Lollo & Bernie

Lollo & Bernie

Sunwing Family Resorts uovertrufne helter heter Lollo & Bernie. Den danseglade sjiraffen og hennes bamsevenn gjør stor lykke når de dukker opp ved frokostbufféen eller bassenget. De har også sitt eget Mini Land utstyrt med leker og bøker og en lekeplass som er delvis beskyttet mot solen. Her er alle barn velkommen! Vårt lekelystne personale arrangerer også morsomme aktiviteter for store og små barn.


Lollo & Bernie-suiter

Lollo & Bernie-suiter

Lollo & Bernies helt spesielle leiligheter er designet av ingen ringere enn Lollo & Bernie selv, og utstyrt med alt som kan tenkes å gjøre familieferien vellykket. Lollo & Bernie Suites finnes på våre Sunwing Family Resorts i Alcudia, Sandy Bay, Rhodos, Makrigialos og Side East.

Besøk av Lollo & Bernie

Den beste overraskelsen for barnet ditt! Bestill denne pakken hjemmefra og lys opp barnas bursdag eller ferien med et besøk av Lollo eller Bernie.

Les mer


Lollo & Bernies nettbutikk

Du vet vel at du ikke trenger å vente til du kommer til Sunwinghotellet for å kjøpe Lollo & Bernie-effekter? Sjiraffen Lollo og bjørnen Bernie har en egen nettbutikk som de har fylt med kosedyr, cd-er, t-skjorter, aktivitetsbøker og andre morsomme ting for store og små barn.

Besøk Lollo & Bernies nettbutikk


Lollo & Bernies danseskole

Sunwing Family Resorts maskoter finner alltid på mange morsomme aktiviteter, og nå har de startet danseskole på nettet.

Lollo & Bernies danseskole
Minidisco med Lollo & Bernie


   Nedtelling til ferien med Lollo & Bernie

Nedtelling til ferien med Lollo & Bernie

Nå kan du telle ned dagene frem til ferien sammen med Lollo & Bernie. Last ned din egen Lollo & Bernie-kalender for nedtelling til ferien.

Lollo & Bernie kalender farger