NYHET: Functional Fitness til Kreta med Magnus, Synnøve og Bettina!

Når: 21.–28. september 2023
Pris: fra 14 995,–
Hvor: Pearl Beach, Kreta, Rethymnon
Avreise fra: Oslo
Fullbooket!

Vi opplever stor etterspørsel etter functional fitness reiser, bli med oss til Kreta!

I september 2023 kan du bli med Magnus, Synnøve og Bettina til Kreta og til den sjarmerende byen Rethymnon, for en uke fylt med sol, varme og masse trening! Magnus Frantzen er med som coach og han har ansvaret for at alle som deltar opplever utvikling og mestring. Treningen foregår på den lokale Crossfit Rethymno, som ligger ca. 1.8 km unna hotellet. Crossfit Rethymnon har et stort utendørs treningsområde, med blant annet utendørs svømmebasseng. Vi bor på Pearl Beach som ligger noen få meter fra Rethymnon Beach, og til den koselige byen Rethymnon er det ca. 2 km. Vi legger opp til to daglige treningsøkter hvor alt av trening blir tilpasset og tilrettelagt for hver enkelt. Ønsker du å lære eller bli bedre på noen gymnasticsøvelser? Eller vil du ha noen tips for å bli flinkere til å løfte vekter? Eller trenger du kanskje bare et avbrekk fra hverdagen? Da vil denne turen passe perfekt for deg!

Turen fylles fort opp - her er det første-mann til mølla!

Inkludert i reisens pris:

• 3 svært erfarne CrossFit/Functional Fitness-trenere
• Frokost og middag inkludert hver dag
• Opptil 2 økter pr dag

 • Flyreise t/r
 • Mat på fly
 • Bagasje (14+6 kg)
 • Transport til og fra hotellet
 • Overnatting 7 netter i delt rom
 • Frokost og middag hver dag (halvpensjon) Ikke inkl. drikke til måltidene.
 • Opptil 2 økter pr dag

Valgfrie tillegg pr.person:

 • Tillegg for å bo alene fra 3600,-
 • Flere kilo innsjekket bagasje (fra 140,–)
 • Reiseforsikring (464,–) Vilkår
 • Avbestillings- og endringsbeskyttelse (349,–) Vilkår

Avvikende betalingsbetingelser på denne reisen: sluttbeløpet forfaller 2 måneder før avreise

Crossfit Rethymno

Informasjon om treningsturen:

Hvem passer turen for?

Mye trening og litt avslapping eller mest avslapping og litt trening? Du velger selv hvor mye du vil være med på. Treningene vil bli tilrettelagt ditt nivå med en god variasjon mellom harde treninger med høy intensitet, til treningsøkter hvor vi terper på teknikk og går gjennom ulike driller. Du kan velge og plukke, og bli med på det du ønsker. Det er ikke noe krav om erfaring for å delta, men denne turen er først og fremst for dem som trener Functional Fitness eller CrossFit til vanlig. Vi lover at du blir utfordret uansett hva slags nivå du er på!

Informasjon om de forskjellige øktene:

Alle treningene vil være forskjellige, hvor vi vil jobbe med ulike målsettinger og fokuser fra økt til økt. Det vil være en god blanding av utholdenhet-, styrke- og teknikktrening, og vi vil komme innom de aller fleste øvelser og bevegelser som vi kjenner fra CrossFit og Functional Fitness. Se på dette som et kurs som varer en uke, hvor målet er at alle skal få en god treningsuke, men samtidig lære nye øvelser og driller, i tillegg til å finpusse teknikken. Du vil komme hjem med mer kunnskap og mer motivasjon og med et minne for livet.

Hver dag vil det legges opp ulike treningsøkter slik at du kan velge og vrake det du ønsker å være med på. All treningen legges opp i sammenheng slik at man kan trene hver dag, og være med på hele programmet for uken. Hver dag vil vi gjøre en såkalt WOD på morgenen og deretter en kursbasert økt på ettermiddagen hvor trenerne virkelig vil kunne vise sin kunnskap gjennom mer tekniske treninger. Hver av disse treningene vil ha ulike temaer, hvor vi i løpet av uken vil vi ha en dyptgående gjennomgang av de mer krevende øvelsene som for eksempel Bar Muscle Ups, Handstand Walk og de olympiske løftene.

Ved ankomst vil vi gjøre en gjennomgang av opplegget og hvilke dager vi vil gjøre hva.

Romfordeling:

For at reisen skal være både rimelig og sosial plasserer vi deltakere på rom sammen to og to om man ønsker dette. Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet. Ønsker du å bo alene er det selvsagt også fullt mulig.

Instruktøren:

Magnus Opstad Frantzen Crossfit

Magnus Frantzen

Magnus er bosatt i Spania, hvor han i dag jobber for seg selv. Han har startet og bygget opp CrossFit Kvadraturen og CrossFit Vågsbygd, og han har også gjennom 10 år konkurrert i Norgestoppen innen CrossFit og Functional Fitness. Han er i dag annerkjent som en av Norges beste og mest erfarne trenere. I dag jobber han blant annet med utdanning av andre trenere, i tillegg til å ha ha en prosjektstilling i Norges Functional Fitnessforund hvor han er ansvarlig for å arrangere VM i Functional Fitness. Han har også skrevet en av Norges mest solgte treningsbøker, Kroppsvekttrening. Han har arrangert treningsreiser gjennom Ving i nærmere 10 år nå, og vet hvordan treningsreiser skal legges opp slik at alle deltakerne kommer hjem med et smil om munnen, masse ny inspirasjon og et godt minne for livet.

Synnøve

Synnøve er Box Manager på CrossFit Sandvika, hvor hun også jobber som coach og personlig trener. Hun startet med CrossFit i 2014, og har siden da ikke sett seg tilbake. Hun var med å bygge opp Norges Functional Fitness Forbund som markedsansvarlig, hvor hun også bidro med å arrangere treningscamper for elite utøvere samt arrangere NM de første årene. Hun har også drevet Norges største klubb i Functional Fitness, samt vært manager for noen av verdens beste CrossFit utøvere. Synnøve smiler som regel alltid, og brenner for å hjelpe andre mennesker å nå målene sine.

Bettina

Bettina jobber som Box Manager på CrossFit Løren i Oslo, som er en del av Functional Fitness Group. Her har hun jobbet siden 2020, også som coach og PT. I tillegg er hun online Coach hvor både trening, kosthold og livsstilsendring er i fokus. Hun har jobbet som PT i 10 år og CrossFit coach i over 5 og har selv drevet med CrossFit siden 2017. Bettina jobber fulltid med trening og helse og er opptatt av å kunne inspirere andre til en bedre og bærekraftig livsstil.

Hotellet du skal bo på:

Pearl Beach

Om hotellet

På Pearl Beach bor du komfortabelt med en fin strand rett på andre siden av veien. Hotellet ligger i utkanten av Rethymnon, med eget basseng, og er praktisk innredet med lyst og fint interiør.

Om flyreisen:

Flytider:

Oslo lufthavn Gardermoen/Sunclass Airlines
Avreise Oslo torsdag 21.september kl. 16.15, ankomst Kreta kl. 21.10
Hjemreise 28.september kl. 11.40, ankomst i Oslo kl. 14.55

Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.

For spørsmål om program og trening på reisen:

Magnus Opstad Frantzen
magnus@crossfitkvadraturen.no

For andre spørsmål som gjelder flyreisen og hotell:
trening@ving.no

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.