Vårt miljøarbeid

Vårt miljøarbeid

Noen av våre Sunwing Family Resorts har allerede fått EUs miljømerke EU-blomsten, og flere skal det bli. Derfor tenker vi miljøvennlighet i alle ledd. Blant annet har barna sin spesielle miljødag der de sammen med personalet i Mini Land får sortere avfall og lære seg å verne om miljøet. Foreldre, vær oppmerksomme!!

Blomsten

Eco label

Sunwing Family Resort har i mange år jobbet for å forbedre miljøet. Det merkes på både stort og smått – fra kildesortering av avfall til samarbeid på europeisk plan for å skape retningslinjer for hele hotellbransjen. Høsten 2003 fikk Sunwing Kallithea Beach på Rhodos som første hotell i Europa den nye miljømerking Ecolabel.

Les mer om EU-EcolabelKildesortering på alla Sunwing Family Resorts

Kildesortering på alle Sunwing Family Resorts

Alle våre Sunwing Family Resorts har innført kildesortering. Vi bytter vaskemidler kontinuerlig. Rengjøringen skal foregå med så lite kjemikalier som mulig, helst bare med mopper og kluter av mikrofiber. I den grad kjemikalier må benyttes gjelder høye miljøkrav. Produkter og leverandører må oppfylle miljøkravene, ellers byttes de ut. Vi følger kontinuerlig opp vår virksomhet og investerer i ny teknikk, blant annet for å spare energi og vann.

Vad kan våra gäster bidra med?

Hva kan gjestene våre bidra med?

Sengetøy og håndklær byttes ikke automatisk i forbindelse med rengjøringen. Når du som gjest ønsker at de skal byttes, legger du dem i skittentøyskurven på badet. Sammen sparer vi store mengder elektrisitet, vaskemidler og vann.

Les mer om Vings miljøarbeid
pdf Last ned Miljørapport