Klong Muang

Klong Muang, Krabi

Hvis du drømmer om å nyte livet på en hvit strand i fredelige og naturskjønne omgivelser er Klong Muang helt perfekt. Vings hotell er i toppklasse!

Klong Muang er en fredelig liten fiskerlandsby som ligger ved en flere kilometer lang strand et par mil nordvest for feriebyen Ao Nang. Her bor du luksuriøst i fredelige omgivelser, omgitt av vakker natur og glassklart hav. Takket være nærheten til Ao Nang er det dessuten enkelt å reise ut til de mange øyene i den fantastiske skjærgården. Fra Ao Nang arrangeres det nemlig mange herlige båtturer.

Les mer om reisemålet Klong Muang Skjul tekst

Avslappende strandliv
Klong Muang-stranden strekker seg langs hele feriestedet og består stort sett av myk, finkornet sand. Forskjellen mellom flo og fjære er stor her, og det er aller best å bade her ved høyvann pga. koraller som kan stikke opp ved lavvann. Her finnes det ingen strandselgere, og det er god plass på stranden. Med andre ord – en drømmetilværelse for deg som vil slappe av i fred og ro og bare nyte at du har ferie.

Utsøkt fisk og skalldyr
Klong Muang er, som flere av fiskerlandsbyene i Krabi-provinsen, kjent for sine deilige fiske- og skalldyrsretter. Restaurantene er ganske få og enkle, men uansett hvilken av dem du velger får du servert virkelig god thailandsk mat. På hotellene er menyene mer varierte med retter fra mange matkulturer – alt med topp kvalitet.Derfor er det også dyrere å spise på hotellet enn på de lokale restaurantene. Kveldslivet begrenser seg til noen få barer, men på hotellene arrangeres det ofte hyggelige kvelder med både musikk og dans.

Klong Muang året rundt
Med Ving kan du reise til Klong Muang året rundt, både sommer og vinter. Du reiser med rutefly og velger selv den avreisedagen og reiselengden som passer deg best. Med Ving kan du bestille en komplett ruteflypakke med fly, hotell og transport tur/retur flyplassen.

Endring på strendene i Thailand
Thailandske myndigheter har fjernet uautorisert kommersiell aktivitet som utleie av solsenger, strandkafeer og andre ting fra strendene. Dette betyr at våre reisemålsbilder og filmer kan gi litt feil inntrykk, da de ble produsert da disse aktivitetene fortsatt var i omløp. Selve strendene ser selvfølgelig like ut, men omfanget av fasiliteter kan være mindre enn hva bildene og videoene viser.

Våre gjesters vurdering av Klong Muang

vurdering
Barnevennlig
5
Strender
5
Attraksjoner
5
Underholdning
3
Sport & aktiviteter
5

Samlet hotellvurdering 4,3

Vurderingen baseres på 12 svar

Praktisk info for din reise

Reiseguider

Et utvalg hotell - Klong Muang


Golfhotell med gode golftilbud.Se flere bilder

Beyond Resort Krabi, Klong Muang
 

Klong Muang, Krabi

4,5
Gjestenes hotellvurdering 4,3

Elegant og stilrent hotell ved stranden i Klong Muang. Fra lobbyen har du fantastisk panoramautsikt...

  • Basseng
  • Barnebasseng
  • Bar
  • Restaurant
  • Nærmeste sentrum: 900 m
  • Strand: 0 m
  • Internett
  Vis på kart
   
  Velg Beyond Resort Krabi

  Chat med oss

  Man-tor: 08.30-21.00
  Fre: 08.30-18.00
  Lør: 10.00-15.00
  Søn: 12.00-16.00

  Start chat

  Les mer om MyHoliday Card