Ungdomsaktiviteter

For barn og ungdom mellom 8 og 11 år (samt mellom 8 og 15 år i skoleferien) har Sunwing Family Resorts et stort aktivitetstilud. Her kan de prøve seg i ulike sports- og treningsaktiviteter, opptre på scenen eller bare være i Teen Lounge sammen med gamle og nye venner.

Eksempler på aktiviteter

  • Sport og trening
  • Teen Idol
  • Play Station

Aktivitetsprogram

Eksempler på aktiviteter som du kan delta på en helt vanlig dag på Sunwing Family Resort.*

10.00 - Kids Parkour
14.00 - Creative Time
15.00 - Teen Idol Rehersal
16.00 - Football
17.00 - Teen Chill-Out
19.15 - Teen Idol

  • Aktivitetene og antall økter pr. dag varierer fra hotell til hotell
Personale

Personalet som har ansvaret for barneaktivitetene har erfaring med å jobbe med barn og er utvalgt med omhu. De er fremfor alt innstilt på å gi barna de beste ukene i året.

SUNWINGFAVORITTER

Teen Idol

Vårt proffe showteam henter frem artisten i deg og hjelper deg med alt fra koreografi til sminke. Grip sjansen og vis frem talentet ditt for et jublende publikum. 8–15 år.

Teen Lounge

I Teen kan du spille PlayStation 4, pingpong, biljard og andre spill. Eller du kan lese eller bare henge med venner.

Crawlkurs

Vi tilbyr et grunnkurs der du gjennom tre kurstimer får hjelp av våre dyktige instruktører til å lære å crawle. Målsetningen er å bli kjent med de tekniske grunnprinsippene og forbedre kroppsposisjonen i vannet.

AKTIVITETER FOR ALLE

Kids Parkour

Hopp høyt, hopp langt, kryp og rull rundt! På en trygg og lekende måte bidrar aktiviteten til å øke barnets fysiske styrke, kondisjon, koordinasjon, balanse og i tillegg selvfølelsen. 8–11 år.

Chill-Out

Kom til Teen Lounge og treff jevnaldrende ungdommer! Her kan du lese, slappe av, høre på musikk eller delta i aktiviteter sammen med vår ungdomsleder.

Creative Time

Flere dager i uken er det Crative Time i vår Teen Lounge. Her kan du lage smykker, mobildekorasjoner og andre kreative ting.

Flash Mob

...en hemmelig aktivitet for ungdommer 8–15 år. Spør en av ungdomslederne eller Show-teamet for informasjon om tider og øvinger.

Spa Together

For ungdom 11–15 år med foreldre. Nyt en av våre mange kropps-og ansiktsbehandlinger i vårt avslappende spa.

Familie-crosstraining

En treningstime med stasjoner for både kondisjon og styrke. Her kan barn f.o.m. 8 år trene sammen med foreldrene. Kvalitetstid og full fart!

Fitness Together

En mulighet for ungdom 11–15 år med foreldre til å trene sammen, både i treningsstudioet og på utvalgte gruppetreningstimer.

Tennis & minigolf

Tennis, minigolf, biljard, pingpong eller utendørssjakk...... Mulighetene er mange og kan variere fra hotell til hotell, men på Sunwing er det alltid noe å finne på.

ALLE VÅRE SUNWING FAMILY RESORTS

Lollo & Bernie

Du kan treffe Lollo & Bernie forskjellige steder på hotellet, for eksempel ved bassenget, i restaurantene, på Lollo & Bernie's Mini Disco og i Mini Land.