Aktiviteter for alle

Aktiviteter for alle

På Sunwing Family Resorts trenger ingen å være rastløs. Vi arrangerer mange morsomme aktiviteter, alt fra skattejakt og eventyr med barnas favoritter Lollo & Bernie til Mini Stars og leker i vann. De aller fleste aktivitetene er gratis. Her kan du se hvilke aktiviteter som er inkludert og hvilke som koster noen kroner. Enkelte av disse har aldersgrense, men det finnes alltid noe å gjøre for både små og store barn.


Barneaktiviteter

Barneaktiviteter

På Sunwing gjør vi alt vi kan for å gi barna de beste ukene i året. Derfor tilbyr vi så mye mer enn bare en barneklubb. Flere dager i uken kan alle barn delta i mange forskjellige aktiviteter.

Lollo & Bernie

Lollo & Bernie

Våre maskoter Lollo og Bernie dukker stadig opp på Sunwing Family Resort og hilser på alle barn og voksne. Lollo er en nysgjerrig sjiraff som elsker dans og musikk, Bernie er en klok og modig bjørn som elsker mat.

Møt Vings maskoter


Åpent hus i Mini Land

Åpent hus i Mini Land

Fem dager i uken, flere timer om dagen er barn og voksne i alle aldre velkommen til Mini Land for å leke, tegne eller se film. Lollo eller Bernie pleier også å dukke opp for å leke litt! Ved Mini Land ligger en inngjerdet lekeplass, delvis beskyttet mot solen. Her det åpent hele uken.


Sunwings svømmeskole

Sunwings svømmeskole

Nå kan alle barn lære seg å svømme i løpet av ferien på Sunwing! Svømmeskolen på utvalgte Sunwing Resorts tilbys i samarbeid med Medley.

Les mer


   Si ha det til smokken!

Si ha det til smokken!

Nå kan minsten bli litt større i løpet av ferien. På Sunwing kan nemlig barnet ditt gi smokken sin til Lollo & Bernie i Mini Land. Barnet får et diplom som bevis på at hun eller han har lagt smokketiden bak seg.


Barneshow

Barneshow

Om kvelden kan du oppleve Sunwing Family Resorts spesialskrevne barneshow. Møt Bernies søskenbarn: Isidor, Tvettis og Bum-Bum som har mange skøyerstreker på gang, når de ikke spøker med Farbror Grubb da... Og etter barneshowet er det klart for Mini Disco!


Mini Stars

Lollo & Bernie's Mini Stars

En kveld i uken er det barnas tur til å stå på scenen - og forvandles til stjerner! Barn som har fylt 3 år og oppover velger sin favorittartist og øver sammen med showteamet - som også hjelper til med klær og make up. Så er det Showtime!


Lollo & Bernies Adventure Games

Lollo & Bernie's Adventure Games

Bli med på skattejakt, sirkusdag eller Lollo & Bernies bursdagsselskap! Eller hva med spøkelses-, kose- eller discokveld? Barn som har fylt 3 år og opptil 7 år kan treffe nye venner og delta i spennende aktiviteter med personalet i Mini Land. Bestill på reisemålet. Det koster ca. 7 euro pr. barn å delta og det varer i ca. 1,5 time.


Lollo & Bernie After Beach

Lollo & Bernie's After Beach

Flere dager i uken blir det allsang, rytme og myke bevegelser for både gamle og unge. Kom og bli med på vår After Beach sammen med Sunwings showteam og Mini Land-gjengen.


Family Yoga

Familieyoga

Familieyogaen gir dere kvalitetstid sammen. Fokus er på bevegelse og fremfor alt glede. Ingen må føle at de skal prestere, alle gjør øvelsene etter sitt eget nivå og yogatimen følger en historie gjennom hele økten. Timen varer i 30 minutter og passer for deg som har fylt 4 år og opptil 7 år.


Lollo & Bernies familjeträning

Familietrening

På familietrening kan alle barn som har fylt 3 år og opptil 7 år trene sammen med foreldrene. Kanskje mormor eller farfar også vil bli med? I løpet av treningsøkten på 30 minutter løper, hopper, danser og leker vi til musikk. Vi fokuserer på motorisk trening for barna, og litt større fysiske utfordringer for de voksne.


Informasjon om sesongene

Informasjon om sesongene

Lollo & Bernie er på plass og alle aktiviteter er i gang på samtlige hotell om sommeren, unntatt Thailand der vi har litt færre aktiviteter om sommeren. Om vinteren har hotellene i Alcudia og Sandy Bay litt færre aktiviteter enn vanlig. Se under ”Hotellfakta”-fanen for de respektive hotell.

Aktivitetsprogram

Eksempel på aktiviteter som du kan delta i på Sunwing Family Resort en vanlig dag.*

Tid Aktivitet
9.30 Lollo & Bernie Walk
10.30 Treasure Hunt
14.00 Open House in Mini Land
14.15 Mini Marathon
16.30 After Beach
19.00 Meet & Greet with Lollo & Bernie
* Aktivitetene og antall pass pr. dag varierer mellom hotellene


Personal

Personalet som har ansvaret for barneaktivitetene har erfaring med å arbeide med barn og de er valgt med omtanke. Fremfor alt er de innstilt på å gi barna de beste ukene i året!


Tilbudet kan variere mellom de ulike Sunwing Family Resorts