Yoga- og klatrereise til Mallorca

En yoga- og klatrereise med Johanna Nygård (klatreinstruktør og grunnlegger av "Systrar i bergen") og Aschima (yoga- og mindfulness-coach og skaper av en ny yogaform – Feminine Yoga).

Tid: 4. – 11. september 2021
Sted: Mallorca, Sunprime Waterfront
Pris: fra 13 295,- (enkeltromstillegg 4 000,- begrenset antall rom)
Reis direkte fra: Oslo, Kristiansand
OBS! 16-årsgrense


Påmelding
Reisen arrangeres og håndteres av Ving Sverige.

Du kan velge å delta kun på klatring eller yoga. Du trenger heller ikke å delta på alle treningsøktene for å bli med på denne turen.

Prisen inkluderer:

 • Flyreise
 • Del i Classic Room, 1 rom med balkong mot omgivelsene
 • Transport mellom flyplass og hotell
 • Mat om bord på flyet
 • Bagasje
 • Halvpensjon (frokost og middag)
 • Avbestillingsbeskyttelse
 • Treningsprogram

Mer om reisen

Vi ønsker deg varmt velkommen til en bevisstgjørende uke med yoga og klatring i vakre omgivelser på Mallorca. Her deler Johanna og Aschima sin kunnskap og erfaring om klatring og yoga.

Vi kommer til å fokusere på å være tilstede i nuet, og å komme i kontakt med oss selv og naturen rundt oss. Vi tar en dagsutflukt til et av Mallorcas fossefall, der vi både kan klatre og gjøre yoga omgitt av magisk natur.

Johanna og Aschima kommer til å være tilstede på de fleste fellesmiddagene, hvor vi kan dele erfaringer fra dagens opplevelser.

Johanna tar deg med på daglige klatreturer og Aschima byr på to yogaøkter om dagen.

Du kan velge om du vil delta på bare klatring eller yoga, eller begge deler. Du trenger heller ikke å bli med på alle øktene for å være med på denne turen.

Klatre med Johanna

Klatringen gjennomføres som en prøveklatring på topptau og/eller på led, avhengig av hvilket nivå du ligger på. Har du allerede brattkort (innendørs klatring) eller erfaring fra å klatre på led, kan du delta på begge. Har du aldri klatret, eller bare prøvd litt utendørs, kan du bli med på topptauklatringen. På Mallorca klatrer vi hovedsaklig på kalkstein, med stor variasjon i vanskelighetsgrad. Vi blir kjørt til hver klatring, men må påregne å gå 5-15 minutter fra parkeringen til klippen eller stedet der vi skal klatre.
 

Å klatre på Mallorca er en fantastisk naturopplevelse. Vi skal besøke forskjellige klipper med vakre utsiktpunkter, enkle jungellignende lokasjoner og et rikt og vennlig dyre- og fugleliv.
(Du må ha med egen klatresele og klatresko for å delta i klatring. Hvis du ikke har klatrehjelm, kan du få låne en hjelm.)

Yoga med Aschima

Velkommen til “YOGA med Aschima” i den fantastisk vakre naturen på Mallorca

Feminine Yoga med Aschima:
Aschima som yogalærer hjelper deg med å oppnå tilstedeværelse og være i nuet samtidig som dere jobber med posisjoner og pusteteknikker fra yogaen.
Varmt velkommen til en yogatime med Aschima, grunnleggeren av en ny yogastil som hun kaller Feminine Yoga. Her ligger fokuset på kontakten med pusten og å finne de riktige kroppsbevegelsene for deg, uten stress eller belastning.

Du vil oppleve stadig bedre tilstedeværelse, bevissthet rundt kroppen, bevegelighet samt vitalitet og selvfølelse jo mer du praktiserer denne yogaen. Ha gjerne i tankene at du skal ta med deg yogaen og fortsette når du kommer hjem.

Hver økt varer i 1,5 time og deles opp i tilstedeværelse, pust, kroppsaktivitet og avspenning.

 • Yogapraksisen starter med en kort meditasjon for "påkobling".

 • Deretter gjør vi pusteøvelser for å åpne for flyt og livsenergi.

 • Med ulike yogaøvelser jobber vi oss så gjennom hele kroppen (inkludert ansiktet) og alle chakraene

 • Økten avsluttes med avspenning

 • Aschima gir individuell hjelp ved behov under hele yogatimen.

Formålet med yogaøvelsene er å oppnå bedre tilstedeværelse og kontakt mellom hode og kropp, samtidig som vi lærer å føle takknemlighet til kroppen vår.

Jo mer du praktiserer denne yogaformen, jo mer takknemlig blir du for kroppen din og den du er.
Du trenger ingen forkunnskaper om yoga for å delta, og både Yogis (menn) og Yoginis (kvinner) er velkommen.
“KJÆRLIGHET til sjelen - elsk hver innpust, elsk din kropp, elsk din indre bevissthet og livskraft - gjennom Feminine Yoga!” Aschima

Foreløpig program for turen

Johanna kommer til å ta med seg deltakerne til områder for klatring og prøveklatring. Ashima holder to yogaøkter pr. dag. Valgfritt å delta på yoga/klatring

4/9
Ankomst. Velkomstmøte med presentasjon av ukens aktiviteter. Presentasjon av Johanna som leder klatringen og Aschima som har yogaen.
Middag

5/9
10.30 - 12.00 Yoga med Aschima
10.00 -13.00 Klatring med Johanna
16.00 - 19.00 Klatring med Johanna
17.00 - 18.30 Yoga med Aschima

6/9
10.30 - 12.00 Yoga med Aschima
10.00 - 13.00 Klatring med Johanna
16.00 - 19.00 Klatring med Johanna
17.00 - 18.30 Yoga med Aschima

7/9
11.00 - ca 18.00
Utflukt til et fossefall. Vi reiser til et område ca. 30 minutter utenfor Palma, med vakre fjell og fosser. Her får du prøve å klatre eller gjøre yoga med Aschima eller ta en yogapraksis på egen hånd. Felles lunsj.

8/9
10.30 - 12.00 Yoga med Aschima
16.00 - 19.00 Klatring med Johanna
17.00 - 18.30 Yoga med Aschima

9/9
10.30 - 12.00 Yoga med Aschima
16.00 - 19.00 Klatring med Johanna
17.00 - 18.30 Yoga med Aschima

10/9
10.00 - 13.00 Klatring med Johanna
10.30 - 12.00 Yoga med Aschima
16.00 - 19.00 Klatring med Johanna
17.00 - 18.30 Yoga med Aschima
11/9
Hjemreise

Instruktører på turen

Bilder fra tidligere reiser med "Systrar i bergen"

Johanna Nygård

Johanna Nygård er grunnlegger av outdoor-firmaet "Systrar i bergen", en arrangør av utendørsaktiviteter basert på en feminin filosofi med fokus på de myke verdier.

I "Systrar i bergen" er vi ydmyke til naturen og løfter hverandre uten konkurranse eller prestasjonspress.

Alle kurs og events ledes av kyndige instruktører/guider i "Systrar i bergen" og gjennom et nettverk av fjellguider, avhengig av sted og aktivitet.

Johanna jobber som klatreinstruktør i tillegg til skiguide/-instruktør. Hun leder klatrekurs både innendørs og utendørs. Johanna startet med klatring for å utfordre høydeskrekken sin og lære mer for å kunne bruke mer av fjellsiden når hun står på ski. Klatring er en av de beste aktivitetene for å føle total tilstedeværelse i det du gjør. Kombinasjonen klatring og yoga er utrolig vakker. Yoga er et verktøy som hjelper deg med å puste riktig i utfordrende situasjoner og å være bevisst på kroppens bevegelser i forseringen av en fjellvegg.

Mer om Johanna og "Systrar i bergen": www.systraribergen.se

Aschima

Aschima jobber som yoga- og reikilærer samt Awakening Coach. Hun har kunder over hele verden, en dreven arrangør av retreats og har i mer enn 15 år jobbet med å hjelpe mennesker til å oppnå indre tilstedeværelse og livsglede. Hun lager også helende musikk og har utgitt en cd med mantraer og helende musikk: "Mantran och Helande musik"/ Spotify:Aschima

Mer om Aschima: www.FeminineBudda.com
 

Sunprime hotels

Sunwing Waterfront, Mallorca

Velkommen til Sunprime Waterfront – et utmerket valg hvis du vil bo ved stranden med kort vei til Palma by. På Sunprime Hotels er alle forutsetninger til stede for å få en ferie helt på dine premisser.

Bærekraftig valg

Klimakompenserte reiser

Vi klimakompenserer alle flyreiser uansett flyselskap. I tillegg klimakompenserer vi hotelloppholdet ditt dersom du bor på Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club eller Sunprime Hotels. Det samme gjør vi med busstransporten på reisemålet. Bra, ikke sant?

Spørsmål om reisen - kontakt Ving Sverige.

E-post: traningsresor@ving.se
Ving Grupp & Konferens tel: +46 771-345 678

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.