Bli med på EnergyBoost på Gran Canaria med Ving
Utsolgt!

Bli med på EnergyBoost med Alexandra og Eva Katrine til Gran Canaria

Når: 22. - 29. januar 2020
Hvor: Sunprime Atlantic View, Playa del Inglés
Pris: Fra 11.895,–
Avreise fra: Oslo

Drømmer du om å danse til latinamerikanske rytmer, trene under åpen himmel og gi kropp og sjel en ordentlig «energy boost»? I januar kan du rømme fra den kalde vinteren og nyte en uke med sprudlende dans, trening, yoga og herlig avspenning på frodige og nydelige Gran Canaria!

Utsolgt

Inkludert i prisen:

 • Flyreise t/r
 • Mat om bord på flyet
 • Transport til og fra hotellet
 • Overnatting 7 netter, del i dobbeltrom
 • Frokost hele uken
 • Velkomstmiddag
 • Inspirerende treningsprogram
 • Foredrag
 • 2 profesjonelle instruktører
Valgfrie tillegg:
 • Tillegg for å bo alene (fra 4.150,-)
 • Avbestillingsforsikring (245,-)
 • Reiseforsikring (384,-)
 • Halvpensjon (Frokost og middag: 1.000,-)
 • All inclusive (fra 2.100,-)

Hvem passer turen for?

Denne treningsreisen passer for absolutt alle! Enten du har lyst til å lære å danse, komme i gang med trening eller bare har lyst på en komplett treningsuke for å hente inspirasjon og utfordre komfortsonen, er dette den perfekte treningsreisen for deg! Du kan prøve deg frem innenfor trygge og positive rammer, veiledet av dyktige instruktører. Opplegget tilpasses nivået, og alle vil føle både utfordring og mestring ut fra sitt utgangspunkt. Du deltar på så mange klasser du vil i løpet av turen, men det er ønskelig at du har trent litt tidligere. Vi lover deg en leken, energisk, utfordrende og kunnskapsrik uke!

Om hotellet:

Du bor på Sunprime Atlantic View, et populært hotell med perfekt beliggenhet i Playa del Inglés, fine rom, et flott bassengområde, spa og masse god mat. Sunprime Hotels er vårt hotellkonsept for voksne, og har aldersgrense 16 år. Hva med å bestille spa-behandling mellom treningsøktene?

Romfordeling:

For at reisen skal være både rimelig og sosial plasserer vi deltakere på rom sammen to og to. Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet. Ønsker du å bo alene er det selvsagt også fullt mulig.

Flytider

Avreise Oslo Lufthavn onsdag 22. januar kl. 10:10, ankomst Gran Canaria 14:50
Ankomst Oslo Lufthavn onsdag 29. januar kl. 22:45, avreise fra Gran Canaira 16:20

Dine instruktører

Instruktørene, Alexandra Kakurina og Eva Katrine Thomsen, vil gi deg en uforglemmelig uke, en komplett treningsreise og en fantastisk start på 2020! Alexandra leder deg gjennom ulike dansetimer, som Zumba®, LatinMoves og Salsa Ladies Styling Basic, og Eva Katrine vil trygt guide deg gjennom både yoga, SOMA MOVE® og styrke- og mobilitetstrening med egen kroppsvekt. Alexandra og Eva Katrine brenner for å spre danse- og treningsglede og formidler sine klasser med faglig tyngde og et smittende engasjement!

Program

I løpet av uken vil det være daglige morgen- og ettermiddagstimer, med unntak av én treningsfri dag. Du vil også få muligheten til å delta på et motiverende foredrag, i tillegg til DANCEPARTY med eget tema, der instruktørene sørger for et fyrverkeri av en danseopplevelse! Alle timene tilpasses ulike nivåer. Du kan se et tentativt ukeprogram under (med forbehold om endringer):

Ukeplan

Onsdag 22. januar:
Ankomst.
Velkomstmøte kl. 17:00
Velkomstmiddag kl. 19:00

Torsdag 23. januar:
09:30-10:30 MorningFlow
10:30-11:00 Salsa Ladies Styling Basic
Egentid
16:30-17:30 LatinMOVES
17:45-18:30 SunsetFlow

Fredag 24. januar:
09:30-10:15 SOMA MOVE®
10:15-11:00 Tango Fusion
Egentid
16:30-17:15 Foredrag
17:30-18:30 Zumba®

Lørdag 25. januar:
08:30-09:30 MorningFlow
09:30-10:15 Salsa Ladies Styling Basic
Egentid
16:30-17:45 DANCEPARTY!
17:45-18:30 Stretching

Søndag 26. januar:
Treningsfri
Mandag 27. januar:
08:30-09:15 SOMA MOVE®
09:30-10:00 Salsa Ladies Styling Basic
Egentid
16:30-17:30 LatinMOVES
17:45-18:30 SunsetFlow

Tirsdag 28. januar:
08:30-09:30 MorningFlow
09:30-10:15 Salsa Ladies Styling Basic
Egentid
17:00-18:00 Zumba®
18:00-18:45 SunsetFlow

Onsdag 29. januar:
Hjemreise.

Beskrivelse av timene:

Zumba®:
Dette er et av verdens største og mest vellykkede fitness-konsepter. Zumba® er en enkel og morsom danse-fitness-time, først og fremst inspirert av latinamerikanske rytmer, men inkluderer i dag en rekke ulike rytmer og musikksjangre fra hele verden. Zumba® passer for absolutt alle! Fokus er treningseffekt og mestring ved å veksle mellom raske og roligere rytmer med enkel koreografi. Ha det gøy, glem at du trener, «Join the Party!»

Salsa Ladies Styling Basic:
Salsa Ladies Styling Basic er en time der du lærer de grunnleggende trinnene i salsa og hvordan du beveger kroppen i takt med musikken. Du trenger absolutt ingen forkunnskaper innen verken dans eller salsa spesielt. I løpet av timen prøver vi å finne frem til de mest feminine sidene av oss selv og fokuserer på riktig holdning, hoftebevegelser og armbruk. Timen øker kroppsbeherskelsen og koordinasjonen. I Salsa Ladies Styling danser man uten partner, og timen passer for alle.

LatinMOVES:
LatinMOVES er en inspirerende og enkel dansetime hvor du blir bedre kjent med latinamerikanske rytmer, som salsa, bachata, rumba, cha cha cha og samba. I LatinMOVES lærer du først enkle grunntrinn og bevegelser i de ulike latinamerikanske dansene, og deretter settes trinnene sammen til en liten koreografi. Timen passer for deg som har lyst å lære forskjellen på de ulike danserytmene, og er perfekt for å forbedre koordinasjon og bevegelighet i kroppen. Utvikle din personlig stil og bli tryggere på dansegulvet. LatinMOVES kombinerer grunntrinn, teknikk og kreativ koreografi. Slipp deg løs og la kroppen følge rytmen!

TangoFusion:
TangoFusion er en morsom dance-fitness time, inspirert av argentinsk tango. I løpet av timen lærer du en enkel koreografi, som utfordrer holdning, koordinasjon, balanse og musikalitet. En lærerik og inspirerende dansetime!

SOMA MOVE®:
SOMA MOVE® er en helhetlig treningsform som er atletisk og sterk, men samtidig myk. Du jobber med kroppen som eneste verktøy, og timen foregår barbent på yogamatte. På denne timen går du gjennom en uavbrutt serie med bevegelsesmønstre, som utfordrer både bevegelighet, stabilitet og styrke. Flyt og kraft er sterke nøkkelord på denne timen, og fokuset er å arbeide med hele kroppen som en enhet. Bli med på en annerledes og rå treningsform - bli med på SOMA MOVE®!

MorningFlow:
Morning Flow er en enkel og dynamisk yogatime. Fokus er naturlig flyt gjennom hele timen, der pust og bevegelse synkroniseres. Timen avsluttes med avspenning og passer både for deg som er nysgjerrig på yoga, eller som har praktisert tidligere.

SunsetFlow:
SunsetFlow er en dynamisk og variert time som inneholder tre ulike deler: «Breath, energy & presence». Gjennom den første delen av timen rettes fokus mot det indre, og bevisstheten rundt bruk av pust styrkes. «Energy»-delen er kraftfull og dynamisk og utfordrer bevegelighet, kjernemuskulatur og kroppsbeherskelse. Øvelsene er inspirert av yoga, styrke- og mobilitetstrening. Timen avsluttes med myk og rolig stretching og avspenning. Timene passer for alle som ønsker å roe ned i hverdagen og balansere energien.

Alexandra Kakurina

Alexandra Kakurina er profesjonell danser, koreograf, dansepedagog og internasjonal dommer for WDSF. Hun er utdannet ved Norges Danseforbund og Norges Idrettshøgskole, og hun har vunnet en rekke nasjonale og internasjonale konkurranser – blant annet Skal vi danse. Hun har jobbet som danseinstruktør i 20 år og underviser både barn, unge og voksne. Alexandra får alle til å smile på dansegulvet!

Instagram: @alexandrakakurina

Eva Katrine Thomsen

Eva Katrine Thomsen

Eva Katrine er utdannet ved Norges Idrettshøgskole og har en master i idrettsvitenskap ved seksjon for coaching og psykologi. Hun er også utdannet personlig trener fra NIH, yogainstruktør gjennom Global Yoga og har 10 års erfaring fra treningsbransjen. Eva Katrine brenner for å dele av sin lidenskap for gruppetrening og bevegelse til musikk.

Spørsmål om reisen?

Kontakt oss på trening@ving.no

Bærekraftig valg

Klimakompenserte reiser

Vi klimakompenserer alle flyreiser uansett flyselskap. I tillegg klimakompenserer vi hotelloppholdet ditt dersom du bor på Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club eller Sunprime Hotels. Det samme gjør vi med busstransporten på reisemålet. Bra, ikke sant?