Ungdomsaktiviteter

Ungdomsaktiviteter

All ære til foreldrene, men...

For barn og ungdom i alderen 8 (vær oppmerksom på at barnet må ha fylt 8) til 11 år (opptil 15 år i skoleferien) har Sunwing morsomme aktiviteter for både gutter og jenter. Barna får prøve forskjellige sportsaktiviteter både i vannet og på land. I denne alderen trenger man kanskje mest hjelp med å finne hverandre. Deretter pleier det meste å gå av seg selv. De aller fleste aktivitetene er gratis. Her kan du se hvilke aktiviteter som er inkludert og hvilke som koster noen kroner.

Aktiviteter

Aktiviteter

Bli med på Pizza & Game Night, sportsaktiviteter og forskjellige kveldsaktiviteter. Lån spill, hør på musikk, se på film og bli med på morsomme konkurranser...


Teen Idol

Teen Idol

Er du mellom 8 og 15 år har du mulighet til å opptre og synge live fra Sunwings showscene i skoleferien. Vårt proffe showteam henter frem artisten i deg og hjelper deg med alt fra koreografi til sminke. Kanskje er du en av morgendagens stjerner? Ta sjansen og vis deg frem foran et jublende publikum.


Play & Chat

Teen Lounge/Play & Chat

I Teen Lounge/Play & Chat kan du spille PlayStation 4. Vi har alltid et bredt utvalg av spill. Her kan du utfordre deg selv eller vennene dine – og det er helt gratis.


  Crawlkurs for ungdommer

Crawlkurs for ungdommer

Bli god på crawlsvømming! I løpet av tre økter får du et basiskurs i crawl av våre kompetente instruktører. Målsetningen er å kjenne til de tekniske grunnprinsippene og forbedre kroppsposisjonen i vannet.

Les mer


Chill-Out

Chill-Out

Kom til Teen Lounge og treff jevnaldrende ungdommer! Her kan du lese, slappe av, høre på musikk eller delta i arrangerte aktiviteter og Creative Time sammen med vår Teen Host.


Creative Time

Creative Time

Flere dager i uken er det Creative Time i vår Teen Lounge. Da kan du lage smykker, mobildekorasjoner og andre kreative tingFlash Mob

Flash Mob (kun i høysesong)

...en hemmelig aktivitet for alle ungdommer i alderen 8-15 år. Hør med din Teen Host eller Show Teamet på hotellet for mer informasjon om øvinger og tider. Påskeferie, sommerferie, høstferie, juleferie og vinterferie regnes som høysesong.

Spa together

Spa together

Spa Together gir ungdom i alderen 11-15 år og foreldre muligheten til å nyte spa-behandlinger sammen. Vårt spa kan tilby forskjellige typer massasje og kroppsbehandlinger samt ansiktsbehandling.

Bilde

Fitness Together

Fitness Together gir foreldre og ungdom i alderen 11-15 år mulighet til å trene sammen. Både i treningsstudioet og i noen gruppetreningsklasser. Personalet på hotellet gir dere en gjennomgang og så kan dere trene sammen etter gitte rammer.

Kids Parkour

Kids Parkour

Hopp høyt, hopp langt, kryp og rull rundt! På en trygg og lekende måte bidrar aktiviteten til å øke barnets fysiske styrke, kondisjon, koordinasjon, balanse og i tillegg selvfølelsen. Passer for barn 7-11 år. Hver økt varer i 30–55 minutter og avsluttes med en hinderløype.


Teen Cross Training

Teen Cross Training

Nå introduserer vi en gøyal og svett nyhet for alle ungdommer mellom 11 og 15 år. Teen Cross Training er en morsom og utfordrende sirkeltrening som kombinerer styrke, kondisjon, fleksibilitet og balanse. Vi deler oss inn i lag og konkurrerer til kul musikk. Treningsøkten varer i 45 minutter

Minigolf & tennis

Minigolf & tennis

På Sunwing Family Resort kan du spille minigolf. Og vil du prøve deg på litt større baner, kan du låne Sunwing Family Resorts tennisbane i en time. Eller vil du kanskje spille ping pong, backgammon, biljard eller utendørssjakk. Tilbudene varierer på de forskjellige Sunwing-hotellene.


Aktivitetsprogram

Eksempel på aktiviteter som du kan delta i på Sunwing Family Resort en vanlig dag.*

Tid Aktivitet
10.00 Kids Parkour
14.00 Creative Time
15.00 Teen Idol Rehersal
16.00 Football
17.00 Youth Chill-Out
19.15 Teen Idol
*Aktivitetene og antall timer pr. dag varierer mellom hotellene.


Personalet

De ansvarlige for aktivitetene på Sunwing Family Resorts er nøye utvalgte, og har erfaring med barne- og ungdomsarbeid. De er ofte utdannet barnepleiere eller førskolelærere. Og de er først og fremst innstilt på å gi barna de beste ukene i året.


Tilbudene varierer på de forskjellige Sunwing Family Resorts.