Langtidsferie på Sunwing

Langtidsferie på Sunwing

På Sunwing Family Resorts gjør vi alt vi kan for at du som langtidsferierende skal føle deg som hjemme under oppholdet. Du bor komfortabelt i romslige leiligheter med sentralvarme, ukentlig rengjøring og et kjøkken utstyrt med alt du trenger.

Leilighetsoversikt langtidsferie Alcudia, Mallorca
Leilighetsoversikt langtidsferie Sandy Bay, Kypros

Når du ankommer hotellet bærer vi bagasjen din til leiligheten - og tilbake igjen ved hjemreise. Mot en liten kostnad kan vi også oppbevare bagasjen din til neste vinter. Det er alltid skandinaviske radiokanaler på hotellet.

Aktiviteter

Både Sunwing Alcudia Beach og Sunwing Sandy Bay Beach har minigolfbane. Du får informasjon og hjelp til å bestille i Help Desk/Resort Service (på Alcudia, i hovedbygningen Nuevas Palmeras).

Sunwing Sandy Bay Beach har ett oppvarmet basseng i periodene 6.11.2017–19.03.2018 og 5.11.2018–31.3.2019. Funpool er oppvarmet 19.3.–30.4.2018 og 1.–30.4.2019. Resten av bassengene er stengt for vedlikehold i disse periodene. I Alcudia er det et offentlig badehus med oppvarmet innendørsbasseng. Badehuset ligger ca. 500 meter fra Sunwing Alcudia Beach. Bassengene på hotellet er stengt 22.10.2017-1.4.2018. Det er heller ikke mulig å få spabehandlinger i denne perioden, men badstuen og boblebadet holder åpent som vanlig. Treningsstudioet er åpent.

Ingen barneaktiviteter. Sunwing Family Resorts arrangerer minst to aktiviteter fem dager i uken. Disse er gratis, og trenger ikke påmelding. Eksempel på aktiviteter er gymnastikk, boccia, vandringer, kubb, dans, bordtennis og mingolf. Dartpiler, boccia, bordtennisracket og kubbspill kan lånes i Help Desk.

Sunwing Family Resort inviterer til kveldsaktiviteter som dans, bingo og lokale show en til tre gang i uken.

Restaurant og bar

Hotellets restaurant holder åpent én kveld i uken. Vil du lage mat og spise hjemme kan du handle matvarer i vår Mini Market & Deli som holder åpent seks til syv dager i uken, minst 4 timer om dagen.

Baren er åpen tre kvelder i uken.

Julaften

På julaften tilbys et skandinavisk julebord og på nyttårsaften en festmeny. Ved begge disse middagene er det også en spesiell jul- og nyttårsunderholdning på Sunwing Sandy Bay Beach.

Sentralvarme

Det er sentralvarme i samtlige leiligheter 1.11.–15.4. kl. 16.00–10.00. Er det kjøligere enn 18 grader er varmen på kl. 09.00–18.00. Du kan selv regulere varmen i leiligheten når den er på.

Rengjøring

Leiligheten rengjøres én gang pr. uke, inkludert skifte av sengetøy. Håndklær byttes to ganger i uken.

Lege

Det er en lege tilgjengelig på hotellet mandag til fredag (tidspunkter meddeles på hotellet). Legen er ikke på hotellet søndager og helligdager. Legen kan også nås 24 timer i døgnet pr. telefon.