Se hotell (15)

Reiser til Zanzibar

En reise til Zanzibar med sine hvite strender og spennende historie lokker til seg mange soltilbedere. Ving kan friste med mange fine hotell på nordsiden av øya og langs den vakre østkysten.

Zanzibar er en tropisk paradisøy i Det indiske hav, med en jungel av kokospalmer og nydelige strender. En del av strendene er så urørte at de eneste lydene du hører er palmesus og bølgene som ruller inn inn over den hvite korallsanden. Av og til kommer det en lokal fisker syklende forbi med ferske råvarer til kveldens middag, og innimellom fornemmer du duftene fra noen av krydderplantasjene som er igjen fra øyas storhetstid da Zanzibar var sentrum for verdens krydderhandel.
En reise til Zanzibar byr på vakre omgivelser og avslappende feriedager.

Se deg rundt på Zanzibar

Gå ikke glipp av et besøk til øyas hovedstad, Zanzibar Town, og den gamle bydelen Stone Town. Der venter et sjarmerende virvar av trange smug, basarer og solblekede steinhus. Denne bydelen er så godt bevart og autentisk at den har fått en velfortjent plass på UNESCOs verdensarvliste. Fra hotellene våre på østkysten tar det ca. en time å komme hit, og du får dessuten se mye langs veien.

Vings reiser til Zanzibar

Når du bestiller en reise med Ving til Zanzibar kan du velge mellom flere hotell på øyas østkyst, hvor Det indiske hav ruller inn mot strendene. Du kan velge mellom hotell med alt fra tre til fem hjerter, hvor fellesnevneren er at alle ligger på eller i nærheten av stranden. Et av de mest populære hotellene er Breezes Beach Club & Spa, som består av flere små bygninger i en frodig hage nede ved stranden. Et annet tips er Baraza Resort, et luksushotell i marmor, mosaikk og messing som også ligger på stranden ved Det indiske hav. Foretrekker du å bo på nordspissen av Zanzibar, skal du ta en titt på Doubletree Hilton, som ligger i nærheten av fiskerlandsbyen Nungwi. Her er solnedgangen minst like vakker som stranden.

Nyttige tips
  • Luksushotell
  • Hotell ved stranden
  • Hotell i sentrum
  • Fine strender
  • Historie
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Zanzibar

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Skriv anmeldelse
Finn reisen din til Zanzibar