Magnus Opstad Frantzen

Bli sterkere med CrossFit

CrossFit på Tenerife

Når: 28. november – 5. desember 2021
Pris: fra 12 795,-
Avreise fra: Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim

Kickstart formen med vinterens råeste treningsreise!

I november 2021 har du mulighet til å være med en av Norges mest kompetente CrossFit-trenere på treningstur til Tenerife. En uke fylt med sol, varme og masse trening.

 • Norges fremste CrossFit-utøver
 • Frokost og middag inkludert hver dag
 • 2 treningsøkter hver dag

Påmelding

Tren med CrossFit-utøvere

Treningsrommet på hotellet Sunwing Fañabé Beach

Bo på Sunwing Fañabé Beach på Tenerife

Mann som jogger på Fañabé Beach

Stranden ved Sunwing Fañabé Beach

Informasjon om treningsturen:

Hvem passer turen for?

Mye trening og litt avslapping eller mest avslapping og litt trening? Du velger selv hvor mye du vil være med på. Trenerteamet består av dyktige instruktører med lang erfaring. De lover at du vil bli utfordret uansett hvilke forutsetninger du kommer med. Bli med på en uke med masse humor, glede og inspirasjon!

Mer informasjon

Treningen foregår på det lokale Crossfit-senteret CrossFit 27, som er en spasertur unna hotellet. Hvor mye du ønsker å trene er opp til deg selv, men opplegget er tilpasset slik at hver enkelt kan ha opptil to treningsøkter til dagen de aller fleste dagene.

Turen passer bra både for dem som ønsker å trene mye og dem som ønsker å trene litt mindre. Alle treningsøktene er forskjellige, med ulike fokus fra gang til gang. Det vil være en god blanding av utholdenhet-, styrke- og teknikktrening, og vi er innom de aller fleste øvelser og bevegelser som man bruker i CrossFit. Turen passer uansett nivå, da alt tilpasses hver enkelt, og legges på et nivå slik at du som deltaker både vil føle mestring og utfordringer om hverandre. Det har ingenting å si om du har trent CrossFit i flere år eller aldri har testet det før.

Informasjon om de forskjellige øktene:

WOD: Hver dag er det en WOD (Workout of the day), en typisk CrossFit-økt – denne økten er den samme både morgen og ettermiddag, så da er det bare å velge den tiden som passer best for deg.

Gymnastics: Alle øktene er forskjellige, med ulike fokus fra gang til gang. Først og fremst en teknikkdel hvor vi øver på en kompleks øvelse eller bevegelse, jobber med ulike driller og styrkeøvelser for å mestre øvelsen. Gjerne en teknikkdel + en relevant styrke/utholdenhetsdel

Weightlifting: Alle øktene er forskjellige, og hver økt har fokus på ett av de olympiske løftene: rykk, vending eller støt. En økt med stort teknisk fokus.

Strength: Hver økt er forskjellig, vi vil gjøre en god styrkeøkt med fokus på baseøvelsene knebøy, markløft og pressvarianter.

Conditioning: Alle øktene er forskjellige. Dette er den enkleste timen, hvor fokuset ligger på å jobbe med pulsen og få svettet. Krever lite kroppskoordinasjon og teknikk.

TeamWOD: En partnerøkt hvor man jobber i grupper på 2–4 personer som sammen jobber seg gjennom en tøff økt uten altfor komplekse øvelser.

Mobility: En rolig økt med tøy og bøy og ulike mobilitetsøvelser som er relevant for CrossFit.

Recovery run: En rolig joggetur med fokus på å få blodgjennomstrømning i kroppen og å restituere seg til kommende dagers trening.

Tentativ timeplan:

Timeplanen kommer til å innholde to økter om dagen med ulike temaer vi går mer i dybden på. Det vil være en på formiddagen og en på ettermiddag, slik at du får tid til å hvile og gjøre det du ønsker midt på dagen. Du velger selv hvordan du legger opp uken din, og hvor mange økter du vil delta på. Det vil bli satt opp fri en ettermiddag og en formiddag i løpet av uken.

Formiddag:
9:00-10:00: WOD
10:00-11:00: Gymnastics

Ettermiddag:
15:00-16:00 WOD
16:00-17:00 Weightlifting

Romfordeling:

For at reisen skal være både rimelig og sosial plasserer vi deltakere på rom sammen to og to om man ønsker dette. Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet. Ønsker du å bo alene er det selvsagt også fullt mulig.

Instruktøren:

Magnus Opstad Frantzen Crossfit

Magnus Opstad Frantzen

Magnus Opstad Frantzen er personlig trener, eier og daglig leder på CrossFit Kvadraturen i Kristiansand. Han har nærmere 8 års erfaring med CrossFit og funksjonell trening både som utøver og som trener. Magnus er kjent som en av de mest kompetente CrossFit-trenerne i Norge, og som utøver har han konkurrert på et nasjonalt toppnivå i CrossFit og Functional Fitness de siste 6 årene. Magnus har en kreativ og åpen tilnærming til trening, et skarpt øye for teknikk og læring. Han har også skrevet boken "Kroppsvekttrening".

Magnus Opstad Frantzen er personlig trener, eier og daglig leder på CrossFit Kvadraturen i Kristiansand. Han har nærmere 8 års erfaring med CrossFit og funksjonell trening både som utøver og som trener. Magnus er kjent som en av de mest kompetente CrossFit-trenerne i Norge, og som utøver har han konkurrert på et nasjonalt toppnivå i CrossFit og Functional Fitness de siste 6 årene. Magnus har en kreativ og åpen tilnærming til trening, et skarpt øye for teknikk og læring. Han har også skrevet boken "Kroppsvekttrening".
Safe Travel - reis trygt og sikkert med oss

Du er i trygge hender hos Ving

Det er viktig for oss at du føler deg trygg når du reiser med oss. Derfor har vi innført nye hygiene- og sikkerhetsrutiner på våre hotell, fly, busser og i forbindelse med aktiviteter. I tillegg spanderer vi vår avbestillings- og endringsforsikring når du bestiller en charterreise med avreise t.o.m. 31.10.21.

Det er viktig for oss at du føler deg trygg når du reiser med oss. Derfor har vi innført nye hygiene- og sikkerhetsrutiner på våre hotell, fly, busser og i forbindelse med aktiviteter. **I tillegg spanderer vi vår avbestillings- og endringsforsikring når du bestiller en charterreise med avreise t.o.m. 31.10.21.**

Hva er inkludert?

 • Flyreise t/r
 • Mat på fly
 • Bagasje
 • Transport til og fra hotellet
 • Overnatting 7 netter i delt rom
 • Frokost og middag hver dag (halvpensjon)
 • Treningsprogram

Valgfrie tillegg:

 • Tillegg for å bo alene (fra 4 500,-)
 • Reiseforsikring (384,-)
 • All Inclusive (2 110,-)
 • Avbestillings- og endringsbeskyttelse

Hotellet du skal bo på:

Sunwing Family Resorts

Sunwing Fañabé Beach

På Sunwing Fañabé Beach får du mulighet til restitusjon og velvære mellom treningsøktene med basseng, SPA avdeling og eget treningsstudio med SATS timer og stranden kun 200 meter unna!

På Sunwing Fañabé Beach får du mulighet til restitusjon og velvære mellom treningsøktene med basseng, SPA avdeling og eget treningsstudio med SATS timer og stranden kun 200 meter unna!

Om flyreisen:

Flytider:

Oslo lufthavn Gardermoen/Sunclass Airlines
Avreise Oslo søndag 28. november kl. 09.30, ankomst Tenerife kl. 14.15
Hjemreise 5. desember kl. 15.35, ankomst i Oslo kl. 22.05

Bergen/SAS
Avreise Bergen søndag 28. november kl. 09.30, ankomst Tenerife kl. 14.05
Hjemreise 5. desember kl. 15.05, ankomst i Bergen kl. 21.30

Stavanger/SAS
Avreise Stavanger søndag 28. november kl. 09.10, ankomst Tenerife kl. 13.35
Hjemreise 5. desember kl. 14.35, ankomst i Stavanger kl. 21.00

Trondheim/ Sunclass Airlines
Avreise Trondheim søndag 28. november kl. 09.00, ankomst Tenerife kl. 14.10
Hjemreise 5. desember kl. 15.30, ankomst i Trondheim kl. 22.30

Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.

For spørsmål om program og trening på reisen:

Magnus Opstad Frantzen
magnus@crossfitkvadraturen.no

For andre spørsmål som gjelder flyreisen og hotell:
trening@ving.no

Bærekraftig valg

Klimakompenserte reiser

Vi klimakompenserer alle flyreiser uansett flyselskap. I tillegg klimakompenserer vi hotelloppholdet ditt dersom du bor på Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club eller Sunprime Hotels. Det samme gjør vi med busstransporten på reisemålet. Bra, ikke sant?

Vi klimakompenserer alle **flyreiser** uansett flyselskap. I tillegg klimakompenserer vi hotelloppholdet ditt dersom du bor på **Sunwing Family Resorts**, **Ocean Beach Club** eller **Sunprime Hotels**. Det samme gjør vi med **busstransporten** på reisemålet. Bra, ikke sant?
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.