Spabehandlinger 50 minutter

Ansiktsbehandlinger:


Anti-age

Behandlingen inkluderer rens, peeling, varme håndklær, en spesiell anti-age-massasje, ansiktsmaske, hånd- og armmassasje og en pleiende krem som avslutning.

Classic Face

Klassisk, dyprensende ansiktsbehandling. Behandlingen består av rens, peeling, varme Oshibori-håndklær, damp og porerengjøring, ansiktsmassasje og maske. Avsluttes med en behandlende krem. Behandlingen utføres med produkter fra Decléor eller Maria Åkerberg.

Express Face og farging

Behandlingen består av Express Face-behandlingen og bryn- og vippefarging.

Express Face og ryggmassasje

Behandlingen består av Express Face-behandlingen og ryggmassasje.


Kroppsbehandlinger:


Aroma Relax Massage

Avspennende og behagelig helkroppsmassasje som utføres med Decléors eller Maria Åkerbergs eksklusive Body Balm. Helkropp.

Body Scrub Ritual

En behagelig peeling som renser og myker opp huden på hele kroppen. Helkropp peeling og ryggmassasje.

Classic Massage

Spente muskler mykes opp av dyptgående klassisk massasjeteknikk. Helkropp.

Hot Stone Massage

Avstressende, balanserende massasje med varme lavasteiner som løser opp blokkeringer og myker opp stive og ømme muskler. Massasjen øker blod- og lymfesirkulasjonen og er veldig dyptgående. Den har en beroligende og stressreduserende effekt samtidig som den gir ny kraft og energi. Hot Stone-massasje er for deg som vil ha en helhetsopplevelse for både kropp og sjel.

Hot Oil Massage

En avstressende massasje med varm økologisk olje. Vidunderlig massasje for alle aldre. Helkropp.

Mother-to-be

En herlig, avslappende ansikt- og kroppsbehandling for blivende mødre. Denne behandlingen tilpasses individuelt etter hvor i graviditeten man befinner seg.

Papaya sun treatment face & body

En herlig kropps- og ansiktspeeling for alle hudtyper. Behandlingen består av en mild peeling av papaya for kroppen etterfulgt av en kroppsinnpakning og ansiktsmaske. Uten ansiktsbehandling.


Hender, føtter & ben:


Classic Manicure

Mykgjørende manikyrbad, neglene files og poleres og neglebåndene klippes. Hånd- og armmassasje. Behandlingen avsluttes med lakkering av negler eller en lengre massasje.

Classic Pedicure

En behandling for deg som har friske føtter. Vi starter med et deilig fotbad, klipper negler, fjerner hard hud og filer føttene før du får en deilig fot- og leggmassasje. Avslutningsvis kan du velge om du vil få lakkert neglene eller en lengre massasje.

Foot & Leg Massage

Dyptgående massasje av føtter og legger som får anspente muskler til å slappe av.


Sunprime Spa


Tilbudet kan variere mellom de ulike Sunprime Hotels.