Crossfit på Gran Canaria

Når: 28. november - 5. desember 2020
Hvor: Sunprime Atlantic View, Playa Ingles
Pris fra 12 730,-

Vinterens råeste treningsreise!
Fra 28. november til 5. desember har du mulighet til å være med to av Norges mest kompetente CrossFit-trenere på tur, hvor reisen går til solfylte Gran Canaria. En uke fylt med sol, varme og masse god trening. Selve treningsbiten vil foregå på det lokale CrossFit-senteret i Playa Ingles, som ligger ca. 2 km unna hotellet.
Hvor mye du ønsker å trene er opp til deg selv, men opplegget er tilpasset slik at hver enkelt kan ha opptil to treningsøkter til dagen de aller fleste dagene.
Mer informasjon Det vil passe bra både for dem som ønsker å trene mye og dem som ønsker å trene litt mindre. Alle treningsøktene vil være forskjellige, med ulike fokus fra gang til gang. Det vil være en god blanding av utholdenhet-, styrke- og teknikktrening, og vi vil komme innom de aller fleste øvelser og bevegelser som man bruker i CrossFit. Turen vil passe uansett nivå, da alt tilpasses hver enkelt, hvor alt legges på et nivå slik at du som deltaker både vil føle mestring og utfordringer om hverandre. Derfor har det ingenting å si om du har trent CrossFit i flere år, om du er helt ny, eller aldri har testet det ut.Mindre informasjon


Påmelding

I prisen inngår:

  • Flyreise t/r
  • Mat på fly
  • Bagasje
  • Transport til og fra hotellet
  • Overnatting 7 netter i delt rom
  • Frokost og middag hver dag (halvpensjon)
  • Treningsprogram
  • Avbestillings- og endringsforsikring er nå inkludert i prisen.

Valgfrie tillegg:
Tillegg for å bo alene (fra 4 255,–), reiseforsikring (384,–), All Inclusive (2 300,–)

Mer informasjon om treningsturen:

Hvem passer turen for?

Mye trening og litt avslapning, eller mye avslapning og litt trening? Du velger selv hvor mye du vil delta. Trener-teamet er dyktige instruktører med lang erfaring. De lover at du vil bli utfordret uansett hvilke forutsetninger du kommer med. Bli med på en uke med masse humor, glede og inspirasjon!

Program

WOD: Hver dag er det en WOD(Workout of the day), en typisk CrossFit økt, denne økten er den samme både på morgenen og ettermiddagen, så da går man enten på formiddagen eller på ettermiddagen.
Gymnastics: Alle øktene er forskjellige, med ulike fokus fra gang til gang. Først og fremst en teknikkbit hvor vi øver på en kompleks øvelse eller bevegelse. Jobber med ulike driller og styrkeøvelser for å mestre øvelsen. Gjerne en teknikkbit + en relevant styrke/utholdenhetsbit
Weightlifting: Alle øktene er forskjellige, hvor hver økt har fokus på et av de olympiske løftene, rykk, vending eller støt. En økt med stort teknisk fokus.
Strength: Hver økt er ulik, vi vil gjøre en god styrkeøkt med fokus på baseøvelsene knebøy, markløft og pressvarianter.
Conditioning: Alle øktene er forskjellige. Dette er den enkleste timen hvor fokuset er å jobbe med pulsen og få svettet. Krever lite kroppskoordinasjon og teknikk.
TeamWOD: En partnerøkt hvor man jobber i grupper av 2-4 personer som jobber seg sammen gjennom en tøff økt uten for komplekse øvelser.
Mobility: En rolig økt med tøy og bøy og ulike mobilitetsøvelser som er relevante for CrossFit.
Recovery run: En rolig joggetur med fokus på å få blodgjennomstrømning i kroppen og å restituere seg til kommende dagers trening.

Hotellet

På Sunwing Atlantic View får du mulighet til restitusjon og velvære mellom treningsøktene med basseng, SPA avdeling og eget treningsstudio med SATS timer.

Romfordeling:

For at reisen skal være både rimelig og sosial kan vi plassere deltakere på rom sammen to og to om man ønsker dette. Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet. Ønsker du å bo alene er det selvsagt også fullt mulig.

Flytider:

Oslo Lufthavn Gardermoen/Sunclass Airlines
Avreise: Lørdag 28.november kl. 07.00 , ankomst Gran Canaria kl. 11.45
Ankomst ved hjemreise: lørdag 5.desember kl. 19.35, avreise fra Gran Canaria kl. 13.10

Kristiansand Lufthavn Kjevik/SAS
Avreise: Lørdag 28.november kl. 07.20 , ankomst Gran Canaria kl. 11.50
Ankomst ved hjemreise: lørdag 5.desember kl. 19.15, avreise fra Gran Canaria kl. 12.50
Flyreisen fra Kristiansand er med SAS og det er dermed ikke mulig å bruke Easy check-inn på hjemreisen.

Trondheim Lufthavn Værnes/Sunclass Airlines
Avreise: Lørdag 28.november kl. 08.00 , ankomst Gran Canaria kl. 13.05
Ankomst ved hjemreise: lørdag 5.desember kl. 21.20, avreise fra Gran Canaria kl. 14.25

Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.

Instruktørene:
Magnus Opstad Frantzen Crossfit

Magnus Opstad Frantzen

Magnus Opstad Frantzen er personlig trener, eier og daglig leder på CrossFit kvadraturen i Kristiansand. Han har nærmere 8 års erfaring med CrossFit og funksjonell trening både som utøver og som trener. Magnus er kjent som en av de mest kompetente CrossFit-trenerne i Norge, og som utøver har han konkurrert på et nasjonalt toppnivå i CrossFit og Functional Fitness de siste 6 årene. Magnus har en kreativ og åpen tilnærming til trening, et skarpt øye for teknikk og læring. Han har også skrevet boken "Kroppsvekttrening".

Charlotte Nevland crossfit

Charlotte Nevland

Charlotte Nevland jobber fulltid som trener på CrossFit Kvadraturen. Hun har vært trener og aktiv utøver i like mange år som Magnus, hvor hun er kjent for alltid være et stort smil med et smittende humør. Hun er en av Norges flinkeste CrossFitutøvere med blant annet en 6. plass i årets Norgesmesterskap å vise til. Som trener innehar hun en unik kompetanse utviklet gjennom flere år, hvor hun er rettferdig, hardtarbeidende og nøyaktig.

For spørsmål om program og trening på reisen:

Magnus Opstad Frantzen
magnus@crossfitkvadraturen.no

For andre spørsmål som gjelder flyreisen og hotell:
trening@ving.no

Bærekraftig valg

Klimakompenserte reiser

Vi klimakompenserer alle flyreiser uansett flyselskap. I tillegg klimakompenserer vi hotelloppholdet ditt dersom du bor på Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club eller Sunprime Hotels. Det samme gjør vi med busstransporten på reisemålet. Bra, ikke sant?