Vårt miljøarbeid

Alle Sunwing Resorts i Europa samt Sunwing Kamala Beach i Thailand har idag EU Ecolabel. Det betyr at 9 av 10 Sunwing-hotell er miljømerket. Og miljøarbeidet fortsetter.Mer informasjon Blant annet har barna fått sin spesielle miljødag der de hjelper personalet i Mini Land med å sortere avfall og lære seg å verne om miljøet. Se opp, alle foreldre!

Mindre informasjon

Kildesortering på alle Sunwing Family Resorts

Alle våre Sunwing Family Resorts har innført kildesortering. Antallet miljøstasjoner varierer, men vi har alltid minimum fire. Vi bytter vaskemidler kontinuerlig. Rengjøringen skal foregå med så lite kjemikalier som mulig, helst bare med mopper og kluter av mikrofiber. I den grad kjemikalier må benyttes gjelder høye miljøkrav. Produkter og leverandører må oppfylle miljøkravene, ellers byttes de ut. Vi følger kontinuerlig opp vår virksomhet og investerer i ny teknikk, blant annet for å spare energi og vann.

Ecolabel

Sunwing Family Resort har i mange år jobbet for å forbedre miljøet. Det merkes på både stort og smått – fra kildesortering av avfall til samarbeid på europeisk plan for å skape retningslinjer for hele hotellbransjen. Høsten 2003 fikk Sunwing Kallithea Beach på Rhodos som første hotell i Europa den nye miljømerking Ecolabel.

Les mer om Ecolabel her

Bærekraftig reise

Hva kan gjestene våre bidra med?

Sengetøy og håndklær byttes ikke automatisk i forbindelse med rengjøringen. Når du som gjest ønsker at de skal byttes, legger du dem i skittentøyskurven på badet. Sammen sparer vi store mengder elektrisitet, vaskemidler og vann.

FINN UT MER OM SUNWING FAMILY RESORTS