Sunprime Hotels

Romtypene

Når du vil bo litt bedre
Her har du ferie fra rengjøring, matlaging og andre hverdagsplikter. Bare fritid, deilige senger for late morgener, og små, men gjennomtenkte detaljer som håndklær, badekåper og tøfler. Her kan du ta en kopp kaffe på balkongen eller terrassen og bare nyte livet. Det er din tur nå.

Romtyper:

Classic Room

Classic Room

Dette er pene, delikate dobbeltrom som passer perfekt for 2 personer. Rommene har moderne interiør og størrelse og planløsning kan variere. Alle har airconditioan og balkong eller terrasse. Classic Room finnes på de fleste av våre Sunprime Hotels.

Classic Studio

Classic Studio

Moderne og velutstyrte 1-romsleiligheter for 2 personer. Varierende størrelser og planløsninger. Alle våre Classic Studios har terrasse eller balkong og finnes på Sunprime Monsuau og Sunprime Ocean View.

Classic Suites

Classic Suites

Lekre 1-roms suiter for 2 personer. Planløsningen kan variere, men samtlige Classic Suites har terrasse eller balkong. Classic Suites finnes på nesten alle våre Sunprime Hotels.

Junior Suites

Junior Suites

Suite med oppholdsrom og soverom, ideelt for 2 personer. Alle våre Junior Suites har terrasse eller balkong med varierende utsikt. Junior Suites finnes på de fleste av våre Sunprime Hotels.

Prime Lounge Suites

Prime Lounge Suites

Herlige dobbeltrom, 1- eller 2-romssuiter for 2–3 personer, med moderne innredning. Prime Lounge Suites er det perfekte valget hvis du vil unne deg en litt mer eksklusiv ferie. Prime Lounge Suites har store balkonger eller terrasser med behagelige loungemøbler til varme sommerkvelder. Suitene er utstyrt med bl. a. Nespressomaskin med startkit, putemeny, velkomstpakke og trådløst musikkanlegg for smartphone/iPad. Størrelse og planløsning kan variere. Tilbys på utvalgte Sunprime Hotels.

Prime Pool Suites

Prime Pool Suites

Prime Pool Suites er romslige 2-romssuiter med oppholdsrom og separat soverom for 2 personer. Her kan du hoppe rett ut i bassenget fra din egen terrasse. På den herlige terrassen kan du nyte svale sommerkvelder i behagelige loungemøbler. Suitene er utstyrt med blant annet Nespressomaskin med startkit, putemeny, velkomstpakke og trådløst musikkanlegg for smartphone/iPad. Prime Pool Suites finner du på Sunprime Miramare Beach.

Prime Rooftop Suites

Prime Rooftop Suites

Flotte, moderne dobbeltrom for 2 personer med tilgang til en stor takterrasse – perfekt for deg som vil nyte varme sommerkvelder i behagelige loungemøbler. Rommene er utstyrt med blant annet Nespressomaskin med startkit, putemeny, velkomstpakke og trådløst musikkanlegg for smartphone/iPad. Prime Rooftop Suites finnes på Sunprime Waterfront.

Penthouse Suites

Penthouse Suites

Koselige og velutstyrte 1-roms suiter for 2 personer. Penthouse-suitene har balkong med havutsikt eller begrenset havutsikt. Disse suitene har også egen jacuzzi på balkongen. Penthouse Suite finnes på Sunprime Ocean Alanya Beach.

Bungalow Suites

Bungalow Suites

2-romsbungalower med oppholdsrom og separat soverom for 2 personer, samt en koselig terrasse. Størrelse og planløsning kan variere. Prime Bungalows finner du på Sunprime Miramare.

Grand Suites

Grand Suites

Romslige og velutstyrte 3-roms suiter for litt større reisefølger. Her er det god plass til opptil 4 personer. Alle våre Grand Suites har terrasse eller balkong med fin utsikt over hagen. Du kan bo i Grand Suites på Sunprime Atlantic View og Sunprime Ocean View.

R.O.O.M.® Suites

R.O.O.M.® Suites

Våre R.O.O.M. ® Suites for 2 personer er innredet av R.O.O.M.® og utstyrt med alt du kan ønske deg i en feriebolig. Her får du for eksempel Dux-senger, en velkomstpakke, tv og høyttalersystem til din mp3-spiller. Samtlige R.O.O.M. ® Suites har balkong med utemøbler og solstoler/solsenger - og en herlig utsikt. R.O.O.M.® Suites finnes på Sunprime Coral Suites & Spa.

Sunprime Joker

Sunprime Joker

Vil du ha litt ekstra lommepenger å rutte med i ferien? Med Sunprime Joker lar du oss velge romtype ut ifra hva som finnes ledig i den aktuelle perioden. Bytting av rom kan forekomme i løpet av oppholdet. Rengjøring, badehåndkle og sengetøyskift er selvsagt inkludert. Sunprime Joker tilbys kun i enkelte perioder og i et begrenset antall, så hold utkikk!

Ankomst og avreise

Ankomst og avreise

Rommet ditt er disponibel fra du sjekker inn, men tidligst kl. 12.00 (kl. 15.00 i Thailand). Før den tid er du velkommen til å bruke hotellets omkledningsrom og til å oppbevare bagasjen din i hotellets bagasjerom.

På avreisedagen sjekker du ut senest kl. 12.00, og du har etter dette tilgang til omkledningsrommet. Ikke glem å sjekke inn bagasjen på hotellet dersom hotellet ditt tilbyr Easy Travel. Les mer om Easy Travel.


Tilvalg:

Musserende vin på rommet

Musserende vin på rommet

En gullkantet start på ferien? Forhåndsbestill en flaske musserende vin (75 cl) som står klar i kjøleskapet på rommet ved ankomst. Aldersgrense 18 år.

Bestill en velkomstpakke

Bestill en velkomstpakke

Ønsker du det lille ekstra når du kommer inn på rommet ditt i ferien? Da kan du bestille en velkomstpakke som inneholder:

 • Blomster
 • Frukt og snacks
 • Brus (2x33 cl) og vann med kullsyre (2x33 cl).
 • Øl (2x33 cl) og vin (75 cl, i Thailand 37,5 cl)

Har du bestilt en R.O.O.M Suite er Velkomstpakke inkludert. En pakke pr rom/leilighet. Aldersgrense 18 år.

Välkomstpaket Prime

Velkomstpakke Prime

Vil du unne deg litt ekstra luksus i ferien, anbefaler vi at du bestiller en Velkomstpakke Prime som står klar på rommet ved ankomst.

Pakken inneholder:

 • Blomster
 • Frukt, snacks, fetaost, oliven og mørk sjokolade
 • Brus (6x33 cl) og vann med kullsyre (2x33 cl)
 • Juice (2x1 l)
 • Øl (2x33 cl) og vin (75 cl, 37,5 cl i Thailand
 • Daglig påfylling av vann (1,5 l pr.dag)
 • Nespressomaskin inkludert et startkit (4 kapsler)
 • Putemeny
 • Strandbag (gave)

Hvis du har bestilt et Prime-rom er velkomstpakken inkludert. Én pakke pr. rom. Aldersgrense 18 år.

Duo-pakken

Duo-pakken

Unn dere en behandling sammen i løpet av ferien. Bestill duo-pakken og velg hver deres 50-minutters behandling fra Spa Together-menyen. Pakken er for 2 personer og dere får en 50-minutters behandling hver. En ekstra hyggelig stund sammen! Pakken tilbys på utvalgte Sunprime Hotels og må forhåndsbestilles.

Lyx för en

Luksus for en

Trenger du litt egentid i ferien anbefaler vi ”Luksus for en”. Velg en av våre 90 minutters behandlinger. Unn deg selv litt gullkantet kvalitetstid. Pakken tilbys på utvalgte hotell og må forhåndsbestilles.

Luksus for to

Luksus for to

Gjør ferien ekstra spesiell med musserende vin, mørk kvalitetsjokolade og fersk frukt eller jordbær. Del deretter en avslappende opplevelse i vårt fine spa med en du er glad i. Pakken inkluderer en valgfri 25-minutters behandling for to. Velkommen til å nyte livets goder! Pakken finnes på utvalgte Sunprime Hotels og må forhåndsbestilles.

Träning på rummet

Trening på rommet

Nyhet! Elsker du å trene på egen hånd? Nå slipper du å fylle kofferten med tungt treningsutstyr. Bestill vårt trenings-kit med yogamatte, treningsstrikk rubberband (lett, medium og hardt), exertube medium og Flowin Pad-kit. Du får også forslag til ulike øvelser. Alt dette ligger på rommet ved ankomst. Stort enklere blir det ikke! Pakken tilbys på Sunprime Atlantic View.

Keep the room

Behold rommet

Vil du gjøre den siste feriedagen enda mer behagelig? På mange av våre Sunprime Hotels kan du allerede hjemmefra sikre deg en egen leilighet frem til kl.15.00 eller 18.00 på hjemreisedagen. Antallet leiligheter er begrenset, så vi anbefaler at du bestiller samtidig som du bestiller reisen. Merk at vi ikke kan garantere at du får beholde den leiligheten du har hatt under ferieoppholdet.

Hotellskatt på ca. 3 euro kommer i tillegg hvis du bor på et av våre hotell i Hellas.