Våre show

Våre show

Ikke gå glipp av Sunwing Family Resorts populære og fargesprakende familieshow! 40–45 minutter med sang, dans og teater på høyt nivå er en perfekt avslutning på en herlig feriedag!

Nyhet sommeren 2017! Spooky night – a musical story

Nyhet sommeren 2017! Spooky night – a musical story

Dette er fortellingen om et forelsket par, Prinsesse Janet og Prins Brad, som skal gifte seg. På slottet møter de Miss Scarlett Scream og Mr. Harry Horror som har blitt forhekset og innestengt på slottet i flere hundre år. Dette er en familiemusikal bygget på pop- og rockelåter. I vår "Meet & Greet" før showet kan dere møte og bli kjent med alle karakterene. Vi håper vi klarer å skremme dere litt underveis, men avslutningen vil uansett ikke skuffe de minste.

Nyhet sommaren 2017! Holiday Road

Nyhet sommeren 2017! Holiday Road

Solen står høyt på den skyfrie himmelen. Vi begynner ferien vår på en strand på 60-tallet og reiser deretter videre til Italia og opplever det italienske restaurantkjøkkenet. En herlig sommerbris blåser over oss når vi besøker Norden og til sist inviterer vi alle til After Ski i alpene. Vi håper vi vil gi dere et herlig ferieminne å ta med hjem med vår 'Holiday Road'!

 21st Century Hits

21st Century Hits

Et nytt decennium og et nytt millennium fylt med hits. Hvilke DJ-er fikk oss til å danse? Hvilke låter regjerte hitlistene? Vi drar til High School-verdenen og den populære tv-serien Glee. Finalen går i funky rytmer og er en hyllest til de kjente låtskriverne og produsentene bak sangene. Dette er showet hvor alt handler om 2000-tallet!

Abba Fusion

Abba Fusion

Voulez Vous? Mamma Mia, this evening you will be Under Attack by ABBA but Honey Honey we know, People Need Love so just Ring Ring and bring your loved ones. The Winner Takes It All in your Summer Night City and the Anthem will make you recall Our Last Summer with Kisses Of Fire. When All Is Said And Done – we are sure this evening has been Super Trouper! Som du sikkert forstår har du en fullspekket ABBA-kveld foran deg!

  House of Rock

House of Rock

Bli med på en reise gjennom rockehistorien med rock´n´roll på sitt beste. Vi tar “the Stairway to Heaven” med “Open Arms”. Guns´n´Roses sier “Welcome to the Jungle” og vi er “Born to be Wild”. Hvem vet, kanskje finner du “Love in an Elevator”? Du vil i hvert fall ikke “Run Away “ og om du “Still got the Blues” og ikke kan få “Satisfaction”, bare “Shout it out Loud”. Kom igjen, “Rock Around the Clock”!


Tilbudet kan variere mellom de forskjellige Sunwing Family Resorts