Familieklatring på Mallorca

Spennende opplevelser på Mallorca

Familieklatring

Klatrereise for hele familien med "Systrar i bergen" på Mallorca

Tid: 6. – 13. august 2021
Sted: Mallorca, Spania - Sunwing Alcudia Beach
Pris: fra 13 935,– for voksen, og 7 025,– for barn som sover i ekstra seng.
Avgang fra: Oslo, Bergen, Stavanger, Ålesund

Påmelding
Reisen arrangeres og håndteres av vårt svenske søsterselskap Ving Sverige.

 • Klatring for hele familien
 • Spennende fotturer
 • Perfekt kombinasjon av aktivitet og avkobling

Program

Varmt velkommen til en reise for hele familien! Her venter en deilig ferie med muligheter for både avkobling, aktivitet og eventyr i Mallorcas vakre natur.

Dette er turen for deg som vil prøve utendørs klatring på topptau sammen med familien og en erfaren instruktør. Barn i alderen 6–16 kan kun delta i følge med en foresatt. Nedre aldersgrense for utendørs klatring på topptau er 6 år.

Kursene holdes både på engelsk og svensk.

En av dagene arrangeres en guidet fottur på halvøya Cap Formentor, tett på badestrender og et rikt dyreliv. Turen er ca. 5–7 km lang.

Klatringen gjennomføres som en prøveklatring på topptau og/eller på led, avhengig av hvilket nivå du ligger på. Har du allerede brattkort (innendørs klatring) eller erfaring fra å klatre på led, kan du delta på begge. Har du aldri klatret, eller bare prøvd litt utendørs, kan du bli med på topptauklatringen.

På Mallorca klatrer vi hovedsaklig på kalkstein, med stor variasjon i vanskelighetsgrad. Vi blir kjørt til hver klatring, men må påregne å gå 5-15 minutter fra parkeringen til klippen eller stedet der vi skal klatre.

Å klatre på Mallorca er en fantastisk naturopplevelse. Vi skal besøke forskjellige klipper med vakre utsiktpunkter, enkle jungellignende lokasjoner og et rikt og vennlig dyre- og fugleliv.

Instruktør

Johanna Nygård

Johanna Nygård

Johanna Nygård er grunnlegger av outdoor-firmaet "Systrar i bergen", en arrangør av utendørsaktiviteter basert på en feminin filosofi om et fellesskap for alle.

I "Systrar i bergen" er vi ydmyke til naturen og løfter hverandre uten konkurranse eller prestasjonspress. Alle kurs og events ledes av kyndige instruktører og guider i "Systrar i bergen.

Johanna jobber som klatreinstruktør i tillegg til skiguide/-instruktør. Hun leder klatrekurs både innendørs og utendørs.

Johanna startet med klatring for å utfordre høydeskrekken sin og lære mer for å kunne bruke mer av fjellsiden når hun står på ski. Klatring er en av de beste aktivitetene for å føle total tilstedeværelse i det du gjør.

Mer om Johanna og "Systrar i bergen": www.systraribergen.se

Innkvartering

Sunwing Alcudia Beach
Sunwing Family Resorts

Sunwing Alcudia Beach

Sunwing Alcudia Beach ligger perfekt til, nær havet, fjellet og fine løpeområder. Hotellet består av flere bygninger og har flere restauranter og barer samt treningsrom og spaavdeling.

Mer informasjon

Prisen inkluderer:

 • Klimakompensert flyreise
 • Del i 2-romsleilighet
 • Mat om bord på flyet
 • Transport
 • Bagasje
 • Klatring og fotturer i henhold til programmet
   

Greit å vite:

Utstyr

 • Klatresele - kan lånes
 • Klatrehjelm - kan lånes
 • Klatresko eller andre tettsittende treningssko egnet til klatring må du selv ta med.

Antall deltakere på hver klatreøkt er maks. 6. Du må bestille dager og tider på hotellet. Liste ligger i resepsjonen. Møtested og -tid for alle klatreturer er i resepsjonen, 15 minutter før avgang.

Ta med deg vannflaske og en matpakke!

Spørsmål om reisen - kontakt vårt svenske søsterselskap Ving Sverige.

E-post: traningsresor@ving.se
Ving Grupp & Konferens tel: 0771-345 678

Bestill

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.