Bli med på EnergyBoost på Gran Canaria med Ving

EnergyBoost på Gran Canaria

Kickstart 2023

EnergyBoost på Gran Canaria

Når: 25. januar–1. februar 2023
Hvor: Sunprime Atlantic View, Gran Canaria
Pris: fra 13 570,–
Avreise fra: Oslo og Evenes
**Påmeldingsfrist:**25.oktober 2022. Turen krever et minimum antall deltagere for å kunne gjennomføres.

Drømmer du om å danse til latinamerikanske rytmer, trene under åpen himmel og gi kropp og sjel en ordentlig «energy boost»? I januar kan du rømme fra den kalde vinteren og nyte en uke med sprudlende dans, trening, yoga og herlig avspenning på frodige og nydelige Gran Canaria!

 • 2 erfarne instruktører
 • Frokost hver dag er inkludert
 • Velkomstmiddag er inkludert

EnergyBoost i nydelige omgivelser

Bassenget på hotellet Sunprime Atlantic View

En del av hotellområdet

PROGRAM FOR REISEN:

Mer informasjon om treningsreisen:

I løpet av uken vil det være daglige morgen- og ettermiddagstimer, med unntak av én treningsfri dag. Du vil få muligheten til å delta på DANCEPARTY med eget tema, der instruktørene sørger for et fyrverkeri av en danseopplevelse! Alle timene tilpasses ulike nivåer. Du kan se et tentativt ukeprogram under (med forbehold om endringer):

Program for reisen:

Onsdag
Ankomst.
18:30 Velkomstmøte
19:15 Velkomstmiddag

Torsdag
09:00-10:00 Morning Flow
10:15-11:00 Salsa Ladies Styling Basic
Egentid
16:30-17:30 Latin MOVES
17:45-18:30 SOMA SLOW®
20:00 Middag

Fredag
09:00-10:00 Morning Flow
10:15-11:15 ZUMBA®
Egentid
17:00-17:45 Salsa Ladies Styling Basic
17:45-18:30 Flamenco
20:00 Middag

Lørdag
09:30-10:15 SOMA MOVE®
10:30-11:15 Tango Fusion
Egentid
16:30-17:45 Dance Party med tema «World Rhythms»! (treningstime)
17:45-18:45 Yin Yoga
20:00 Middag og deretter sosial kveld ute for de som ønsker.

Søndag
Aktivitetsfri dag.

Mandag
09:00-10:00 Morning Flow
10:15-11:15 ZUMBA®
Egentid
16:30-17:15 Tango Fusion
17:15-18:00 AfHo® (afro + house)
18:00-19:00 Yin Yoga
20:00 Middag

Tirsdag
09:30-10:15 SOMA MOVE®
10:30-11:15 Salsa Ladies Styling Basic
Egentid
16:30-17:30 ZUMBA®
17:45-18:30 Evening flow
20:00 Middag

Onsdag
Hjemreise.

Beskrivelse av timene:

Zumba®
Dette er et av verdens største og mest vellykkede fitness-konsepter. Zumba® er en enkel og morsom danse-fitness-time, først og fremst inspirert av latinamerikanske rytmer, men inkluderer i dag en rekke ulike rytmer og musikksjangre fra hele verden. Zumba® passer for absolutt alle! Fokus er treningseffekt og mestring ved å veksle mellom raske og roligere rytmer med enkel koreografi. Ha det gøy, glem at du trener, «Join the Party!»

Salsa Ladies Styling Basic
Salsa Ladies Styling Basic er en time der du lærer de grunnleggende trinnene i salsa og hvordan du beveger kroppen i takt med musikken. Du trenger absolutt ingen forkunnskaper innen verken dans eller salsa spesielt. I løpet av timen prøver vi å finne frem til de mest feminine sidene av oss selv og fokuserer på riktig holdning, hoftebevegelser og armbruk. Timen øker kroppsbeherskelsen og koordinasjonen. I Salsa Ladies Styling danser man uten partner, og timen passer for alle.

Latin MOVES
Latin MOVES er en inspirerende og enkel dansetime hvor du blir bedre kjent med latinamerikanske rytmer, som salsa, bachata, rumba, cha cha cha og samba. I Latin MOVES lærer du først enkle grunntrinn og bevegelser i de ulike latinamerikanske dansene, og deretter settes trinnene sammen til en liten koreografi. Timen passer for deg som har lyst å lære forskjellen på de ulike danserytmene, og er perfekt for å forbedre koordinasjon og bevegelighet i kroppen. Utvikle din personlig stil og bli tryggere på dansegulvet. Latin MOVES kombinerer grunntrinn, teknikk og kreativ koreografi. Slipp deg løs og la kroppen følge rytmen!

Tango Fusion
TangoFusion er en morsom dance-fitness time, inspirert av argentinsk tango. I løpet av timen lærer du en enkel koreografi, som utfordrer holdning, koordinasjon, balanse og musikalitet. En lærerik og inspirerende dansetime!

Flamenco
Flamenco er en morsom dance-fitness time, inspirert av spanske flamenco-rytmer. I løpet av timen lærer du en enkel koreografi, som utfordrer koordinasjon, holdning, balanse og musikalitet. En lærerik og inspirerende dansetime!

AfHo®
AfHo® er en energisk og leken dansetime inspirert av afro og house. AfHo® er en dansetime med fokus på driv, energi og følelse. Målet er å gi slipp og føle musikken, fremfor avanserte trinn. Store og dynamiske afro-bevegelser åpner opp og frigjør, og house-steg stimulerer koordinasjon, motorikk og lekenhet. AfHo® – afro house dance party that rock your body and soul!

SOMA MOVE®
SOMA MOVE® er en helhetlig treningsform som er atletisk og sterk, men samtidig myk. Du jobber med kroppen som eneste verktøy, og timen foregår barbent på yogamatte. På denne timen går du gjennom en uavbrutt serie med bevegelsesmønstre, som utfordrer både bevegelighet, stabilitet og styrke. Flyt og kraft er sterke nøkkelord på denne timen, og fokuset er å arbeide med hele kroppen som en enhet. Bli med på en annerledes og rå treningsform - bli med på SOMA MOVE®!

SOMA SLOW®
SOMA SLOW® består av rolige og flytende bevegelser, alltid stående, og varmer opp kroppen fra innsiden og ut. Timen gir deg følelsen av å være sterk, men samtidig kunne bevege kroppen mykt med «grace» og letthet. Vi beveger oss på matta barbeint og jobber med å skape lange, sterke og vakre bevegelser.

Morning Flow
Morning Flow er en enkel og dynamisk yogatime. Fokus er naturlig flyt gjennom hele timen, der pust og bevegelse synkroniseres. Timen avsluttes med avspenning og passer både for deg som er nysgjerrig på yoga, eller som har praktisert tidligere.

Evening Flow
Evening flow er en myk og dynamisk yogatime som fokuserer på å skape varme og glød, men samtidig gi kroppen mulighet til å finne ro og avslapping. Timene passer for alle som ønsker å roe ned i hverdagen og balansere energien.

Yin Yoga
Dette er en rolig og myk yogatime med fokus på pust, tilstedeværelse og passive stillinger, som holdes over lengre tid for å løse opp i muskulære spenninger i kroppen. Yin Yoga gir økt strøm av energi i kroppen ved å fokusere på dypere vev, som bindevev og fascia. En deilig, «yummie» time for kropp og hode, som passer for alle.

HVA ER INKLUDERT?

 • Flyreise t/r
 • Bagasje
 • Transport til og fra hotellet
 • Hotellovernatting 7 netter i delt rom
 • Easy Checkin på hjemreisen
 • Frokost hele uken
 • Velkomstmiddag
 • Inspirerende treningsprogram
 • Klimakompensasjon

Valgfrie tillegg:

 • Tillegg for enkeltrom (fra 4 600,–)
 • Halvpensjon (1 140,–)
 • All Inclusive (2 440,–)
 • Endrings-og avbestillingsbeskyttelse (429,–)
 • Gouda reiseforsikring (464,–)

INSTRUKTØRENE

Eva Katrine Thomsen, Inspartum

Eva Katrine Thomsen

Eva Katrine er utdannet ved Norges Idrettshøgskole og har en master i idrettsvitenskap ved seksjon for coaching og psykologi. Hun er også utdannet personlig trener fra NIH, yogainstruktør gjennom Global Yoga (200H).Hun er daglig leder i «inspartum akademi» som utdanner gruppeinstruktører.

Instagram: @evakatrineth og @inspartum.no

Eva Katrine er utdannet ved Norges Idrettshøgskole og har en master i idrettsvitenskap ved seksjon for coaching og psykologi. Hun er også utdannet personlig trener fra NIH, yogainstruktør gjennom Global Yoga (200H).Hun er daglig leder i «inspartum akademi» som utdanner gruppeinstruktører. **Instagram:** [@evakatrineth](https://www.instagram.com/evakatrineth/) og [@inspartum.no](https://www.instagram.com/inspartum.no/)

Alexandra Kakurina

Alexandra er utdannet dansetrener, dommer og kursleder samt Personlig Trener og Treningsveileder ved Norges Idrettshøyskole. Til daglig jobber Alexandra som Toppidrett- og Utdanningsansvarlig i Norges Danseforbund. Alexandra er også kjent for sin deltakelse i TV2’s suksess «Skal Vi Danse?».

Instagram: @alexandrakakurina

Alexandra er utdannet dansetrener, dommer og kursleder samt Personlig Trener og Treningsveileder ved Norges Idrettshøyskole. Til daglig jobber Alexandra som Toppidrett- og Utdanningsansvarlig i Norges Danseforbund. Alexandra er også kjent for sin deltakelse i TV2’s suksess «Skal Vi Danse?». **Instagram:** [@alexandrakakurina](https://www.instagram.com/alexandrakakurina/)

MER INFORMASJON

Hvem passer denne turen for?

Denne treningsreisen passer for absolutt alle! Enten du har lyst til å lære å danse, komme i gang med trening eller bare har lyst på en komplett treningsuke for å hente inspirasjon og utfordre komfortsonen, er dette den perfekte treningsreisen for deg! Du kan prøve deg frem innenfor trygge og positive rammer, veiledet av dyktige instruktører. Opplegget tilpasses nivået, og alle vil føle både utfordring og mestring ut fra sitt utgangspunkt. Du deltar på så mange klasser du vil i løpet av turen, men det er ønskelig at du har trent litt tidligere. Vi lover deg en leken, energisk, utfordrende og kunnskapsrik uke!

Reise alene?

Du kan velge å bo alene mot et tillegg i prisen, eller du kan du velge å dele rom med en annen deltaker av samme kjønn. Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet.

Flytider:

Oslo Lufthavn/Sunclass Airlines
Avreise Oslo Lufthavn onsdag 25.januar kl. 07:50, ankomst Gran Canaria kl. 12.35
Ankomst Oslo Lufthavn onsdag 1.februar 20.25, avreise Gran Canaria 13.55

Evenes/Norwegian
Avreise Evenes onsdag 25.januar kl. 16.00, ankomst Gran Canaria kl. 21.50
Ankomst Evenes onsdag 1.februar kl. 15.00, avreise fra Gran Canaria kl. 07.15
Deltagere som ankommer fra Evenes, vil på grunn av sen ankomst gå glipp av program ankomstdagen.

Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.

Om hotellet

Sunprime hotels

Sunprime Atlantic View

Sunprime Atlantic har perfekt beliggenhet i populære Playa del Inglés, med kort avstand til restauranter, butikker og flere av øyas golfbaner. Fine bassengområder med oppvarmede utendørsbasseng, gode treningsfasiliteter og smakfull mat og drikke på hotellet. Her skal vi kose oss!

Sunprime Atlantic har perfekt beliggenhet i populære Playa del Inglés, med kort avstand til restauranter, butikker og flere av øyas golfbaner. Fine bassengområder med oppvarmede utendørsbasseng, gode treningsfasiliteter og smakfull mat og drikke på hotellet. Her skal vi kose oss!

Trygghet på reisen

Vi ønsker å gi deg de beste ukene i året når du reiser med oss. Derfor sørger vi for din trygghet i ferien når du bestiller en pakkereise gjennom oss.

Vi ønsker å gi deg de beste ukene i året når du reiser med oss. Derfor sørger vi for din trygghet i ferien når du bestiller en pakkereise gjennom oss.

Mer bærekraftig

Reis mer bærekraftig med en klimakompensert ferie! Vi klimakompenserer alle flyreiser uansett flyselskap, busstransport og flere hotell. Bra, ikke sant?

Reis mer bærekraftig med en klimakompensert ferie! Vi klimakompenserer alle flyreiser uansett flyselskap, busstransport og flere hotell. Bra, ikke sant?

Lurer du på noe?

Har du spørsmål om fly og hotell, kontakt oss på gjerne på e-post: trening@ving.no eller på telefon: 23 15 58 80

Har du spørsmål om fly og hotell, kontakt oss på gjerne på e-post: [trening@ving.no](mailto:trening@ving.no) eller på telefon: [23 15 58 80](tel:23155880)
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.