Tren padel på Mallorca i april

Spill padel på Mallorca med Ving

Møt svenske Anneli og Christian på Padelevent Mallorca! Sammen med trenerne på Pins Padel Club skal de sørge for at du får herlige dager i solen – og videreutvikler padelevnene dine. Denne reisen passer for alle, uansett nivå.
Spillernivå angis ved påmelding.

Når: 24. april – 1. mai 2021
Var: Feliz i Palma, eventuelt Sunprime Waterfront i Playa del Palma. (Hvis du bor på Sunprime må du selv sørge for transport til padelbanene).
Pris: Fra 11 325,– (voksen i delt dobbeltrom, inkl. frokost)
Reis fra: Oslo lufthavn

💛 Bo midt i Palma / eller Playa del Palma
💛 Trening/spill på alle nivåer
💛 ca. 10 timer trening/spill (hvorav 5 timer med trener i gruppe)


 
Meld deg på

Inkludert i prisen:

  • Klimakompensert flyreise
  • Delt dobbeltrom (med frokost)
  • Mat ombord på flyet
  • Transport
  • Baggasje
  • Padeltrening

Mulige tilvalg

  • Fellesmiddager kan arrangeres om ønskelig.
  • Rundtur med Segway – en fin måte å se og oppleve mer av Palma by.
  • Fottur i Tramuntana-fjellene (750,-)

Mer informasjon om reisen

Kom til den herlige og populære middelhavsbyen Palma på Mallorca og tren padel på fine utendørsbaner i solfylt og deilig vær. Her får du anledning til å utvikle padelevnene sammen med dyktige og erfarne trenere på en av øyas mest populære padelklubber – Pins Padel Club. Reisen passer for deltakere på alle nivåer, fra nybegynnere til mer erfarne spillere.

Reisen arrangeres i samarbeid med de svenske arrangørene Anneli og Christian Thomander. De driver Padelevent Mallorca og kommer til å være tilgjegelige for tips, råd og service gjennom hele oppholdet.

Palma har et stort restauranttilbud for enhver smak, og hvis du vil kan du gå ut og spise et nytt sted sammen med de andre deltakerne hver kveld.

Reiselederne

Anneli og Christian Thomander

Anneli og Christian startet Padelevent Mallorca i 2017. Ideen fikk de gjennom sin egen interesse for padel og takket være all tiden de har tilbrakt på Mallorca – en øy perfekt for utendørstrening året rundt. Nå vil de gjerne at flere skal få prøve seg på padel og oppdage den morsomme sporten. I Spania har padel vært populært i mange år, og nå øker populariteten ellers i Europa også, inkludert i Norge.

Mer informasjon

Feliz

Feliz er et lekkert hotell med moderne interiør og flott utsikt over småbåthavnen i El Terreno. Hotellet har en hyggelig takterrasse med to lounger og et lite basseng.

Sunprime hotels

Sunwing Waterfront, Mallorca

Velkommen til Sunprime Waterfront – et utmerket valg hvis du vil bo ved stranden med kort vei til Palma by. På Sunprime Hotels er alle forutsetninger til stede for å få en ferie helt på dine premisser.

Sunclass Airlines fly

Flygtider

Flytider vil bli annonsert nærmere avreise.

Har du spørsmål?

Spørsmål om fly og hotell
Tlf.: +46 0771-345 678
E-post: traningsresor@ving.se

Vær oppmerksom på at denne treningsreisen arrangeres av Ving Sverige.