Se hotell

Reiser til Bangkok

Sentrale Thailand, Thailand

Thailands hovedstad ligner ingen annen storby i verden. Start reisen din med noen hotellnetter her eller bli i en hel uke. Med Ving kan du reise året rundt, både sommer og vinter.

Gateselgere, travle markeder og gylne templer kjemper om oppmerksomheten i denne asiatiske metropolen. En tur til Bangkok gir deg både minner og suvenirer som varer resten av livet, men du bør ikke planlegge for mye på forhånd. Et besøk til Chinatown kan lett ta et par timer mer enn du tror, akkurat som det kan være vanskelig å rive seg vekk fra markedet i Chatuchak. Trikset er å ikke stresse og heller nyte øyeblikket enn å prøve å ta inn så mye som mulig. Føler du deg litt overveldet av Bangkoks muligheter bør du ta en båttur på Chao Phraya-elven. Du ser mye fra båten uten å måtte løpe rundt på egenhånd. Et besøk til Wat Pho, kjent for sin massasjeskole, er også en god måte å roe ned pulsen og hente deg inn på.

For et utvalg!

I det indiske kvarteret blander currylukten seg med røkelse fra tempelet i smuget ved siden av. Her er markeder for alt fra thailandske Rolex-klokker til levende gullfisk i en plastpose. Vil du nyte maten er utvalget i Bangkok uten sidestykke! Hvor ellers kan du velge mellom McDonalds, fresende frosker fra en bod på gaten eller en fiskemiddag du peker ut rett fra restaurantens akvarium? Selv en liten del av Bangkok er nok for å gi deg mersmak!

Velg riktig hotell

Bangkok er en intensiv by med høyt tempo, derfor er det er viktig å velge et hotell der du virkelig kan slappe av mellom slagene. Reiser du med Ving kan du velge mellom mange hotell - flere av dem er femvingers hotell med basseng og et høyt servicenivå. Du finner garantert et som passer deg perfekt. Vi flyr deg til Bangkok med rutefly, og du bestemmer selv når du vil reise og hvor lenge du vil være borte.

Reis med rutefly med Ving

Til Bangkok kan du bestille reiser med hotell og rutefly på de tidene som passer best for deg.

Våre gjesters vurdering Bangkok

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Skriv anmeldelse
 • Attraksjoner
 • Shopping
 • Underholdning
Vær og klima
 • januar
31°20°
8
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
30
Regnfrie dager
 • februar
32°22°
9
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • mars
33°24°
9
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • april
35°25°
8
Soltimer/dag
29°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • mai
33°25°
7
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager
 • juni
32°24°
5
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • juli
32°24°
4
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
13
Regnfrie dager
 • august
32°24°
4
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
11
Regnfrie dager
 • september
31°24°
5
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
10
Regnfrie dager
 • oktober
31°24°
7
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager
 • november
30°22°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • desember
30°25°
8
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
Fly og transport

Flytid

Ca. 11 timer fra Oslo til Bangkok.

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise til Bangkok med rutefly året rundt. Da velger du selv avreisedag og reiselengde.

Bangkok kan kombineres med flere andre reisemål i Thailand.
Når du bestiller en reise med rutefly gjennom Ving kan du bestille transport fra flyplassen til hotellet, som oftest med taxi eller minibuss. Prisen varierer avhengig av transportmiddel og avstand til hotellet. Eksakt pris får du oppgitt ved bestilling. All informasjon om bestilt transport finner du på reisebeviset ditt.

Les mer om transport her.

Reisetiden fra Bangkoks flyplass (Suvarnabhumi Airport) til hotellene er ca. 45 minutter (32 km). Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Fakta

Vår service

Fra oktober til april kan du få tak i oss døgnet rundt på vår servicetelefon og på SMS og e-post hvis du trenger gode råd og tips. Reiser du med charter blir du møtt på flyplassen av vår agent, som sørger for at du kommer på riktig buss dersom du har bestilt Busstransport.

Her kan du lese mer om Vings service på reisemålene våre.

ECPAT

Ving har siden 1999 samarbeidet aktivt med organisasjonen ECPAT mot barnesexhandel. Les mer om dette i Ving-permen eller vår reisemålsguide.

Pass og visum

Visum kreves ikke for norske statsborgere for besøk inntil 30 dager. Pass må være gyldig i seks måneder etter hjemkomst. For lengre opphold kreves visum som utstedes av Thailands ambassade i Oslo.

Alle personer som reiser til land utenfor Schengen må ha med seg pass, dette skal ofte være gyldig i seks måneder etter hjemreise. Innenfor Schengen kreves det at man har med pass eller nasjonalt ID-kort som er gyldig under hele reisen. Les mer på ving.no/pass-og-visum.

Spørsmål om pass og visum må stilles til respektive lands ambassade eller konsulat.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd Utenriksdepartementets sider.

Valuta og betaling

Thailandske baht (THB). Eurocard, MasterCard og VISA kan benyttes på reisemålet.

Tidsforskjell

Sommertid: norsk tid + 5 timer. Vintertid: norsk tid + 6 timer.

Elektrisitet

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Språk

Thai, men mange som jobber i turistnæringen snakker også litt engelsk.
Er dere tre personer som bor i et rom eller i en leilighet i Thailand, innebærer det ofte at dere må dele seng eller senger (to smale dobbeltsenger, én eller to dobbeltsenger queen size eller én dobbeltseng king size). Den sengen som deles har felles madrass og sengetøy. Tar rommet eller leiligheten fire personer får dere dele to smale dobbeltsenger eller to dobbeltsenger queen size. Se hva som gjelder for ditt hotell ovenfor.

Fortau og gater er ujevne og fortauene har høye kanter.
Styresett: Monarki. Kong Bhumibol har sittet ved tronen siden 1946.
Religion: 95 % av befolkningen er buddhister.
Finn reisen din