Sunprime Träning

Sunprime Trening

Unike treningsmuligheter
Her har du tid. Og lyst. For når hjernen slapper av føler du også hva kroppen behøver. Du kan trene styrke, spille golf, svømme, sykle eller for eksempel trene Power Step eller Core i gruppe. Vi har instruktører som har fått opplæring på stedet fra SATS ELIXIA, golfbaner i nærheten og du har gratis adgang til treningsstudio og gruppetrening. Så velg det du liker best. Eller benytt anledningen til å prøve noe helt nytt.Fitness

Fitness

På Sunprime Hotels kan du velge mellom massevis av populære treningstimer. For eksempel Yoga, Core, Senior Circuit eller Power Step, intervalltrening på sitt beste. Vi tilbyr også Cross Training der du trener ut fra dine ønsker og utfordrer deg selv(tilbudet kan variere mellom de ulike resortene).

Gym

Treningsstudio

Tren styrke på egen hånd i delikate treningslokaler. I våre velutstyrte treningsstudioer trener du gratis og kan velge mellom et stort utvalg av apparater og frivekter. Les mer om våre treningsstudioer

Vann-aerobics

Trening i bassenget

Velkommen ned i bassenget og til en av våre mest populære treningsaktiviteter: vannaerobic! Eller prøv nyheten Water Circuit, der du får testet styrken og kondisjonen din ved ulike stasjoner. Ledet av våre dyktige og inspirerende instruktører får du oppleve en treningsøkt utenom det vanlige.

Personlig trener

Nå har du mulighet til å kickstarte treningen i ferien. Med en personlig trener får du hjelp til å skreddersy treningen din basert på dine egne forutsetninger. Uansett hva slags mål eller tidligere erfaring du har bidrar en PT til å gjøre treningen mer effektiv og motiverende. Våre profesjonelle personlige trenere er sammen med deg under hele treningsøkten og tilbyr alt fra enkel kostholdsrådgivning til individuelt tilpasset treningsprogram. Gjelder på Sunprime Waterfront i visse perioder.

Cykel

Sykkel

Benytt anledningen til å se deg litt rundt på egen hånd og få trim i samme slengen. På Sunprime Atlantic View kan du låne en sykkel i resepsjonen mot et depositum.

Løping

I nærheten av alle våre Sunprime Hotels finnes det flere bra løperunder. Vi har kartlagt våre favoritter og gjort dem nedlastbare for RunKeeper og MapMyRun. De kan også lastes ned til andre apper som kan importere GPX-filer. Les mer under fanen Trening på respektive hotell.

Golf

Golf

Liker du å spille golf er våre Sunprime Hotels et perfekt valg. Vi har forhåndsbestilte golfpakker. Les mer om våre forskjellige golftilbud her.


S.A.T.S loggan
Aktivitetsprogram
Utvalget av aktiviteter på våre Sunprime Hotels kan variere. Ta en titt i aktivitetsprogrammet for å se hva som tilbys på akkurat ditt hotell.

Tid Aktivitet
09:00 Easy Yoga
12:00 Vannaerobic
16:00 Powerstep
17:00 Core


Tilbudet kan variere på de ulike Sunprime Hotels