Det lille ekstra

Det lille ekstra


På Sunwing Family Resorts har vi tenkt på hver minste detalj for at du og din familie skal få et mest mulig behagelig ferieopphold. Vi vet hvor viktig de små detaljene er.

Røykfritt i leiligheter/suiter, barer og restauranter

Røykfritt i leiligheter/suiter, barer og restauranter

Sunwing Family Resorts har røykfrie leiligheter, noe våre gjester setter stor pris på. Sunwing Family Resorts er helt røykfrie innendørs, det gjelder både i leilighetene og på balkongene/terrassene. Alle hotell har røykesoner ute på hotellområdet.

Ankomst/avresa

Ankomst og avreise

Leiligheten er disponibel fra du sjekker inn, men tidligst kl. 12.00 og senest kl. 15.00 (innsjekking tidligst 15.00 i Thailand). Det står en flaske vann i kjøleskapet ved ankomst. Utsjekking skal skje senest kl. 12.00 på avreisedagen. Etter kl. 12.00 har du tilgang til hotellets omkledningsrom. På noen hotell tilbyr vi Keep the Room. Keep the Room innebærer at du ved sen avreise kan få tilgang til en egen leilighet på avreisedagen. Les mer om hva som gjelder under respektive hotellpresentasjon.

Uppkopplad på rummet

Online på rommet

WiFi* er gratis på alle Sunwing Family Resorts. Ta med egen smarttelefon, iPad, pc eller Mac og koble deg gratis til nettet.

*Hastigheten varierer avhengig av reisemål og belastning.

Rengjøring

Rengjøring

Leilighetene rengjøres fem dager i uken. Kun oppvask på avreisedagen. Happy Baby-, Big Family-, Royal Family-leiligheter samt Lollo & Bernie Suite og Royal Suite har rengjøring og oppvask hver dag. I Thailand og på begge våre Ocean Beach Clubs er daglig rengjøring og oppvask inkludert for alle. Langtidsferierende (over 3 uker) har rengjøring én dag i uken. Ekstra rengjøring og ekstra skifte av laken og håndklær kan bestilles på hotellet.

Handikappvänliga lägenheter

Handikapvennlige leiligheter

Handikapvennlige leiligheter finner du på Sunwing Arguineguín Beachfront, Fañabé Beach på Tenerife, Side Beach i Tyrkia, Sandy Bay Beach på Kypros, Cala Bona på Mallorca i leilighetsbygningene Bouganvilla og Mimosa, og på Kallithea, Rhodos i leilighetsbygningen Ariadne. For informasjon om disse leilighetene se respektive hotell- og leilighetsskisser.