Underholdning

Underhållning

Showtime!

Når solen senker seg på himmelen utenfor Sunwing Resort, stiger temperaturen på scenen. Så å si hver kveld skjer det noe nytt, og populære barneshow og proffe familieshow med dans og musikk avløser hverandre. Mange kjente artister har faktisk startet sin karriere hos oss.


Barneshow

Det veksler mellom latter, åndeløs stillhet og hyl av begeistring når det er barneshow på Sunwing. Gå ikke glipp av de herlige showene med maskotene våre, Lollo & Bernie.


Mini Stars

Små gjester med masse sjarm. En kveld i uken er det barnas tur til å stå på scenen - og forvandles til stjerner! Mini Stars er en aktivitet for barn mellom 3 og 7 år. Sammen med showteamet velger barna en artist de vil være og deretter øves det før kveldens show. På kvelden får de hjelp med klær og make-up backstage. Så er det showtime!

Teen Idol (i høysesongen)

Er du mellom 8 og 15 år har du mulighet til å opptre og synge live fra Sunwings showscene i skoleferien. Vårt proffe showteam henter frem artisten i deg, og du får selvsagt hjelp til alt fra koreografi til sminke. Kanskje er du en av morgendagens stjerner? Ta sjansen og vis deg frem foran et jublende publikum.

Mini Disco

Ukens høydepunkt for våre små gjester. Etter barneshowet er det tid for Mini Disco! Flere kvelder i uken tenner vi discokulen og det blir full fart på dansegulvet. Den ene hiten avløser den andre og alle danseglade barn slipper seg løs på dansegulvet. Og hvem vet – kanskje Lollo og Bernie stikker innom...

Familieshow


Litt senere på kvelden er det show for hele familien. 45 minutter med sang, dans og teater på høyt nivå er en perfekt avslutning på en herlig feriedag! Disse proffe showene er en av grunnene til at mange gjester kommer tilbake til Sunwing Resort år etter år. Les mer om de ulike showene.

Lollo & Bernie After Beach

To dager i uken blir det allsang, rytme og bevegelse for både gamle og unge. Kom og bli med på vår After Beach sammen med Sunwings showteam.

Flash Mob (kun i høysesong)


...en hemmelig aktivitet for alle ungdommer i alderen 8-15 år. Hør med din Teen Host eller Show Teamet på hotellet for mer informasjon om øvinger og tider. Påskeferie, sommerferie, høstferie, juleferie og vinterferie regnes som høysesong.Tilbudet kan variere mellom de forskjellige Sunwing Family Resorts