Koh Ngai
For øyeblikket er solsenger, barer og annen kommersiell virksomhet fjernet fra alle strender i Thailand. Les mer i beskrivelsen av reisemålet.

Koh Ngai, Krabi

Koh Ngai beskrives ofte som en paradisøy. Her er det umulig å ikke få en fredelig og avslappende ferie.

Syd for Koh Lanta ligger den lille fjellendte øya Koh Ngai. Øya er et paradis for deg som vil ha fred og ro i ferien. Stemningen er avslappet og noen av feriegjestene blir så bergtatt av øyas fredelige atmosfære at de blir her i flere måneder. Vings hotell, Fantasy Resort, er et enkelt og sjarmerende hotell med koselige, små bungalower på stranden. Med Ving reiser du til hit med rutefly året rundt og velger selv hvilken avreisedag og reiselengde som passer deg best.

Les mer om reisemålet Koh Ngai Skjul tekst

Den ville vestkysten
Vestkysten er litt villere med jungel og klippe- og sandstrender om hverandre. Aktivitetene er deretter. Her kan du gå på tur i jungelen og beundre oppspilte aper og fargerike fugler - eller kanskje du ganske enkelt bare vil slappe av, bade, snorkle eller dykke. Dykkerforholdene rundt Koh Ngai er veldig bra.

Avslapning i sanden
Koh Ngai er virkelig idyllisk. Her er det ingen trafikk og sparsomt med hotell, og det nærmeste man kommer høylydt er de lydene som kommer fra jungelen. De fineste sandstrendene ligger på østsiden av øya, og her er det enkelt å tilbringe dagene uten noen store kraftanstrengelser. Sanden er kritthvit og vannet krystallklart. Det er på østsiden Vings hotell ligger, og på menyen er det mest enkel thaimat, fisk og skalldyr. Lekkert, vellaget og billig.

Utfluktstips
Vil du se mer enn Koh Ngai i løpet av Thailandferien, kan du reise på utflukter til nærliggende øyer. Et populært utfluktsmål er å besøke smaragdgrotten på Koh Mook - et naturfenomen. Med guide går ferden gjennom den mørke grotten i det varme vannet før man kommer til en vakker lagune.

Endring på strendene i Thailand
Thailandske myndigheter har fjernet uautorisert kommersiell aktivitet som utleie av solsenger, strandkafeer og andre ting fra strendene. Dette betyr at våre reisemålsbilder og filmer kan gi litt feil inntrykk, da de ble tatt da disse aktivitetene fortsatt var i omløp. Selve strendene ser selvfølgelig like ut, men omfanget av fasiliteter kan være mindre enn hva bildene og filmer viser.

Våre gjesters vurdering av Koh Ngai

Har du vært her? Sett din karakter på strender, shopping, natteliv og hotell!

Ingen hotellvurdering

Det finnes ingen hotellvurderinger på dette reisemålet

Reisetips

Vær den første til å skrive et reisetips

Praktisk info for din reise

Reiseguider

Et utvalg hotell - Koh Ngai


Hotell for voksne.Se flere bilder

Fantasy Resort, Koh Ngai
 

Koh Ngai, Krabi

2,5

Fantasty Resort er et populært og sjarmerende bungalowhotell. Her bor du idyllisk, rett på...

  • Basseng
  • Barnebasseng
  • Bar
  • Restaurant
  • Nærmeste sentrum: 18 km
  • Strand: 0 m
  • Internett
  Vis på kart
   
  Velg Fantasy Resort

  Chat med oss

  Man-tor: 08.30-21.00
  Fre: 08.30-18.00
  Lør: 10.00-15.00
  Søn: 12.00-16.00

  Start chat

  Les mer om MyHoliday Card