlf.: 0771-345 678
E-post: traningsresor@ving.se

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.