Easy Travel - enkelt å reise


Det skal være enkelt å reise. Derfor har vi flere smarte løsninger for deg som flyr med vårt eget flyselskap Thomas Cook Airlines Scandinavia og bor på et av våre Sunwing Family Resorts.

Hva sier du for eksempel om å slippe køer på flyplassen og i stedet sjekke inn bagasjen allerede på hotellet? En annen fordel når du flyr med oss til Sunwing Family Resorts er at hver passasjer får ta med seg 10 kg ekstra bagasje – helt uten kostnad. Har du barnevogn med deg tilbyr vi selvfølgelig plastbeskyttelse, som du også kan bruke på hjemreisen. Har du bestilt transport reiser du rett til hotellet ditt uten å stoppe ved andre hotell på veien. Kort fortalt: Easy Travel gjør at du kan nyte ferien til det fulle.

*Gjelder på de fleste Sunwing, se tabellen for mer informasjon.

 10 kg ekstra bagasjevekt og emballasje

10 kg ekstra bagasjevekt og emballasje

Som gjest hos Sunwing tilbyr vi deg 10 kg ekstra bagasje pr. person, både på ut- og hjemreise. Dette gjelder også når du har bestilt en kombinasjonsreise der ditt Sunwing-hotell kombineres med et annet hotell/reisemål. Reiser du med barnevogn får du plastbeskyttelse på avreiseflyplassen, som naturligvis også kan brukes på hjemreisen.
Les mer om bagasjereglene


 Direktebuss

Direktebuss

Du som har bestilt transport og flyr med Thomas Cook Airlines reiser med direktebuss til og fra ditt Sunwing Resort. Bor du på Sunwing Makrigialos Beach gjør bussen ett stopp underveis, før den ankommer hotellet.


 Insjekking av bagasje

Innsjekking av bagasje

På mange av våre Sunwing Resorts kan du sjekke inn bagasjen i fred og ro hos Thomas Cook Airlines allerede på hotellet, og deretter nyte de siste timene med sol på hotellet før avreise. Når du ankommer flyplassen går du bare rett til sikkerhetskontrollen uten å behøve å stå i lange innsjekkingskøer. Tilbudet om innsjekking av bagasje på hotellet gjelder for flyavganger etter kl. 11.00 på de fleste av reisemålene i listen nedenfor, med to unntak: I Thailand er innsjekking av bagasje på hotellet mulig kun til flyavganger etter kl. 13.00 lokal tid. På Gran Canaria kan bagasje sjekkes inn på hotellet til alle flyavganger, men til avganger før kl. 11.00 må bagasjen sjekkes inn kvelden før. Du finner tider og annen informasjon om hjemreisen på hotellets egen informasjonsside MySunwing og ved innsjekkingsdesken for Easy Travel i hotellets Resort Service.

Av sikkerhetsmessige hensyn kan du ikke sjekke inn ekstra stor bagasje på hotellet, dette må sjekkes inn som spesialbagasje på flyplassen. For Mallorca gjelder maksimumsmål på 79x86 cm (ingen begrensning for lengde).

Hva gjelder for din Sunwing Family Resort?


Hotell Reisemål
Innsjekking av bagasje på hotellet
10 kg ekstra bagasje
Direkte
transport
Periode
Sunwing Alcudia Beach Alcudia, Mallorca
Apr-okt
Sunwing Arguineguín Seafront Arguineguín, Gran Canaria
Hele året
Sunwing Bangtao Beach Bangtao Beach, Thailand
Nov-apr
Sunwing Cala Bona Beach Cala Bona, Mallorca
Apr-okt
Sunwing Fañabé Beach Playa de las Américas, Tenerife
Okt-apr
Sunwing Kallithea Beach Kallithea, Rhodos
Apr-okt
Sunwing Kamala Beach Kamala Beach, Thailand
Nov-apr
Sunwing Makrigialos Beach Makrigialos, Kreta
²
Apr-okt
Sunwing Sandy Bay Beach Ayia Napa, Kypros
Apr-okt
Sunwing Side Beach Side, Tyrkia
¹
Apr-okt

¹ I Tyrkia er det ikke mulig å sjekke inn bagasje på hotellet ved hjemreise grunnet lokale regler.
² Sunwing Makrigialos Beach har ett stopp på veien.