Vi har tenkt på alt

Vi har tenkt på alt

Korteste vei til total familielykke går via bassenget. Enten du tar deg en forfriskende dukkert eller slapper av på en solseng ved siden av. På Sunwing Family Resorts finnes det basseng for både korte og lange ben.


Uppvärmd pool

Oppvarmet basseng

Sunwing Arguineguín og Sunwing Fañabé Beach har basseng som er oppvarmet til ca. 25 grader (november-april).

Badhanddukar åt alla!

Badehåndklær til alle!

Du slipper å fylle kofferten med badehåndklær til hele familien, for på Sunwing Family Resorts får alle låne hvert sitt myke frottéhåndkle. Vil du ha et nytt, bytter du bare inn det gamle i Help Desk uten kostnad. (Kostnadsfritt bytte gjelder f.o.m. 1.4.2017.)

 Nära till havet

Når havet lokker

De fleste Sunwing Family Resorts ligger rett ved havet, og slik til at man slipper å krysse trafikkert vei eller gå mellom andre hotell for å komme til stranden. Frister det med en dag på stranden, kan du bare ta med deg badehåndkleet og rusle ned.

Pooler för alla

Basseng for alle

På våre Sunwing Family Resorts finner du basseng for enhver smak. Her er babybasseng (ca. 30 cm dype), mange med solavskjerming for de aller minste. Her finnes også basseng med svakt skrånende bunn, og naturligvis gratis solsenger og parasoller.

Aktiviteter vid poolen

Aktiviteter ved bassenget

Hvorfor ikke forlate solsengen en liten stund og prøve vår populære vannaerobic? Gå heller ikke glipp av våre Crazy Water Games for barn eller vannvolleyball for voksne.


Tilbudene kan variere mellom de forskjellige Sunwing Family Resorts