Skreddersydd for voksne

Sunprime Hotels. Steder der livet er litt roligere. Der hver dag er en pause fra hverdagen og tiden for en gangs skyld er på din side. Barna ville sikkert syntesMer informasjon det var kjempekjedelig her. Voksne som reiser uten barn derimot, beskriver hotellene som fantastiske. Her kan du lene deg tilbake og bare nyte. Her er det deg det gjelder.

På Sunprime Hotels er alle forutsetninger til stede for å få en ferie helt på dine premisser. Vil du trene, finnes det både treningsstudio og gruppetrening med utdannede instruktører. Alle Sunprime Hotels har eget spa med et utvalg forskjellige behandlinger, og i restaurantene våre får du servert de deiligste retter og noe godt i glasset. Kos deg!

Våre Sunprime Hotels

Mindre informasjon

Alltid på Sunprime Hotels

  • Aldersgrense 16 år
  • Gratis WiFi på hele hotellet
  • Spa, treningsstudio og SATS-timer
  • Komfortable suiter og rom
  • All Inclusive/Inclusive mot tillegg på utvalgte hotell
  • Direktebuss og Easy Travel når du flyr med Thomas Cook Airlines
  • Rolig bassengområde

FINN UT MER OM SUNPRIME HOTELS

MER OM SUNPRIME
Hvorfor reisen bør gå til et Sunprime-hotell

Sunprime Hotels er hotell hvor livet holder et litt lavere tempo. Barna ville sikkert synes det er kjempekjedelig her, men det trenger du ikke du å bry deg om, for Sunprime er nemlig bare for voksne gjester.

Sjekk også ut Casa Cook!

Casa Cook er Vings hotellkonsept for den moderne reisende som har høye krav til komfort og lekker design. Her får du en kombinasjon av avslappende ferie og muligheten til å oppleve og bli inspirert av den lokale atmosfæren.

VÅRE SUNPRIME HOTELS

Filtrer
Hotellstandard
Gjestevurdering
3,0til5,0
3,0
5,0
Avstand til lokalt sentrum
 
25 m
> 10 000 m
Avstand til strand
 
25 m
> 10 000 m
Reisetid fra flyplassen
 
0.5 tim
4.5 tim
2 voksne
Avreise
Oslo, Gardermoen
1 uke
Oslo, Gardermoen
Laveste pris
Filtrer
0 av 0 hotell
SENTIDO HOTELS

På våre SENTIDO-hotell vil vi gjerne overgå forventningene dine og stiller derfor ekstra høye krav til hotellene når det kommer til beliggenhet, fasiliteter og rom.