Treningsinstruktørene Margaret og Helle

Girls Camp på

Mallorca

Girls Camp med Margaret og Helle

Når: 23.–30. april 2022
Hvor: Sunwing Alcudia Beach, Mallorca
Pris: fra 10 995,–
Avreise fra: Oslo
Påmeldingsfrist: 10.februar 2022. Turen krever minimum 16 deltagere for at vi skal gjennomføre turen.

Bli med Margaret, kjent fra NRK-serien Mesternes Mester, og den erfarne PTen og instruktøren Helle, på en forrykende treningsreise til Mallorca! Målet med denne reisen er å gi deg motivasjon, treningsglede og verktøy til å holde treningsiveren oppe gjennom hele året. Dette er en unik mulighet til å teste ulike treningsformer, og ikke minst får du en skikkelig kickstart på 2022! Turen passer for alle, uavhengig av treningsbakgrunn.

 • 2 erfarne instruktører
 • Frokost hver dag er inkludert

Margaret og Helle har en allsidig treningsbakgrunn.

Du bor på hotellet Sunwing Alcudia Beach, rett på stranden

Gled deg til påfyll av motivasjon og entusiasme!

PROGRAM

Instruktørene Helle og Margaret har en allsidig bakgrunn innen styrke- og kondisjon, kampsport, løp, pilates og mobilitetstrening, og du vil få prøvd deg på flere av disse treningsformene på reisen.

Slik kan en dag på treningsreisen se ut:
08.00-08.45: En forfriskende morgentur og dynamisk stretching på stranda.
09.15: Frokost
13.00: Sosial økt for de som vil, for eksempel volleyball eller tennis
17.00-17.40: Treningsøkt 1
17.45-18.30: Treningsøkt 2
20.00: Felles middag for de som vil

Dette er noen av timene som vil bli arrangert:

 • Bootcamp/sirkeltrening
 • Mobilitetstrening og stretching
 • Boksing på puter
 • Løp/gange (intervall)
 • Styrke
 • Dance
 • Mesternes Mester-inspirerte økter
 • Foredrag

Fullstendig program vil bli sendt til deltakerne ca. 2 uker før avreise.

HVA ER INKLUDERT?

 • Flyreise t/r
 • Mat om bord på flyet
 • Bagasje
 • Transport til og fra hotellet
 • Overnatting 7 netter i delt rom
 • Frokost
 • Velkomstmiddag første kveld
 • Variert og fyldig treningsprogram

Valgfrie tillegg:

 • Tillegg for å bo alene (fra 2 700,–)
 • Avbestillingsforsikring (329,–)
 • Reiseforsikring (464,–)
 • Halvpensjon (1 335,–)
 • All inclusive (3 910,–)

INSTRUKTØRENE

Margaret Knutson Aase

Margaret er kjent fra NRK-serien Mesternes Mester. Hun er en dyktig instruktør som evner å formidle teknikker så de er enkle å forstå. Hun jobber som kampsportlærer, kursholder og personlig trener/gruppeinstruktør. Hun har 20 års erfaring med kampsporttrening, og dette har resultert i 4 verdensmestertitler og tittelen «Norges Beste Fighter». Hun er utdannet idrettspedagog, personlig trener, og har en bachelorgrad fra idrettshøyskolen.

Instagramprofil: @maggaaase / @treningskonene

Margaret er kjent fra NRK-serien Mesternes Mester. Hun er en dyktig instruktør som evner å formidle teknikker så de er enkle å forstå. Hun jobber som kampsportlærer, kursholder og personlig trener/gruppeinstruktør. Hun har 20 års erfaring med kampsporttrening, og dette har resultert i 4 verdensmestertitler og tittelen «Norges Beste Fighter». Hun er utdannet idrettspedagog, personlig trener, og har en bachelorgrad fra idrettshøyskolen.    Instagramprofil: @maggaaase / @treningskonene

Helle Knutson Aase

Helle har jobbet 17 år som gruppetreningsinstruktør og har derfor bred kompetanse innen faget. Hun er en ettertraktet instruktør og jobber i dag som instruktør og personlig trener på Studio Jobbsprek og The Room Oslo. Hun har en bachelorgrad i Livsstilsendring og folkehelse, samt kurs innen trening for eldre, gravide og spesielle grupper fra idrettshøyskolen.

Instagramprofil: @helleskaa / @treningskonene

Helle har jobbet 17 år som gruppetreningsinstruktør og har derfor bred kompetanse innen faget. Hun er en ettertraktet instruktør og jobber i dag som instruktør og personlig trener på Studio Jobbsprek og The Room Oslo. Hun har en bachelorgrad i Livsstilsendring og folkehelse, samt kurs innen trening for eldre, gravide og spesielle grupper fra idrettshøyskolen.    Instagramprofil: @helleskaa / @treningskonene

MER INFORMASJON

Hvem passer denne turen for?

Denne turen passer for jenter i alle aldre uansett treningsnivå. Programmet er utformet slik at du selv kan tilpasse treningen til ditt eget nivå, og du velger selv hvor mange økter du vil delta på. Du får en variert og spennende treningsmeny der målet er å styrke mestringsfølelsen, treningsgleden og kontrollen over egen kropp. Du vil slå fra deg på boksetimer, styrke kjernemusklene med pilates og slå deg løs i dansetimer til inspirerende musikk. Det arrangeres også gå/løpetimer i morgensolen og bootcamp-timer som vil få deg til å pushe grenser og se hva kroppen din er i stand til. Det er også satt opp en teknikkøkt i styrke der instruktørene vil bruke god tid på å korrigere og veilede deg. Det er i tillegg lagt inn ulike foredrag som vil hjelpe deg med å holde fast på rutinene når du kommer hjem etter reisen, og gi deg innsikt og kunnskap i hvordan man selv kan legge opp egen trening. Dette blir en sosial og minnerik tur, og du vil garantert stifte nye, hyggelige bekjentskap.

Romfordeling:

For at reisen skal være både rimelig og sosial plasserer vi som regel deltakere på rom sammen to og to. Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet. Ønsker du å bo alene er det selvsagt også fullt mulig.

Flytider:

Oslo lufthavn Gardermoen/Sunclass Airlines
Avreise Oslo Lufthavn lørdag 23.april kl. 07:00 ankomst Palma kl. 10.30
Ankomst Oslo Lufthavn lørdag 30.april kl. 15.25, avreise Palma kl. 11.55

Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.

Om hotellet

Sunwing Alcudia Beach
Sunwing Family Resorts

Sunwing Alcudia Beach, Mallorca

Sunwing Alcudia Beach har vakker beliggenhet ved en av Middelhavets beste strender, og ligger en liten rusletur unna marinaen i Alcudia. Hotellet har gode treningsforhold innen ulike sportsgrener. Her finner du flotte løyper til løping, sykling og rulleski. Hotellet tilbyr også basseng, treningsstudio og massasje.

Sunwing Alcudia Beach har vakker beliggenhet ved en av Middelhavets beste strender, og ligger en liten rusletur unna marinaen i Alcudia. Hotellet har gode treningsforhold innen ulike sportsgrener. Her finner du flotte løyper til løping, sykling og rulleski. Hotellet tilbyr også basseng, treningsstudio og massasje.

Trygghet på reisen

Vi ønsker å gi deg de beste ukene i året når du reiser med oss. Derfor sørger vi for din trygghet i ferien når du bestiller en pakkereise gjennom oss.

Vi ønsker å gi deg de beste ukene i året når du reiser med oss. Derfor sørger vi for din trygghet i ferien når du bestiller en pakkereise gjennom oss.

Mer bærekraftig

Reis mer bærekraftig med en klimakompensert ferie! Vi klimakompenserer alle flyreiser uansett flyselskap, busstransport og flere hotell. Bra, ikke sant?

Reis mer bærekraftig med en klimakompensert ferie! Vi klimakompenserer alle flyreiser uansett flyselskap, busstransport og flere hotell. Bra, ikke sant?

Lurer du på noe?

Har du spørsmål om fly og hotell, kontakt oss på gjerne på e-post: trening@ving.no eller på telefon: 23 15 58 80

Har du spørsmål om fly og hotell, kontakt oss på gjerne på e-post: [trening@ving.no](mailto:trening@ving.no) eller på telefon: [23 15 58 80](tel:23155880)
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.