Topp 10 opplevelser Kanariøyene

Topp 10 favoritter på Kanariøyene

Kanariøyene byr på langt flere opplevelser enn sol og sommer ved bassengkanten. Gran Canaria, Fuerteventura, Lanzarote, La Gomera og Tenerife er unike på hvert sitt vis, men fellesnevneren er spektakulær natur, gode mat- og vinopplevelser og lekre hotell.

Teide, Tenerife

Nyt den fantastiske utsikten fra et av verdens største vulkankrater. Vulkanen rager 3718 meter over havet.
Du velger selv om du vil ta taubanen opp (starter på 2 356 meters høyde) eller om du vil gå opp mot toppen.


Bestig Spanias høyeste fjell

Se reiser til Tenerife i vinter

El Cotille

El Cotille, Fuerteventura

På Fuerteventura finnes noen av Europas beste strender. Brede, milelange og gyllengule strekker de seg rundt nesten hele øya. Her er det enkelt å nyte strandlivet i usjenerte omgivelser, helt uten trengsel.

Les mer om Fuerteventura

Vegueta

Bydelen Vegueta, Gran Canaria

Las Palmas stolthet og historiske bydel. Her kan du vandre rundt i brosteinsgatene, beundre de vakre fasadene og nyte livet på flere gode og lokale restauranter.

Les mer om Gran Canaria

Nasjonalparken Garajonay, La Gomera

Nasjonalparken Garajonay på La Gomera er en av Europas siste urskoger - kjent for sin trolske stemning og unike vegetasjon. Perfekt for deg som liker å gå tur i vakre omgivelser.


Reiser til La Gomera i vinter

Les mer om La Gomera

Gran Bahia del duque

Gran Hotel Bahia del Duque Resort, Tenerife

Elegant luksushotell som regnes som et av Spanias aller beste. Rommene har privat oppholdsrom med fri bar, roomservice og butler. Den store tropiske hagen er hele 56.000 m², og i skråningen ned til sjøen er mange flotte basseng.

Se flere bilder og les mer om hotellet

Les mer om Tenerife

Sanddynene i Maspalomas, Gran Canaria

Sanddynene i Maspalomas,
Gran Canaria

Helt sør på Gran Canaria finner du et vakkert ørkenlandskap helt nede ved havet. Morgenfugler kan stå opp tidlig og få med seg den vakre soloppgangen som farger øya rosa.

Reiser til Maspalomas i vinter

Les mer om Maspalomas

The Ritz Carlton Abama, Tenerife

The Ritz Carlton Abama, Tenerife

På jakt etter et utsøkt måltid? Her kan du koble av i en av de lekre loungene eller på beach cluben og nyte god mat og drikke - to av hotellets restauranter har stjerner i Michelinguiden.


Se flere bilder og les mer om hotellet

Les mer om Tenerife

Vulkansk vin, Lanzarote

Vulkansk vin, Lanzarote

El Grifo er den største vingården på Lanzarote, og gården huser også et museum. Museet ligger i et vulkanlandskap og kan dateres tilbake til 1775. Vin fra El Grifo har fått en rekke utmerkelser og priser, og spesielt den tørre hvitvinen får mye ros og hederlig omtale.

Les mer om Lanzarote

Dramatiske Los Gigantes, Tenerife

Dramatiske Los Gigantes, Tenerife

Los Gigantes dramatiske klipper skaper en flott og dramatisk ramme rundt det sjarmerende feriestedet. Sol deg på den sorte vulkanstranden, nyt solnedgangen over naboøya La Gomera eller dra på delfin- og hvalsafari. Flotte turmuligheter.

Les mer om Los Gigantes

Casa Martell, Gran Canaria

Casa Martell, Gran Canaria

Midt mellom San Mateo og Santa Brigida finner du Casa Martell. I denne gamle kolonialforretningen finner du i dag et av Gran Canarias beste lokale kjøkken. Her er det hjemmelagede, tradisjonelle matretter og kanarisk rødvin for alle penga.

Reiser til Gran Canaria i vinter

Les mer om Gran Canaria