Spabehandlinger 75 minutter

Ansiktsbehandlinger:


Anti-age

Behandlingen inkluderer en avslappende ryggmassasje, rengjøring, peeling, varme håndklær, en spesiell anti-age-massasje, ansiktsmaske, hånd- og armmassasje og en pleiende krem som avslutning.

Classic Face og farging

Behandlingen består av Classic Face ansiktsbehandling med rensing, peeling, varme Oshibori-håndklær, damp og dyprens, ansiktsmassasje og maske. Avsluttes med en behandlende krem samt bryn- og vippefarging.

Gentle Man

Spesialbehandling med produkter beregnet for menn. Dyptrensende og avslappende. I behandlingen inngår: ryggmassasje, rens, peeling, varme Oshibori-håndklær, damp og dyprens, ansiktsmaske og ansiktsmassasje. Avsluttes med en behandlende krem.


Kroppsbehandlinger:


Aroma Relax Massage

Avspennende og behagelig helkroppsmassasje som utføres med Decléors eller Maria Åkerbergs eksklusive Body Balm. Helkropp inkl. ansikts- og hodebunnsmassasje.

Hot Oil Massage

En avstressende massasje med varm økologisk olje. Vidunderlig massasje for alle aldre. Helkropp inkl. ansikt og hodebunn.

Mother-to-be

En herlig, avslappende ansikt- og kroppsbehandling for vordende mødre. Denne behandlingen tilpasses individuelt etter hvor i graviditeten man befinner seg.

Sense of Vacation

En herlig behandling der du får litt av alt. Behandlingen består av en avslappende ryggmassasje, en oppfriskende ansiktsbehandling – Express Face og hånd- og hodebunnsmassasje.

Sunprime Ritual

En topp til tå-behandling som består av en avslappende helkroppsmassasje samt en ansiktsbehandling, Express Face, med rens, peeling, massasje, ansiktsmaske og avsluttende krem.
Behandlingen utføres med produkter fra Decléor eller Maria Åkerberg.


Føtter & ben:


Spa Pedicure

En litt mer luksuriøs fotbehandling. Vi starter med et deilig fotbad som myker opp huden, neglene klippes og helene files. Føttene masseres og behandlingen avsluttes med både lakkering av negler og en lengre massasje.


Sunprime Spa


Tilbudet kan variere mellom de ulike Sunprime Hotels.