Girls Camp med Margaret og Helle

Når: 13.–20. mai 2023
Hvor: Sunprime Waterfront, Mallorca
Pris: fra 13 425,–
Avreise fra: Oslo og Kristiansand
Fullbooket !

Bli med Margaret, kjent fra NRK-serien Mesternes Mester, og den erfarne PTen og instruktøren Helle, på en forrykende treningsreise til Mallorca! Målet med denne reisen er å gi deg motivasjon, treningsglede og verktøy til å holde treningsiveren oppe gjennom hele året. Dette er en unik mulighet til å teste ulike treningsformer, og ikke minst får du en skikkelig kickstart på 2023! Turen passer for damer i alle aldre, uavhengig av treningsbakgrunn.

 • 2 erfarne instruktører
 • Frokost hver dag er inkludert
 • Velkomstmiddag ankomstdag inkludert
 • Bo på et hotell med 16 års aldersgrense med fine treningsfasiliteter

Margaret og Helle har en allsidig treningsbakgrunn.

Du bor på hotellet Sunprime Waterfront, med kort avstand til strand og Palma by

Gled deg til påfyll av motivasjon og entusiasme!

PROGRAM

Instruktørene Helle og Margaret har en allsidig bakgrunn innen styrke- og kondisjon, kampsport, løp, pilates og mobilitetstrening, og du vil få prøvd deg på flere av disse treningsformene på reisen.

Slik kan en dag på treningsreisen se ut:
08.00-08.45: En forfriskende morgentur og dynamisk stretching på stranda.
09.15: Frokost
13.00: Sosial økt for de som vil, for eksempel volleyball eller tennis
17.00-17.40: Treningsøkt 1
17.45-18.30: Treningsøkt 2
20.00: Felles middag for de som vil

Dette er noen av timene som vil bli arrangert:

 • Bootcamp/sirkeltrening
 • Mobilitetstrening og stretching
 • Løp/gange (intervall)
 • Pilates
 • Pulstrening
 • Styrke
 • Dance
 • Mesternes Mester-inspirerte økter
 • Foredrag

Fullstendig program vil bli sendt til deltakerne ca. 2 uker før avreise.
Har du spørsmål rundt programmet før du melder deg på, kan du ta direkte kontakt med Helle: helleaase@gmail.com eller Margaret: margaretknutsonaase@hotmail.com.

HVA ER INKLUDERT?

 • Flyreise t/r
 • Mat på flyreisen og innsjekket bagasje
 • Transport til og fra hotellet
 • Overnatting 7 netter i delt rom
 • Frokost
 • Velkomstmiddag ankomstdag
 • Variert og fyldig treningsprogram

Valgfrie tillegg:

 • Tillegg for å bo alene (fra 2 700,–)
 • Avbestillingsforsikring (349,–)
 • Reiseforsikring (464,–)
 • Halvpensjon (1 335,–)
 • All inclusive (2 545,–)

INSTRUKTØRENE

Margaret er kjent fra NRK-serien Mesternes Mester. Hun er en dyktig instruktør som evner å formidle teknikker så de er enkle å forstå. Hun jobber som kampsportlærer, kursholder og personlig trener/gruppeinstruktør. Hun har 20 års erfaring med kampsporttrening, og dette har resultert i 4 verdensmestertitler og tittelen «Norges Beste Fighter». Hun er utdannet idrettspedagog, personlig trener, og har en bachelorgrad fra idrettshøyskolen.

Instagram: @margaretknutsonaase

Helle har jobbet 17 år som gruppetreningsinstruktør og har derfor bred kompetanse innen faget. Hun er en ettertraktet instruktør og jobber i dag som PT og Pilatestrener for Nemus VIA, Naardic og som hjemmetrener. Hun har en bachelorgrad i Livsstilsendring og folkehelse, samt kurs innen trening for eldre, gravide og spesielle grupper fra idrettshøyskolen.

Instagram: @helleknas

MER INFORMASJON

Hvem passer denne turen for?

Denne turen passer for damer i alle aldre uansett treningsnivå. Programmet er utformet slik at du selv kan tilpasse treningen til ditt eget nivå, og du velger selv hvor mange økter du vil delta på. Du får en variert og spennende treningsmeny der målet er å styrke mestringsfølelsen, treningsgleden og kontrollen over egen kropp. Du vil trene på å styrke kjernemusklene med pilates og slå deg løs i dansetimer til inspirerende musikk. Det arrangeres også gå/løpetimer i morgensolen og bootcamp-timer som vil få deg til å pushe grenser og se hva kroppen din er i stand til. Det er også satt opp en teknikkøkt i styrke der instruktørene vil bruke god tid på å korrigere og veilede deg. Det er i tillegg lagt inn ulike foredrag som vil hjelpe deg med å holde fast på rutinene når du kommer hjem etter reisen, og gi deg innsikt og kunnskap i hvordan man selv kan legge opp egen trening. Dette blir en sosial og minnerik tur, og du vil garantert stifte nye, hyggelige bekjentskap.

Romfordeling:

For at reisen skal være både rimelig og sosial plasserer vi som regel deltakere som ønsker det på rom sammen to og to. Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet. Ønsker du å bo alene er det selvsagt også fullt mulig.

Flytider:

Oslo lufthavn Gardermoen/Sunclass Airlines
Avreise Oslo Lufthavn lørdag 13.mai kl. 07:00 ankomst Palma kl. 10.25
Ankomst Oslo Lufthavn lørdag 20.mai kl. 15.20, avreise Palma kl. 11.55

Kristiansand Kjevik/Sunclass Airlines
Avreise Kristiansand lørdag 13.mai kl. 15.30 ankomst Palma kl. 18.45
Ankomst Kristiansand lørdag 20.mai kl. 14.00, avreise Palma kl. 10.45

Deltagere fra Kristiansand vil slutte seg til gruppen søndag 14.mai, på grunn av sen ankomst 13.mai.

Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.

Om hotellet

Sunprime

Sunwing Waterfront, Mallorca

Velkommen til Sunprime Waterfront – et utmerket valg hvis du vil bo ved stranden med kort vei til Palma by. På Sunprime Hotels er alle forutsetninger til stede for å få en ferie helt på dine premisser.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.