Eksotisk yogareise til Kapp Verde

Når: 25. februar – 3. mars 2020
Hvor: Dunas de Sal, Kapp Verde
Pris: fra 11.595,- pr. person
Avreise: fra Oslo

Bli med på vinterens deiligste yoga- og mindfulness-reise!

Unn deg selv en uke med daglig yoga, pusteøvelser, meditasjon og fullstendig avkobling på eksotiske Kapp Verde. Når du vender tilbake til vintermørket og hverdagen vil det være med mer vitalitet, energi og overskudd!

Kapp Verde er et perfekt feriested, for her venter solskinn, lange, gylne strender og varme dager. Altfor varmt blir det imidlertid sjeldent, for det blåser nesten alltid en forfriskende havbris. På denne treningsreisen bor vi på et hotell rett ved stranden i den lille byen Santa Maria på øya Sal. Når solen går ned etter en dag fylt med yoga og nye inntrykk er det på tide å hygge seg på en av de mange restaurantene med sprellfersk fisk på menyen.


Påmelding

Prisen inkluderer:

 • Flyreise t/r (Oslo) Economy Plus
 • Mat om bord på flyet
 • Transport til og fra hotellet
 • 7 netter på hotell i delt dobbeltrom
 • Frokost
 • Velkomstmiddag
 • 2 yogaøkter daglig
 • Visum
Valgfrie tillegg:
 • Tillegg for å bo alene (fra 2.250,-)
 • Avbestillingsforsikring (345,-)
 • Reiseforsikring (656,-)
 • Halvpensjon (frokost og middag 1.600,-)

Hvem passer turen for?
Deltakere på alle nivåer og i alle aldre er velkommen. Instruktøren Johanna legger til rette for at mer erfarne yogautøvere kan fordype sin praksis, og samtidig at du som er nybegynner får prøvd deg frem og utforsket de positive fordelene ved Yogapraksisen.

Program:
Hver dag starter med 90 minutter dynamisk yoga, pusteøvelser og avspenning før frokost.
Hver ettermiddag praktiseres yin/soft yoga (roligere bevegelser hvor man sitter lengre i posisjonene). En av dagene vil det også bli arrangert en workshop der vi leker og utfordrer oss selv i ulike teknikker, stillinger, yogapusting og har en spørsmålsrunde. Du kan også ta privattimer med Johanna mot en ekstra kostnad.

Flytider:
Avreise fra Oslo lufthavn tirsdag 25. februar kl. 11.00, ankomst Kapp Verde kl. 16.20
Hjemreise fra Kapp Verde tirsdag 2. mars kl. 18.20. Det er mellomlanding i Helsinki på vei hjem, og man lander på Oslo Lufthavn 3. mars kl. 06.30

Romfordeling:

For at reisen skal være både rimelig og sosial kan vi plassere deltakere på rom sammen to og to. Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet. Ønsker du å bo alene er det selvsagt også fullt mulig.

Johanna Fredriksson

Johanna har over 25 års erfaring med trening og helse. Hun har praktisert yoga siden 2005, og er i dag RYT200 Foundational Ashtanga Vinyasa Yoga-instruktør, sertifisert innenfor YinYoga og Mindful Restorative Yoga. I tillegg er hun sertifisert innenfor NLP Ledership Practitioner. Johanna driver for seg selv og har startet konseptene SecondLife og Fresh Start – positiv og varig endring i fokus. Johanna underviser for YogaKi, i bedrifter og for Idrettens Helsesenter. Hun arrangerer også privattimer og holder foredrag og kurs innen trening, helse, yoga og endringsprosesser.

Spørsmål og ytterligere informasjon

Har du spørsmål om reisen:
Facebook: Johanna Fredriksson Love, Joy & Happiness / Johanna Fredriksson
Instagram: beingyojolife
Internett: Johanna Fredriksson.no

Har du spørsmål om fly eller hotell:
trening@ving.no

Bærekraftig valg

Klimakompenserte reiser

Vi klimakompenserer alle flyreiser uansett flyselskap. I tillegg klimakompenserer vi hotelloppholdet ditt dersom du bor på Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club eller Sunprime Hotels. Det samme gjør vi med busstransporten på reisemålet. Bra, ikke sant?