Finpuss formen

Spill padel i Kroatia

Padelreise til Kroatia

Kombiner padel med med sol og bad på den herlige øya Brac.

På denne padelreisen får du mer ut av sesongen og kan forbedre spillet ditt enda mer. Reisen er både lærerik og underholdende, og du bor på flotte Waterman Supetrus Resort med kort vei til basseng, strand og spa. For at du skal få mest mulig ut av oppholdet anbefaler vi at du spiller på MATCHi-nivå 5-7.

Reisen arrangeres i samarbeid med Croatia Padel Centers og instruktørene er engelsktalende.

Når: 18. - 25. september 2021
Hvor: Brac, Kroatia, Waterman Noa Roko (en del av Waterman Supertrus Resort)
Pris: 13 750,– pr. voksen i delt Classic Room inkl. Holiday Inclusive
Enkeltromstillegg fra 4 245,– ( begrenset antall)
Avreise fra: Oslo

 • Forleng utendørssesongen
 • Holiday Inclusive (halvpensjon)
 • ca. 15 timer spilling/trening

Denne turen er utsolgt

Inkludert i prisen:

 • Klimatkompensert flyreise
 • Del i dobbeltrom
 • Mat om bord på flyet
 • Transport t/r hotell/flyplass
 • Bagasje
 • Padeltrening
 • Holiday Inclusive
  Inkluderer: Frokost hver dag, 5 lunsjer og 5 middager, en drikke til lunsj/middag.

Mulige tilvalg

 • Tillegg for enkeltrom: 4 245,–

Mer informasjon om treningsreisen

Velkommen til en herlig padeluke i Kroatia!

For å få best utbytte av denne reisen bør du spille på et av følgende MATCHi-ferdighetsnivåer:

 • Nivå 5: Gjennomsnittlig. Har spilt i flere år. Ganske god til å holde ballen i gang og får den over nettet med rimelig kraft. Enkelte slag kan fremdeles være inkonsekvente.
 • Nivå 6: Gjennomsnittlig avansert. Som nivå 5, men med bedre smash og spesialslag. Også mer konsistent og bedre kontroll.
 • Nivå 7: Avansert. Kan forsvare godt og snu spillet. Kan opprettholde presset på motstanderen med tunge slag og bygge opp spillet for så å slå vinnere. I tillegg til kamper har spilleren sannsynligvis startet med spesifikke øvelser.

Se alle nivåer

 1. Aldri holdt i en racket.
 2. Nybegynner. Lære det grunnleggende om padel.
 3. Nybegynner avansert. Kjenner det grunnleggende i spillet, men er ukonfortabel med grunnslag og har problemer med sprett fra veggen (padel/squash).
 4. Rekreasjonsspiller. Har spilt en stund og kjenner det grunnleggende godt, og kan øke tempoet i spillet, men ingen konsistens.
 5. Gjennomsnitlig. Har spilt ett par år, er ganske god til å holde ballen i gang og med rimelig kraft. Enkelte slag kan fremdeles være svært usikre.
 6. Gjennomsnittlig avansert. Som nivå 5, men med bedre smash og spesialslag. Også mer konsistent og bedre kontroll.
 7. Avansert. Kan forsvare seg godt og snu spillet. Kan opprettholde presset på motstanderen med tunge slag og bygge oppspillet for så og slå vinnere. I tillegg til kamper har han sannsynligvis startet med spesifikke øvelser.
 8. Dyktige. Du mestrer alle de tekniske og taktiske delene av spillet. Kan lese spillet og bruke forskjellige taktiske elementer avhengig av motstand. Du er sannsynligvis blant de beste spillerne i klubben din og trener regelmessig både med og uten trener.
 9. Ekspert. Tilhører det absolutt beste og mestrer spillet på høyeste nivå og kan spille nasjonale konkurranser med gode resultater.
 10. Som Fernando Belasteguín, Paquito Navarro eller noen lignende i deres storhetstid, men bedre.

Hentet fra matchi.se/levels

Reisen arrangeres i samarbeid med CPC

Croatia Padel Centers har tre utendørsbaner på Brac. Alle av høyeste kvalitet med Mondo Supercourt. Anleggene ligger i anslutning til Waterman Supetrus Resort. Butikken har et begrenset utvalg av Bullpadel-racketmodeller til gunstig pris.

Hvis du vil forhåndsbestille Bullpadel til gunstig pris fra fullt sortiment må det gjøres senest tre uker før avreise. Du får da bestillingen ved ankomst til Croatia Padel Centers.
 
Ta kontakt med pg@croatiapadelcenters.com for bestilling.

Croatia Padel Centers har tre utendørsbaner på Brac. Alle av høyeste kvalitet med Mondo Supercourt. Anleggene ligger i anslutning til Waterman Supetrus Resort. Butikken har et begrenset utvalg av Bullpadel-racketmodeller til gunstig pris. Hvis du vil forhåndsbestille Bullpadel til gunstig pris fra fullt sortiment må det gjøres senest tre uker før avreise. Du får da bestillingen ved ankomst til Croatia Padel Centers.   Ta kontakt med [pg@croatiapadelcenters.com](mailto:pg@croatiapadelcenters.com)+ for bestilling.
Waterman Supetrus Resort

Waterman Supetrus Resort

Waterman Supetrus Resort er et populært hotell som passer for de aller fleste. Hotellet har flere basseng, et herlig spa og et bredt aktivitetstilbud. Hotellet har fint innredede rom og ligger i fredelige omgivelser omgitt av en stor, frodig hage. Stranden ligger rett ved siden av, og det er gangavstand til sentrum av Brac og havnen.

Waterman Supetrus Resort er et populært hotell som passer for de aller fleste. Hotellet har flere basseng, et herlig spa og et bredt aktivitetstilbud. Hotellet har fint innredede rom og ligger i fredelige omgivelser omgitt av en stor, frodig hage. Stranden ligger rett ved siden av, og det er gangavstand til sentrum av Brac og havnen.

Flytider

Flytider vil bli annonsert nærmere avreise.

Flytider vil bli annonsert nærmere avreise.

Har du spørsmål?

Spørsmål om fly og hotell
Tlf.: 0771-345 678
E-post: traningsresor@ving.se

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.