TRYP Barcelona Condal Mar Hotel, Barcelona

Storbyhotell med basseng

Hvorfor velge mellom storbyferie og badeferie når du kan få i både pose og sekk? Bestill et hotell med eget basseng og opplev det beste av to verdener. Storbypuls, fornøyelser og shopping – avløst av bassengliv og en svalende dukkert i ny og ne. Her et utvalg av våre storbyhotell med basseng.

TRYP Barcelona Condal Mar Hotel

TRYP Barcelona Condal Mar Hotel, Barcelona

Betyg:4,0

Et moderne hotell med flere fasiliteter. Her har du kort vei til La Sagrada Familia, Casa Vicens og Port Olimpic. På takterrassen er det en solterrasse med basseng.

Cannes Riviera Hotel

Cannes Riviera Hotel, Cannes

Betyg:4,0

På Riviera Hotel har du alt du kan ønske deg med takterrasse med basseng der du har vakker utsikt over byen og har gangavstand til shopping, fornøyelser og Croisette-stranden.

Sofitel Lounge & Spa

Sofitel Lounge & Spa, Marrakech

Betyg:5,0

Sagnomsuste Marrakech har også en moderne side med trendy hotell med avkjølende oaser som luksuriøse Sofitel Lounge & Spa, der du kan besøke det lekre spaet eller ta livet med ro ved bassenget.

Splendid Hotel

Splendid Hotel, Nice

Betyg:4,5

På Hotell Splendid i Nice kan du hoppe rett i bassenget etter en tur langs strandpromenaden før kveldens opplevelser står for tur.

Gran Melia Victoria

Gran Melia Victoria, Palma

Betyg:5,0

Mallorcas «mini-Barcelona» byr på spennende kultur og hete temperaturer. Da er det deilig å kunne avkjøle seg i Bassenget på Gran Melia Victoria, et førsteklasses hotell med utsikt over strandpromenaden.

Grand Hyatt Istanbul

Grand Hyatt Istanbul, Istanbul

Betyg:5,0

Etter en dag i byen der øst møter vest kan du legge deg ved det innbydende bassenget på Grand Hyatt Istanbul, ta et besøk i hamamet og nyte en bedre middag i restauranten.

Emperador

Emperador, Madrid

Betyg:4,0

Mellom museumsbesøk og tapasbarer er det deilig å kunne stupe i bassenget på toppen av Emperador, et hyggelig hotell midt i hjertet av den spanske hovedstaden.

Chat med oss

Man-tor: 08.30-21.00
Fre: 08.30-18.00
Lør: 10.00-15.00
Søn: 12.00-16.00

Start chat