Sport Active

Team Kickstart til Kypros
Venteliste!

Bli med Martin J. Sundby og Team Kickstart til Kypros!

Når: 26. mai–02. juni 2023
Hvor: Sunwing Sandy Bay, Kypros
Pris: fra 14 985,–
Avreise fra: Oslo
1 ledig plass i delt rom med annen deltager!

Lyst til å komme i form og skape vaner som varer?

Bli med Team Kickstart på en helsereise til nydelige Kypros! Her får du en uke fylt med morsomme, utfordrende og varierte treningsøkter, i tillegg til ernæringsråd og kunnskap om hvordan du får en sunnere livsstil som varer. Sammen med oss får du ikke bare endret vanene dine, du får også lære deg hvordan du innfører de nye rutinene i hverdagen din hjemme – slik at kunnskapen får mest mulig effekt.

Vi i Kickstart jobber daglig med store og små livsstilsendringer, og vi hjelper folk med å nå sine personlige mål - enten det er en sterkere kropp, bedre kondisjon, vektnedgang eller et sunnere kosthold. Nå har vi lyst til å kickstarte sommeren sammen med deg på Kypros med det vi mener kommer til å bli årets råeste trenings- og helsereise!

Denne reisen passer for alle, men det er den perfekte turen for deg som ikke har vært med på treningsreiser før og som gjerne vil ta det første steget. Vårt mål er å få deg i gang, introdusere deg for trening på sosiale og morsomme måter, og ikke minst lære deg verdien av et næringsrikt kosthold. På denne turen får du en introduksjon til treningsverdenen, og en mulighet for å virkeliggjøre drømmene om en sunnere og mer aktiv livsstil.

Turen har begrenset med plasser, så her er det førstemann til mølla som gjelder!

 • Instruktører med bred faglig kompetanse
 • Inspirerende foredrag
 • Frokost og middag (inkl. drikke) er inkludert

Opplev samhold og støtte

Aktivitet skal være gøy!

Trening

Brødrene Sundby deler av sin kunnskap

Ving i samarbeid med Kickstart Health

Hvis du er nysgjerrig på denne reisen, kan du lese intervjuet av Martin J. Sunby i magasinet Reiselyst her

Hva du kan forvente av turen:

Uken kommer til å bestå av høydepunkter som:

• Powerwalks med innlagte styrkeelementer
• Opplæring i styrketrening med ulike redskaper
• Bootcamps
• Intervalltrening
• Fullkropp- styrke
• Hiit- økter
• X-Country spesial
• Kickstart lekene
• Bevegelse, motorikk og mobilitet
• Øvelsesveiledning med fysioterapeut

Innsikt:
• Ernæringsforedrag
• Livsstilsendring, motivasjon, disiplin og gjennomføring
• Hvordan ser din tallerken ut?

Fullstendig program vil bli sendt ca. 2 uker før avreise!

Instruktørene:

Martin J. Sundby

Langrennsløper med 15 år på landslaget. 15 OL- og VM-medaljer, sammenlagt seier i verdenscupen 4 år på rad og 16 NM-gull. Har gjennom en liten mannsalder vært en av Norges, om ikke hele Norges, aller best trente idrettsutøver. Han har i løpet av karrieren sin hatt stor nytte av mental coaching, og har også selv vært mye brukt som coach innen både idrett og næringsliv.

Sondre Sundby

Sondre har lang og bred erfaring som personlig trener, instruktør og coach. Han har jobbet med fysisk utvikling hos et stort mangfold mennesker - alt fra Ola og Kari Normann til de som jager OL- og VM-gull. Sondre er bedre kjent som trener for sin bror Martin Johnsrud Sundby, der de sammen har pushet grenser i jaget etter edelt metall. Sondre elsker rett og slett trening, og ikke minst den positive effekten trening har på mennesker.

Marieke Heggeland

Marieke er teamets fysioterapeut og har en mastergrad innen fysisk aktivitet og helse fra Norges idrettshøgskole. Marieke er instruktør både i Kickstart og SATS, og har lengre erfaring med å jobbe med livsstilsendringer fra blant annet fra Avonova bedriftshelsetjeneste. Marieke er spesielt opptatt av hvordan trening kan bedre muskel- og skjelettplager, og tilrettelegger gjerne for gode alternative treningsøvelser ut fra deltakernes behov.

Camilla Bettum

Camilla er utdannet klinisk ernæringsfysiolog fra Universitetet i Oslo. I tillegg til å brenne for ernæringsfaget, har hun alltid vært glad i fysisk aktivitet og trening. Flere idretter har blitt testet ut, men friidrett ble raskt en favoritt på grunn av idrettens allsidighet. Allsidigheten har hun tatt med seg videre, og hun er glad i alt som innebærer bevegelse. Hun ser stor glede i å kombinere det sosiale med aktivitet, og gleder seg veldig til en aktiv og solfylt uke!

Kristiane Stormoen

Kristiane er utdannet klinisk ernæringsfysiolog fra Universitetet i Oslo, og har i senere tid også tatt en spesialisering i idrettsernæring gjennom Den internasjonale Olympiske kommité. Hun har tidligere drevet privat med kostveiledning gjennom eget firma, Prestasjonsernæring, og driver også med formidling av ernæringskunnskap i sosiale medier under kontoen med samme navn. Håndball har alltid vært Kristianes store lidenskap, og hun har de siste tolv årene spilt håndball på elitenivå - både nasjonalt og internasjonalt.

Hva er inkludert?

 • Flyreise t/r inkl. mat på flyet
 • Innsjekket bagasje
 • Transport mellom flyplass og hotell t/r
 • Overnatting 7 netter i delt rom
 • Frokost og middag hver dag (halvpensjon inkl. drikke)
 • Fyldig og variert treningsprogram hver dag
 • Flere inspirasjonsforedrag
 • Profilerte og faglig dyktige instruktører

Valgfrie tillegg pr.person:

 • Tillegg for å bo alene (2 000,–)
 • Endrings-og avbestillingsforsikring (349,–)
 • Reiseforsikring (464,–)
 • All Inclusive (2 670,–)
 • Sunwing Inclusive – 7 frokost, 5 lunsj, 5 middag (770,–)

Mer informasjon:

Hvem passer turen for?

Vi ønsker å nå deg som lenge har ønsket en livstilsendring, men som ikke føler at en vanlig treningsreise passer for deg. Vårt mål er å få deg i gang, presentere trening på sosiale og morsomme måter, og ikke minst lære deg at kroppen din tåler så mye mer enn du tror. Det er ingen krav til tidligere treningserfaring, målet med turen er å introdusere hvordan man kan bli glad i aktivitet kombinert med et sunt kosthold.

Romfordeling:

For at reisen skal være både rimelig og sosial kan vi plassere deltakere på rom sammen to og to. Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet. Ønsker du å bo alene er det selvsagt også fullt mulig.

Flytider:

Oslo lufthavn Gardermoen/Sunclass Airlines
Avreise Oslo fredag 26.mai kl. 07.15, ankomst Kypros kl. 12.40
Hjemreise 02.juni kl. 14.10, ankomst i Oslo kl. 17.45

Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.

Om hotellet

Basseng med store solsenger
Sunwing Family Resorts

Sunwing Sandy Bay Beach, Kypros

Sunwing Sandy Bay Beach er vårt mest populære familiehotell på solsikre Kypros. Her kan du velge mellom 6 basseng. Lengter du etter å bade i sjøen er det ikke mer enn 100 meter til den nærmeste stranden – som også er perfekt for snorkling. Krystallklart vann, hvite strender og sol året rundt. Velkommen til Kypros!

Spørsmål og ytterligere informasjon

For spørsmål om reisen - trening@ving.no

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.