Nye turer i 2023!
Fullbooket

Treningstur med Funkygine og Funkytwins!

Når: 11.–18. august eller 18.–25. august 2023
Hvor: Sunwing Sandy Beach, Kypros
Pris: fra 14 995,–
Avreiseflyplass: Oslo
Fullbooket!

Bli med Funkygine og Funkytwins på treningsreise!

Jørgine Massa Vasstrand er en av Norges mest profilerte treningsprofiler og i august 2023 drar hun to uker til Kypros for å arrangere treningsreise sammen med sine brødre Silas og Emil Vasstrand. Søsknene er kjent for sine spenstige øvelser, en mildt sagt imponerende kroppskontroll og ukens varierte utvalg av treningstimer vil garantert gi deg masse inspirasjon og glede.

Vi tilrettelegger slik at du blir utfordret og fulgt opp på ditt eget nivå, men det er ønskelig at du har trent litt før.

Uansett hvilken uke du velger å delta på, blir det en varierende, spennende og utfordrende uke med en rekke ulike treningsformer. Uansett hvilken uke du velger å reise, vil du oppleve det samme. Dette er en tur for alle som er glad i å trene og liker å bli pushet!

NB! Ved påmelding velger du hvilken uke du ønsker å delta på, og det er kun mulig å meldte seg på en av ukene. Aldersgrensen er minimum 16 år i følge med en voksen, reiser du alene må du være fylt 18 år.
På denne reisen er det også avvikende betalingsbetingelser, les mer om dette under punktet informasjon lengre ned på siden.

Treningsprogram

Dagene vil inneholde 2 treningsøkter, en morgen- og en ettermiddagsøkt. I løpet av turen har du fått testet ut:

Kroppsvekttrening
Trening med egen kroppsvekt.

Par-trening
Trening sammen med partner kun med egen kroppsvekt eller partnerens kroppsvekt. Det vil være øvelser både inspirert av styrketrening og turn og akroyoga.

Sirkeltrening
Treningstime som trener store deler av kroppen gjennom et variert utvalg av øvelser. Vi forflytter oss fra stasjon til stasjon kun med korte pauser mellom hver. Kombinasjon av øvelser med og uten vekter.

HIT-trening
Trening med høy intensitet der deltakerne selv avgjør intensiteten. Trening bare med egen kroppsvekt eller enkelt utstyr.

Bootcamp
Stor variasjon av øvelser hvor vi varierer mellom høy og lav intensitet.

Team Bootcamp
Vi jobber i grupper med en rekke ulike øvelser. Intensiteten varierer mellom høy og lav.

Mobilitet
Vi kombinerer dynamisk og statisk bevegelighetstrening.

Boksing
Vi jobber to og to sammen og prøver oss på basic boksekombinasjoner. En utfordring for både styrken og kondisjonen – tilpasses slik at alle får utfordret seg på sitt nivå.

Løpsintervaller
Ulike fartsleker og intervaller med variert varighet.

Løpetur for å utforske strandpromenaden
Vi legger opp til ulike distanser og alle kan tilpasse turen til sitt tempo og ønsket distanse.

Minibands
Ulike øvelser for hele kroppen med minibands – tilpasses slik at alle får utfordret seg på sitt nivå.

Instruktører

Funkygine

Funkygine

Jørgine er utdannet personlig trener ved Norges Idrettshøyskole. Hun driver en av Norges mest populære treningsblogger og er Norges desidert største treningsprofil på Instagram. Hun har deltatt på «Skal vi danse» og har sitt eget tv program på TV2 «Funkyfam». Hun har holdt mange treningseventer de siste årene og driver også hovedsakelig med egenvektstrening.

Emil og Silas Vasstrand (Funkytwins)

Silas Massa Vasstrand og Emil Massa Vasstrand er begge treningsprofiler med store følgerskarer på sosiale medier. I tillegg er de begge kjent fra den populære serien på TV2, Funkyfam. De har holdt flere treningseventer og dette blir deres andre treningsreise.

Foto: Linnea Syversen

Foto: Linnea Syversen

Informasjon

Romfordeling:

Reise alene? På denne reisen er du kun så alene som du selv ønsker. Du vil alltid ha noen å spise middag med, eller du kan trekke deg tilbake om du foretrekker det. Du kan velge å bo alene mot et tillegg i prisen, eller du kan du velge å dele rom med en annen deltaker av samme kjønn. Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet.

Hvis du har spørsmål om priser som du ikke finner informasjon om her, ta kontakt med Ving på trening@ving.no.

Avvikende betalingsbetingelser:
Etter du har fått plass på turen, forfaller depositumet på kr 2 000,– pr. person 2 dager etter mottatt bekreftelse . Sluttbeløpet skal være innbetalt senest 3 mnd. før avreise.

Flytider:

Oslo Lufthavn/Sunclass Airlines
Avreise Oslo Lufthavn fredag 11. eller 18.august kl. 07.15, ankomst Kypros 12.45
Ankomst Oslo Lufthavn fredag 18. eller 25. august kl. 17.55, avreise fra Kypros 14.05

Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.

Hva er inkludert?

 • Flyreise t/r (kun fra Oslo)
 • Mat på fly t/r
 • Transport til og fra hotellet.
 • Bagasje
 • Overnatting 7 netter i delt rom
 • Frokost
 • Velkomstmiddag inkludert drikke
 • Profilerte instruktør instruktører
 • Variert treningsprogram hver dag

Valgfrie tillegg:

 • Tillegg for å bo alene (fra 3 200,–)
 • Avbestillings- og endringsbeskyttelse (349,–)
 • Goudas Heldekkende Reiseforsikring (464,–)
 • Måltidspakker (fra 1 450,–)

Hotellet

Du er så heldig å få bo på Sunwing Sandy Bay Beach under treningsreisen. Les mer om hotellet her.

Basseng med store solsenger
Sunwing

Sunwing Sandy Bay Beach, Kypros

Sunwing Sandy Bay Beach er vårt mest populære familiehotell på solsikre Kypros. Her kan du velge mellom 6 basseng. Lengter du etter å bade i sjøen er det ikke mer enn 100 meter til den nærmeste stranden – som også er perfekt for snorkling. Krystallklart vann, hvite strender og sol året rundt. Velkommen til Kypros!

Spørsmål og ytterligere informasjon

trening@ving.no

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.