VÅRT MILJØARBEID

Sunprime Hotels arbeider etter EU Ecolabel sine miljøkriterier, som er en felles europeisk miljømerking av hotell. Mange av våre familiehotell, Sunwing Family Resorts,Mer informasjon har allerede oppfylt alle krav og er nå Ecolabel-merket. Vårt mål er at også Sunprime Hotels i løpet av kort tid skal være det. Derfor følger vi et omfattende miljøprogram som har til hensikt å redusere miljøpåvirkningen innen områdene energi, vann, kjemikalier og avfall.

Mindre informasjon

Hva kan du gjøre for å bidra?

Gjestene våre kan også hjelpe oss i miljøarbeidet vårt. Det kreves ingen større anstrengelser, men din innsats er veldig verdifull.

Skifting av sengetøy og håndklær.

Legg det du vil bytte ut i kurven på badet. Sengetøy og håndklær skiftes ikke automatisk ved hver rengjøring, og det sparer både elektrisitet, vaskemiddel og vann.

Vær sparsom med ferskvannet.

Faktum er at hvis 500 mennesker ikke lar vannet renne når de pusser tennene, spares ca. 50.000 liter vann i uken.

Alle våre sunprime hotels

Leiligheter/rom

Her har du ferie fra rengjøring, matlaging og andre hverdagsplikter. Bare fritid, deilige senger for late morgener, og små, men gjennomtenkte detaljer som håndklær, badekåper og tøfler. Her kan du ta en kopp kaffe på balkongen eller terrassen og bare nyte livet. Det er din tur nå.