Sunprime Hotels

Sunprime basseng

Slapp av ved bassenget
Mange late dager i solen. Behagelig basseng som om vinteren alltid holder minst 25 grader. Rikelig med solsenger. Et deilig badehåndkle. Og havet innenfor rekkevidde. Høres ikke dette ut som virkelig ferie?


Håndklær

Håndklær

På våre Sunprime Hotels får alle hvert sitt badehåndkle i deilig frotté ved ankomst. Og hvis du vil ha et nytt bytter du bare ut det gamle i resepsjonen mot et rent håndkle. F.o.m. 1. april 2017 er det gratis å bytte ut håndklærne på alle våre Sunprime Hotels. Det skal være enkelt å reise.


Oppvarmet basseng

Oppvarmet basseng

I vintersesongen har alle våre Sunprime Hotels ett eller flere basseng med oppvarmet vann (minst 25 grader). Du har med andre ord alltid deilig badetemperatur når du bor på Sunprime Hotels.


Bassengområdet

Bassengområdet

Mange tilbringer en stor del av ferien ved bassenget, og derfor ligger det mye omtanke bak våre bassengområder. Nok solsenger til alle og mulighet til å bestille en drink ved bassengkanten er bare noen av de detaljene du får glede av på Sunprime Hotels.


Barnefritt, deilig og fredelig

For at du skal ha det ekstra behagelig har vi satset på førsteklasses bassengområder med fine basseng og nok solsenger til alle.


Tilbudet kan variere på de ulike Sunprime Hotels