Crossfit på Tenerife

Når: 14. - 21. mars 2021

Pris: fra 14 930,-

Avreise fra: Oslo

 

Kickstart sommeren med vårens råeste treningsreise!

I mars 2021 har du mulighet til å være med to av Norges mest kompetente CrossFit-trenere på tur, hvor reisen går til Tenerife. En uke fylt med sol, varme og masse god trening. Mer informasjon Selve treningsbiten vil foregå på det lokale CrossFit-senteret CrossFit 27, som er en spasertur unna hotellet. Hvor mye du ønsker å trene er opp til deg selv, men opplegget er tilpasset slik at hver enkelt kan ha opptil to treningsøkter til dagen de aller fleste dagene.
 
Det vil passe bra både for dem som ønsker å trene mye og dem som ønsker å trene litt mindre. Alle treningsøktene vil være forskjellige, med ulike fokus fra gang til gang. Det vil være en god blanding av utholdenhet-, styrke- og teknikktrening, og vi vil komme innom de aller fleste øvelser og bevegelser som man bruker i CrossFit. Turen vil passe uansett nivå, da alt tilpasses hver enkelt, hvor alt legges på et nivå slik at du som deltaker både vil føle mestring og utfordringer om hverandre. Derfor har det ingenting å si om du har trent CrossFit i flere år, om du er helt ny, eller aldri har testet det ut.
Mindre informasjon

💛 2 av Norges fremste crossfit utøvere
💛 Frokost og middag inkludert hver dag
💛 2 treningsøkter hver dag

Påmelding

2 av Norges fremste crossfit utøvere

Treningsrommet på hotellet Sunwing Fañabé Beach

Sunwing Fañabé Beach

Mann som jogger på Fañabé Beach

Området rundt Sunwing Fañabé Beach

Informasjon om treningsturen:

Hvem passer turen for?

Mye trening og litt avslapping eller mest avslapping og litt trening? Du velger selv hvor mye du vil være med på. Mer informasjon Trenerteamet består av dyktige instruktører med lang erfaring. De lover at du vil bli utfordret uansett hvilke forutsetninger du kommer med. Bli med på en uke med masse humor, glede og inspirasjon!Mindre informasjon

Informasjon om de forskjellige øktene:

WOD: Hver dag er det en WOD (Workout of the day), en typisk CrossFit-økt – Mer informasjon denne økten er den samme både morgen og ettermiddag, så da er det bare å velge den tiden som passer best for deg.
 
Gymnastics: Alle øktene er forskjellige, med ulike fokus fra gang til gang. Først og fremst en teknikkdel hvor vi øver på en kompleks øvelse eller bevegelse, jobber med ulike driller og styrkeøvelser for å mestre øvelsen. Gjerne en teknikkdel + en relevant styrke/utholdenhetsdel
 
Weightlifting: Alle øktene er forskjellige, og hver økt har fokus på ett av de olympiske løftene: rykk, vending eller støt. En økt med stort teknisk fokus.
Strength: Hver økt er forskjellig, vi vil gjøre en god styrkeøkt med fokus på baseøvelsene knebøy, markløft og pressvarianter.
 
Conditioning: Alle øktene er forskjellige. Dette er den enkleste timen, hvor fokuset ligger på å jobbe med pulsen og få svettet. Krever lite kroppskoordinasjon og teknikk.
 
TeamWOD: En partnerøkt hvor man jobber i grupper på 2–4 personer som sammen jobber seg gjennom en tøff økt uten altfor komplekse øvelser.
Mobility: En rolig økt med tøy og bøy og ulike mobilitetsøvelser som er relevant for CrossFit.
 
Recovery run: En rolig joggetur med fokus på å få blodgjennomstrømning i kroppen og å restituere seg til kommende dagers trening.
Mindre informasjon

Forslag timeplan:

Mandag:
9:00-10:00: WOD
Mer informasjon 10:00-11:00: Gymnastics
 
15:00-16:00 WOD
16:00-16:00 Weightlifting
 
Tirsdag:
9:00-10:00: Strength
10:00-11:00: WOD
 
16:00-17:00 Conditioning
17:00-18:00 WOD
 
Onsdag:
9:00-10:00: WOD
10:00-11:00: Gymnastics
 
16:00-17:00: Weightlifting
17:00-18:00 WOD
 
Torsdag (hviledag):
9:00-10:00: Mobility
10:00-11:00: recovery run
 
16:00-17:00 Fri
17:00-18:00 Fri
 
Fredag:
9:00-10:00: Fri
10:00-11:00: Fri
 
16:00-17:00 TeamWOD
17:00-18:00 Strength
 
Lørdag:
9:00-10:00: WOD
10:00-11:00: Gymnastics
 
16:00-17:00 WOD
17:00-18:00 Weightlifting
 
Søndag:
Hjemreise.
Mindre informasjon

Romfordeling:

Mer informasjon For at reisen skal være både rimelig og sosial kan vi plassere deltakere på rom sammen to og to om man ønsker dette. Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet. Ønsker du å bo alene er det selvsagt også fullt mulig.Mindre informasjon

Instruktørene:
Magnus Opstad Frantzen Crossfit

Magnus Opstad Frantzen

Magnus Opstad Frantzen er personlig trener, eier og daglig leder på CrossFit kvadraturen i Kristiansand. Han har nærmere 8 års erfaring med CrossFit og funksjonell trening både som utøver og som trener. Magnus er kjent som en av de mest kompetente CrossFit-trenerne i Norge, og som utøver har han konkurrert på et nasjonalt toppnivå i CrossFit og Functional Fitness de siste 6 årene. Magnus har en kreativ og åpen tilnærming til trening, et skarpt øye for teknikk og læring. Han har også skrevet boken "Kroppsvekttrening".

Charlotte Nevland crossfit

Charlotte Nevland

Charlotte Nevland jobber fulltid som trener på CrossFit Kvadraturen. Hun har vært trener og aktiv utøver i like mange år som Magnus, og er kjent for å alltid være et stort smil med et smittende humør. Hun er en av Norges flinkeste CrossFitutøvere med blant annet en 6. plass i årets Norgesmesterskap å vise til. Som trener innehar hun en unik kompetanse utviklet gjennom flere år, hun er rettferdig, hardtarbeidende og nøyaktig.

Hva er inkludert?

 • Flyreise t/r
 • Mat på fly
 • Bagasje
 • Transport til og fra hotellet
 • Overnatting 7 netter i delt rom
 • Frokost og middag hver dag (halvpensjon)
 • Treningsprogram
 • Avbestillings- og endringsforsikring er nå inkludert i prisen.

Valgfrie tillegg:

 • Tillegg for å bo alene (fra 4 500,–)
 • All Inclusive (1 875,–)
 • Reiseforsikring (384,–)

Hotellet du skal bo på:

Om flyreisen:

Flytider:

Oslo lufthavn Gardermoen/Sunclass Airlines
Avreise: Søndag 14.mars kl. 09.50 , ankomst Tenerife kl. 14.35
Ankomst ved hjemreise: søndag 21.mars kl. 22.35, avreise fra Tenerife kl. 15.55

Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.

For spørsmål om program og trening på reisen:

Magnus Opstad Frantzen
magnus@crossfitkvadraturen.no

For andre spørsmål som gjelder flyreisen og hotell:
trening@ving.no

Bærekraftig valg

Klimakompenserte reiser

Vi klimakompenserer alle flyreiser uansett flyselskap. I tillegg klimakompenserer vi hotelloppholdet ditt dersom du bor på Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club eller Sunprime Hotels. Det samme gjør vi med busstransporten på reisemålet. Bra, ikke sant?