Reisetips

La deg inspirere av andres opplevelser! Her finner du reisetips og forslag skrevet av våre gjester.

Husk også å legge inn ditt reisetips!

Velg land og deretter landets reisemål i rullegardinmenyen under for å få en liste over reisetips fra området.

 • Cha-Am

  Skrevet av:spyd1 
  28.06.2015

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  4
  Attraksjoner
  3
  Shopping
  4
  Barnevennlig
  3
  Sport & aktiviteter
  3

  Reiste i mars 2014

  Kommentér
 • Cha-Am

  Skrevet av:Stig 
  22.07.2013

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  3
  Attraksjoner
  2
  Shopping
  2
  Barnevennlig
  3
  Sport & aktiviteter
  2

  På grunn av regntid om sommeren i Thailand, valgte vi Cha-Am som feriested siden vi skulle reise i juli. Det skal visstnok regne betydelig mindre her enn på Phuket. Regn var det også ganske lite av, samtidig som at sola heller ikke tittet så mye fram. Men varmt nok, det var det. Selv om pent.no vist e regn i den perioden vi var i Cha-Am, var faktum at det regnet svært lite.

  Det å reise utenom sesong til Cha-Am, fremtonet seg som ganske kjedelig. Det var lite folk over alt, boder og gateselgere var så å si fraværende. Alt det som minnet en om yrende og spennende folkeliv var rett og slett borte. Det var som om Cha-Am var i en slags dvale. Stranda var heller ikke et alternativ, da lavvann gjorde at bading heller ble mer vassing. Dessuten er vannet ganske grumsete.

  Når det gjelder hotellet vi bodde på, The Cha Am Methavalai, vil jeg si at det kanskje er det beste valget dersom man skal bo i Cha-am. God standard, vennlig personell og rent og romslig rom. Frokosten var standard buffét.

  En kombinasjon av kjedsomhet og oppussing av hotellet, gjorde imidlertid at vi flyttet til Hua-Hin etter tre dager i Cha-Am.

  Dersom man skal reise til denne delen av Thailand om sommeren, anbefaler jeg å dra til Hua Hin. Mye mer liv, mange flere tilbud, og en tanke bedre strand.

  Dersom du ønsker fred og ro, kan Cha-Am være et alternativ. Hua Hin by er bare 20 minutter unna i drosje, og koster 400 baht.

  Les mer

  Reiste i juli 2013

  Kommentér