Leiligheter/rom

Her har du ferie fra rengjøring, matlaging og andre hverdagsplikter. Bare fritid, deilige senger for late morgener, og små, men gjennomtenkte detaljer som håndklær, badekåper og tøfler. Her kan du ta en kopp kaffe på balkongen eller terrassen og bare nyte livet. Det er din tur nå.

Når du vil bo litt bedre

  • Behagelige senger
  • Badekåpe og tøfler
  • Stort utvalg av romtyper
  • Tilvalg – hyggelige velkomstpakker

Vi vet at valg av hotell og hotellrom er noe av det viktigste for at ferien skal bli vellykket. Derfor har vi rom og leiligheter som etterkommer de fleste ønsker. Alle er utstyrt med en rekke smarte detaljer som gjør ferietilværelsen enda lettere. God plass til oppbevaring, for eksempel – og deilige senger og romslige balkonger eller terrasser. For ikke å glemme håndklær, badekåper og tøfler. Fra noen leiligheter kan du faktisk gå rett ut i bassenget fra din egen terrasse.

Nyhet!
Fra sommeren 2019 har alle Prime-suiter roomcast. Da kan du streame favorittfilmene dine via mobilen/nettbrettet til tv-en på rommet.

VÅRE ROMTYPER

Finn ditt perfekte Sunprime-rom

Classic Room

Pene, delikate dobbeltrom med moderne innredning. Størrelse og planløsning varierer. Alle Classic Rooms har terrasse eller balkong.

Classic Studio

Moderne og velustyrte 1-romsleiligheter for 2 personer. Størrelse og planløsning varierer. Alle Classic Studios har terrasse eller balkong.

Classic Suites

Lekre 1-romssuiter for 2 personer. Planløsningen kan variere, men samtlige Classic Suites har terrasse eller balkong.

Populær!
Junior Suites

Suite med oppholdsrom og soverom, ideelt for 2 personer. Alle våre Junior Suites har terrasse eller balkong med varierende utsikt.

Prime Lounge Suites

Herlige og moderne dobbeltrom, 1-romssuiter eller 2-romssuiter for 2–3 personer. Store balkonger eller terrasser med behagelige loungemøbler. Inkludert er Nespressomaskin med startkit, putemeny, velkomstpakke og trådløst musikkanlegg. Roomcast fra sommeren 2019.

Prime Pool Suites

Romslige og velutstyrte 2-romssuiter for 2 personer, med oppholdsrom og separat soverom. Her kan du hoppe rett ut i bassenget fra din egen terrasse. Inkludert er Nespressomaskin med startkit, putemeny, velkomstpakke og trådløst musikkanlegg. Roomcast fra sommeren 2019.

Prime Rooftop Suites

Flotte, moderne dobbeltrom for 2 personer, med tilgang til en stor takterrasse. Inkludert er bl.a. Nespressomaskin med startkit, putemeny, velkomstpakke og trådløst musikkanlegg for smartphone/nettbrett. Roomcast fra sommeren 2019.

Penthouse Suites

Koselige og velutstyrte 1-romssuiter for 2 personer. Penthouse-suitene har balkong med havutsikt eller begrenset havutsikt. Disse suitene har også eget boblebad på balkongen.

Bungalow Suites

2-romsbungalower for 2 personer med oppholdsrom og separat soverom, samt en koselig terrasse. Størrelse og planløsning kan variere.
Bungalow Suites kan du bo i på Sunprime Miramare Beach.

Grand Suites

Romslige og velutstyrte 3-romssuiter for litt større reisefølger. God plass for opptil 4 personer. Alle har terrasse eller balkong med fin utsikt mot hagen.
Du kan bo i Grand Suites på Sunprime Atlantic View og Sunprime Ocean View.

R.O.O.M.® Suites

For 2 personer. Innredet av R.O.O.M.® og utstyrt med bl.a. Dux-senger, velkomstpakke, tv og høyttalersystem til mp3-spiller. Samtlige R.O.O.M. ® Suites har balkong med utemøbler og solstoler/solsenger.
R.O.O.M.® Suites finnes på Sunprime Coral Suites & Spa.

Innsjekk og utsjekk

Rommet ditt er disponibel fra du sjekker inn, men tidligst kl. 12.00 (kl. 15.00 i Thailand). Før den tid er du velkommen til å oppbevare bagasjen din i bagasjerommet og benytte hotellets omkledningsrom.

På hjemreisedagen må du sjekke ut senest kl. 12.00, og etterpå kan du benytte hotellets omkledningsrom. Ikke glem å sjekke inn bagasjen på forhånd dersom hotellet ditt tilbyr Easy Travel. Les mer under Easy Travel.

Sunprime Joker

Sunwing Joker innebærer at du lar oss velge romtype ut ifra hva som er ledig på hotellet. Du får alltid en romtype som inngår i vårt ordinære program. Det kan skje at du må bytte rom i løpet av oppholdet. Badehåndklær, rengjøring og bytte av sengetøy er selvfølgelig inkludert. Sunprime Joker tilbys kun i enkelte perioder og i et begrenset antall, så hold utkikk!

BESTILL TILVALG

Krydre ferien med litt luksus

Litt ekstra luksus i ferien? Forhåndsbestill en flaske musserende vin eller en velkomstpakke som står klar på rommet når dere ankommer.

Alle våre sunprime hotels

Leiligheter/rom

Her har du ferie fra rengjøring, matlaging og andre hverdagsplikter. Bare fritid, deilige senger for late morgener, og små, men gjennomtenkte detaljer som håndklær, badekåper og tøfler. Her kan du ta en kopp kaffe på balkongen eller terrassen og bare nyte livet. Det er din tur nå.