EnergyBoost på Gran Canaria

Når: 27. januar – 3. februar 2021

Pris: fra 13 050,-

Avreise: fra Oslo

Drømmer du om å danse til latinamerikanske rytmer, trene under åpen himmel og gi kropp og sjel en ordentlig «energy boost»? Mer informasjon I januar kan du rømme fra den kalde vinteren og nyte en uke med sprudlende dans, trening, yoga og herlig avspenning på frodige og nydelige Gran Canaria!Mindre informasjon

💛 2 erfarne instruktører
💛 Frokost hver dag er inkludert
💛 Velkomstmiddag er inkludert

Påmelding

EnergyBoost i nydelige omgivelser

Bassenget på hotellet Sunprime Atlantic View

En del av hotellområdet

PROGRAM FOR REISEN:

Program for reisen:

I løpet av uken vil det være daglige morgen- og ettermiddagstimer, med unntak av én treningsfri dag. Du vil få muligheten til å delta på DANCEPARTY med eget tema, der instruktørene sørger for et fyrverkeri av en danseopplevelse! Alle timene tilpasses ulike nivåer. Du kan se et tentativt ukeprogram under (med forbehold om endringer):

Foreløpig program
Mer informasjon Onsdag 22. januar:
Ankomst.
Velkomstmøte kl. 17:00
Velkomstmiddag kl. 19:00
 
Torsdag 23. januar:
09:30-10:30 MorningFlow
10:30-11:00 Salsa Ladies Styling Basic
Egentid
16:30-17:30 LatinMOVES
17:45-18:30 SunsetFlow
 
Fredag 24. januar:
09:30-10:15 SOMA MOVE®
10:15-11:00 Tango Fusion
Egentid
17:30-18:30 Zumba®
 
Lørdag 25. januar:
08:30-09:30 MorningFlow
09:30-10:15 Salsa Ladies Styling Basic
Egentid
16:30-17:45 DANCEPARTY!
17:45-18:30 Stretching
 
Søndag 26. januar:
Treningsfri
 
Mandag 27. januar:
08:30-09:15 SOMA MOVE®
09:30-10:00 Salsa Ladies Styling Basic
Egentid
16:30-17:30 LatinMOVES
17:45-18:30 SunsetFlow
 
Tirsdag 28. januar:
08:30-09:30 MorningFlow
09:30-10:15 Salsa Ladies Styling Basic
Egentid
17:00-18:00 Zumba®
18:00-18:45 SunsetFlow
 
Onsdag 29. januar:
Hjemreise.
Mindre informasjon

Beskrivelse av timene
Mer informasjon Zumba®:
Dette er et av verdens største og mest vellykkede fitness-konsepter. Zumba® er en enkel og morsom danse-fitness-time, først og fremst inspirert av latinamerikanske rytmer, men inkluderer i dag en rekke ulike rytmer og musikksjangre fra hele verden. Zumba® passer for absolutt alle! Fokus er treningseffekt og mestring ved å veksle mellom raske og roligere rytmer med enkel koreografi. Ha det gøy, glem at du trener, «Join the Party!»
 
Salsa Ladies Styling Basic:
Salsa Ladies Styling Basic er en time der du lærer de grunnleggende trinnene i salsa og hvordan du beveger kroppen i takt med musikken. Du trenger absolutt ingen forkunnskaper innen verken dans eller salsa spesielt. I løpet av timen prøver vi å finne frem til de mest feminine sidene av oss selv og fokuserer på riktig holdning, hoftebevegelser og armbruk. Timen øker kroppsbeherskelsen og koordinasjonen. I Salsa Ladies Styling danser man uten partner, og timen passer for alle.
 
LatinMOVES:
LatinMOVES er en inspirerende og enkel dansetime hvor du blir bedre kjent med latinamerikanske rytmer, som salsa, bachata, rumba, cha cha cha og samba. I LatinMOVES lærer du først enkle grunntrinn og bevegelser i de ulike latinamerikanske dansene, og deretter settes trinnene sammen til en liten koreografi. Timen passer for deg som har lyst å lære forskjellen på de ulike danserytmene, og er perfekt for å forbedre koordinasjon og bevegelighet i kroppen. Utvikle din personlig stil og bli tryggere på dansegulvet. LatinMOVES kombinerer grunntrinn, teknikk og kreativ koreografi. Slipp deg løs og la kroppen følge rytmen!
 
TangoFusion:
TangoFusion er en morsom dance-fitness time, inspirert av argentinsk tango. I løpet av timen lærer du en enkel koreografi, som utfordrer holdning, koordinasjon, balanse og musikalitet. En lærerik og inspirerende dansetime!
 
SOMA MOVE®:
SOMA MOVE® er en helhetlig treningsform som er atletisk og sterk, men samtidig myk. Du jobber med kroppen som eneste verktøy, og timen foregår barbent på yogamatte. På denne timen går du gjennom en uavbrutt serie med bevegelsesmønstre, som utfordrer både bevegelighet, stabilitet og styrke. Flyt og kraft er sterke nøkkelord på denne timen, og fokuset er å arbeide med hele kroppen som en enhet. Bli med på en annerledes og rå treningsform - bli med på SOMA MOVE®!
 
MorningFlow:
Morning Flow er en enkel og dynamisk yogatime. Fokus er naturlig flyt gjennom hele timen, der pust og bevegelse synkroniseres. Timen avsluttes med avspenning og passer både for deg som er nysgjerrig på yoga, eller som har praktisert tidligere.
 
SunsetFlow:
SunsetFlow er en dynamisk og variert time som inneholder tre ulike deler: «Breath, energy & presence». Gjennom den første delen av timen rettes fokus mot det indre, og bevisstheten rundt bruk av pust styrkes. «Energy»-delen er kraftfull og dynamisk og utfordrer bevegelighet, kjernemuskulatur og kroppsbeherskelse. Øvelsene er inspirert av yoga, styrke- og mobilitetstrening. Timen avsluttes med myk og rolig stretching og avspenning. Timene passer for alle som ønsker å roe ned i hverdagen og balansere energien.
Mindre informasjon

HVA ER INKLUDERT?

 • Flyreise t/r
 • Mat ombord på flyet
 • Bagasje (24 + 6 kg)
 • Transport til og fra hotellet
 • Overnatting 7 netter, del i dobbeltrom
 • Frokost hele uken
 • Velkomstmiddag
 • Inspirerende treningsprogram
 • Foredrag
 • 2 profesjonelle instruktører

Valgfrie tillegg:

 • Tillegg for å bo alene (fra 4 155,-)
 • Avbestillingsforsikring (245,-)
 • Reiseforsikring (384,-)
 • All inclusive (2 300,-)

INSTRUKTØRENE

Eva Katrine Thomsen

Eva Katrine er utdannet ved Norges Idrettshøgskole og har en master i idrettsvitenskap ved seksjon for coaching og psykologi. Hun er også utdannet personlig trener fra NIH, yogainstruktør gjennom Global Yoga (200H).Hun er daglig leder i «inspartum akademi» som utdanner gruppeinstruktører.

Instagram: @evakatrineth @inspartum.no

Alexandra Kakurina

Alexandra er utdannet dansetrener, dommer og kursleder samt Personlig Trener og Treningsveileder ved Norges Idrettshøyskole. Til daglig jobber Alexandra som Toppidrett- og Utdanningsansvarlig i Norges Danseforbund. Alexandra er også kjent for sin deltakelse i TV2’s suksess «Skal Vi Danse?».

Instagram: @alexandrakakurina

MER INFORMASJON

Hvem passer denne turen for?

Denne treningsreisen passer for absolutt alle! Enten du har lyst til å lære å danse, komme i gang med trening eller bare har lyst på en komplett treningsuke for å hente inspirasjon og utfordre komfortsonen, Mer informasjon er dette den perfekte treningsreisen for deg! Du kan prøve deg frem innenfor trygge og positive rammer, veiledet av dyktige instruktører. Opplegget tilpasses nivået, og alle vil føle både utfordring og mestring ut fra sitt utgangspunkt. Du deltar på så mange klasser du vil i løpet av turen, men det er ønskelig at du har trent litt tidligere. Vi lover deg en leken, energisk, utfordrende og kunnskapsrik uke!Mindre informasjon

Romfordeling:

For at reisen skal være både rimelig og sosial kan vi plassere deltakere på rom sammen to og to om man ønsker Mer informasjon dette. Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet. Ønsker du å bo alene er det selvsagt også fullt mulig.Mindre informasjon

Flytider:

Oslo lufthavn Gardermoen/Sunclass Airlines
Avreise: Onsdag 27. januar kl. 08.10, ankomst Gran Canaria kl. 12.55

Ankomst ved hjemreise: Onsdag 3. februar kl. 20.45, avreise fra Gran Canaria kl. 14.15

Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.