Spabehandlinger 75 minutter

Ansiktsbehandlinger:


Anti-age

Behandlingen inkluderer en kort ryggmassasje, rengjøring, peeling, varme håndklær, en spesiell anti-age-massasje, ansiktsmaske, hånd- og armmassasje og en pleiende krem som avslutning. Fra sommeren 2017.

Classic Face og farging

Behandlingen består av Classic Face ansiktsbehandling med rensing, peeling, varme Oshibori-håndklær, damp og dyprens, ansiktsmassasje og maske. Avsluttes med en behandlende krem samt bryn- og vippefarging.

Gentle Man

Spesialbehandling med produkter beregnet for menn. Dyptrensende og avslappende. I behandlingen inngår: ryggmassasje, rens, peeling, varme Oshibori-håndklær, damp og dyprens, ansiktsmaske og ansiktsmassasje. Avsluttes med en behandlende krem. Fra sommeren 2017.


Kroppsbehandlinger:


Aroma Relax Massage

Decléors unike massasjekunst som fokuserer på total velvære. Decléors massasje er en unik kombinasjon av reflexmassasje, thaimassasje, aromapressur og effleurage som løser opp spenninger, og fyller kroppen med ny energi. Helkropp inkl. hodebunn.

Body Scrub Ritual

En behagelig peeling som renser og myker opp huden på hele kroppen. Helkropp peeling og helkroppsmassasje. Utgår sommeren 2017.

Hot Stone Massage

Avstressende og balanserende massasje med varme lavasteiner som løser opp blokkeringer og myker opp stive og ømme muskler. Massasjen øker blod- og lymfesirkulasjonen og er veldig dyptgående. Den har en beroligende og stressreduserende effekt samtidig som den gir ny kraft og energi. Hot Stone-massasje er for deg som vil ha en helhetsopplevelse for både kropp og sjel. Utgår sommeren 2017.

Hot Oil Massage

En avstressende massasje med varm økologisk olje. Vidunderlig massasje for alle aldre. Helkropp inkl. ansikt og hodebunn.

Mother-to-be

En herlig, avslappende ansikt- og kroppsbehandling for blivende mødre. Denne behandlingen tilpasses individuelt etter hvor i graviditeten man befinner seg.

Sense of Vacation

Nyhet sommeren 2017! En herlig behandling der du får litt av alt. Behandlingen består av en avslappende ryggmassasje, en oppfriskende ansiktsbehandling – Express Face og hånd- og hodebunnsmassasje.

Sunprime Ritual

En topp til tå-behandling som består av en avslappende helkroppsmassasje samt en ansiktsbehandling, Express Face, med rens, peeling, massasje, ansiktsmaske og avsluttende krem.
Behandlingen utføres med produkter fra Decléor eller Maria Åkerberg.


Hender, føtter & ben:


Spa Pedicure

En litt mer luksuriøs fotbehandling. Vi starter med et deilig fotbad som myker opp huden, neglene klippes og helene files. Føttene masseres og pakkes inn i en avkjølende maske (maske er ikke inkludert sommeren 2017). Avslutningsvis kan du velge om du vil få lakkerte negler eller en lengre massasje. (Sommeren 2017 er både lakkering og lengre massasje inkludert)


Sunprime Spa


Tilbudet kan variere mellom de ulike Sunprime Hotels.