Treningstur med Funkygine!

Når: 7. - 14. mai 2021
Hvor: Sunwing Sandy Beach, Kypros
Pris: fra 11 870,-
Avreiseflyplass: Oslo

Bli med Funkygine på treningsreise!

Jørgine Massa Vasstrand er en av Norges mest profilerte treningsprofiler og i mai 2021 drar hun til Kypros for å arrangere en treningsreise. Funkygine er kjent for sine spenstige par-øvelser og en mildt sagt imponerende kroppskontroll, og ukens varierte utvalg av treningstimer vil garantert gi deg masse inspirasjon og glede.

Det blir en varierende, spennende og utfordrende uke med en rekke ulike treningsformer. Dette er en tur for alle som er glad i å trene og liker å bli pushet!

Vi tilrettelegger slik at du blir utfordret og fulgt opp på ditt eget nivå. Det er ønskelig at du har trent litt før.


Utsolgt!

I prisen inngår:

 • Flyreise t/r (kun fra Oslo)
 • Mat på fly t/r
 • Transport til og fra hotellet.
 • Bagasje
 • Overnatting 7 netter i delt rom
 • Frokost
 • Velkomstmiddag inkludert drikke
 • Profilert instruktør
 • Variert treningsprogram hver dag
 • Miljøkompensasjon
 • Avbestillingsforsikring

Valgfrie tilvalg:

 • Tillegg for å bo alene (fra 2 400,–)
 • Reiseforsikring (384,–)
 • Halvpensjon inkl. drikke (1 335,-)
 • All Inclusive (3 920,–)

Treningsprogram

Dagene vil inneholde minst 2 treningsøkter, og i løpet av turen har du fått testet ut:

Kroppsvekttrening
Trening kun med egen kroppsvekt - tilpasses slik at alle får utfordret seg på sitt nivå.

Par-trening
Trening sammen med partner kun med egen kroppsvekt eller partnerens kroppsvekt. Det vil være øvelser både inspirert av styrketrening og turn og akroyoga – tilpasses slik at alle får utfordret seg på sitt nivå.
 
Sirkeltrening
Treningstime som trener store deler av kroppen gjennom et variert utvalg av øvelser. Vi forflytter oss fra stasjon til stasjon kun med korte pauser mellom hver – tilpasses slik at alle får utfordret seg på sitt nivå. Kombinasjon av øvelser med og uten vekter.
 
HIT-trening
Trening med høy intensitet der kun deltakerne selv setter begrensing på intensiteten. Trening bare med egen kroppsvekt eller enkelt utstyr – tilpasses slik at alle får utfordret seg på sitt nivå.
 
Bootcamp
Stor variasjon av øvelser hvor vi varierer mellom høy og lav intensitet – tilpasses slik at alle får utfordret seg på sitt nivå.
 
Team Bootcamp
Vi jobber i grupper med en rekke ulike øvelser. Intensiteten varierer mellom høy og lav – tilpasses slik at alle får utfordret seg på sitt nivå.
 
Mobilitet
Vi kombinerer dynamisk og statisk bevegelighetstrening – tilpasses slik at alle får utfordret seg på sitt nivå.
 
Boksing
Vi jobber to og to sammen og prøver oss på basic boksekombinasjoner. En utfordring for både styrken og kondisjonen – tilpasses slik at alle får utfordret seg på sitt nivå.
 
Løpsintervaller
Ulike fartsleker og intervaller med variert varighet – tilpasses slik at alle får utfordret seg på sitt nivå.
 
Minibands
Ulike øvelser for hele kroppen med minibands – tilpasses slik at alle får utfordret seg på sitt nivå.

Romfordeling:

For at reisen skal være både rimelig og sosial kan vi plassere deltakere på rom sammen to og to. Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet.

Bo tre sammen på ett rom: Dere kan bo tre sammen i en 1-romsleilighet eller 2-romsleilighet. Prisreduksjon fra 1630,- for person nr. 3 i ekstraseng.

Reise alene? På denne reisen er du kun så alene som du selv ønsker. Du kan dele rom med en annen deltaker, eller betale ekstra for å bo i enerom. Du vil alltid ha noen å spise middag med, eller du kan trekke deg tilbake om du foretrekker det.

Flytider:

Oslo Lufthavn/Sunclass Airlines
Avreise Oslo Lufthavn fredag 7. mai kl. 07.15, ankomst Kypros 12.40
Ankomst Oslo Lufthavn fredag 14. mai kl. 17.45, avreise fra Kypros 14.10

Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.

Instruktør: Funkygine

Funkygine

Funkygine

Jørgine er utdannet personlig trener ved Norges Idrettshøyskole. Hun driver en av Norges mest populære treningsblogger og er Norges desidert største treningsprofil på Instagram. Hun har deltatt på «Skal vi danse» og har sitt eget tv program på TV2 «Funkyfam». Hun har holdt mange treningseventer de siste årene og driver også hovedsakelig med egenvektstrening.

Foto: Linnea Syversen

Foto: Linnea Syversen

Hotellet:

Du er så heldig å få bo på Sunwing Sandy Bay Beach under treningsreisen. Les mer om hotellet her.

Basseng med store solsenger
Sunwing Family Resorts

Sunwing Sandy Bay Beach, Kypros

Sunwing Sandy Bay Beach er vårt mest populære familiehotell på solsikre Kypros. Her kan du velge mellom 6 basseng. Lengter du etter å bade i sjøen er det ikke mer enn 100 meter til den nærmeste stranden – som også er perfekt for snorkling. Krystallklart vann, hvite strender og sol året rundt. Velkommen til Kypros!

Spørsmål og ytterligere informasjon

trening@ving.no

Bærekraftig valg

Klimakompenserte reiser

Vi klimakompenserer alle flyreiser uansett flyselskap. I tillegg klimakompenserer vi hotelloppholdet ditt dersom du bor på Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club eller Sunprime Hotels. Det samme gjør vi med busstransporten på reisemålet. Bra, ikke sant?

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.