Se hotell (226)

Reiser til Thailand

Ving har nærmere 30 reisemål i Thailand, barnevennlige Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels for voksne og muligheten til å skreddersy din egen reise.

Ving har reiser til hele Thailand, fra Khao Lak i vest til Koh Chang i øst. Du kan også velge Bangkok eller kombinere flere reisemål på samme reise. Skal du reise med barn? Ta en titt på våre Sunwing Family Resorts i Kamala og Bangtao Beach, eller vårt barnevennlige Family Garden-hotell Phuket Orchid Resort & Spa. Selvsagt kan du også skreddersy din egen reise til Thailand med rutefly – til de tidene og med de hotellene som passer deg best.

Se mer av Thailand
Du kan selvfølgelig kombinere flere reisemål i Thailand hvis du vil. Hva med en uke på livlige Phuket og deretter en uke i naturskjønne Ao Nang? Med Ving kan du velge flere reisemål på samme reise, uansett om du reiser med klassisk charter eller med rutefly. Reiser du med rutefly bestemmer du selv avreisedato og hvor lenge du vil være borte.

Finn ditt hotell
Vær og klima
Når er det best vær i Thailand?
Klimaet i Thailand domineres av de to monsun-periodene, den sydvestlige og den nordøstlige. Disse påvirker både nedbør og temperatur, og gir opphav til tydelige sesonger. Karakteristisk for klimaet i Thailand er en forholdsvis jevn temperatur og at nedbøren er sterkt knyttet til enkelte perioder, da det kan komme store mengder. Høysesong er november-mars, da det er varmt og sjelden regner. Deretter begynner regnperioden som pågår frem til oktober. Men nedbøren kommer som regel som kraftige, ganske korte regnskurer.

Phuket og Nord-Thailand har to årstider; november-mars er relativt tørr og varn, mens april-oktober er regnperiode. Krabi-området og Sentrale Thailand har tre årstider som preges av monsunen. Januar, februar og mars er varme og tørre måneder, og i april starter regnperioden som pågår frem til oktober. I november og desember er det mindre nedbør, unntatt på vestsiden av Siambukten som får en stor del av årets nedbørsmengde i denne perioden.

Reiser til Thailand

Phuket
På en reise til Phuket kan du nyte paradisstrender, det lekre thailandske kjøkken, spennende utflukter og fine hotell nær stranden. Velkommen til Thailands største øy, som lokker til seg gjester fra hele verden året rundt.
Krabi
Du kan reise til Krabi hele året, og velge blant en rekke reisemål med hotell fra to til fem vinger.
Sentrale Thailand
En reise til sentrale Thailand kan inneholde storbymylder i Bangkok, strandliv i Cha Am og Hua Hin og vakker natur på Koh Chang. Med Ving kan du kombinere ni forskjellige reisemål i sentrale Thailand.
Nord-Thailand
Alle som er glade i Thailand må før eller siden besøke Nord-Thailand, hvor tempoet er lavere enn på andre thailandske reisemål, og naturen er enda vakrere enn i sør.

FINN REISE TIL Thailand