Underholdning

Når solen senker seg på himmelen utenfor Sunwing Family Resort stiger temperaturen på scenen. Så å si hver kveld skjer det noe nytt, og populære barneshow og proffe familieshow med dans og musikk avløser hverandre. Mange av dagens kjente artister har faktisk startet sin karriere hos oss.

For hele familien

  • Barneshow med Lollo & Bernie
  • Familieshow
  • Mini Disco
  • Teen Idol
  • Mini Stars

Barneshow

Det veksler mellom
latter, åndeløs stillhet og hyl av begeistring når det er barneshow på Sunwing. Gå ikke glipp av våre flotte show med Lollo & Bernie!

Lollo & Bernie's Mini Stars

En kveld i uken er det barnas tur til å stå på scenen og opptre som ekte artister. De velger en sang som de øver inn sammen med showteamet. På kvelden får de hjelp med sminke og kostymer og så er det tid for show!

Lollo & Bernie's Mini Disco

Flere kvelder i uken tenner vi discokulen og det blir full fart på dansegulvet. Den ene hiten avløser den andre og alle danseglade barn slipper seg løs på dansegulvet sammen med Lollo & Bernie.

Lollo & Bernie's After Beach

Allsang, rytme og myke bevegelser for både gamle og unge. Kom og bli med på After Beach sammen med Sunwings showteam!

Teen Idol

Vårt proffe showteam henter frem artisten i deg og hjelper deg med alt fra koreografi til sminke. Grip sjansen og vis frem talentet ditt for et jublende publikum. 8–15 år.

Flash Mob

...en hemmelig aktivitet for ungdommer 8–15 år. Spør en av ungdomslederne eller Show-teamet for informasjon om tider og øvinger.

Familieshow

Gå ikke glipp av Sunwings proffe og populære familieshow! Vi byr på blant annet uforglemmelige discolåter og en guidet tur gjennom rockehistorien. Våre fargesprakende show med sang, dans og teater er en perfekt avslutning på en herlig feriedag.

Blame it on the Disco by Alcazar

I 20 år har den underholdende og glitrende popgruppen Alcazar forsvart discoens ære på scenen. Bli med på en reise gjennom kjente discolåter, glitter og glamour og herlige dansenumre!

Holiday Road

Vi starter feriereisen vår på en strand på 60-tallet og tar dere med til både Italia og Norden. Vi avslutter med en After Ski i Alpene og håper å gi dere enda et koselig ferieminne å ta med hjem.

Spooky night – a musical story

En familiemusikal bygget på pop- og rockelåter. Før showet er det mulighet for å møte alle karakterene. Vi prøver å skremme dere litt underveis, men håper selvfølgelig på at historien får en lykkelig slutt.

House of Rock

Bli med på en reise gjennom rockehistorien med rock´n´roll på sitt beste. Vi tar "the Stairway to Heaven" med "Open Arms" og vi er "Born to be Wild". Kom igjen – "Rock Around the Clock"!

Abba Fusion

Voulez Vous? Mamma Mia, this evening you will be Under Attack by ABBA but Honey Honey we know, just Ring Ring and bring your loved ones. Her kan du glede deg til en fullspekket ABBA-kveld!

FINN UT MER OM SUNWING FAMILY RESORTS